שאלון

Miss Kitty

New member
../images/Emo32.gif שאלון ../images/Emo9.gif

נגנב באכזריות מפורום אורלנדו בלום
10 שירים אהובים עלייך: 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 4 מקצועות שנואים בבצפר: 3 דברים שקנית לאחרונה: 2 חיות אהובות: 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: [לצרף/לשים קישור]

../images/Emo108.gifאני../images/Emo9.gif

10 אנשים אהובים עלייך: 1 ו- 2. אמאבא.
2. סבתא.
4. קרן, חברה. 5. עינב, חברה. 6. שניה [שני], חברה. 7. מירי, חברה. 8. אליקו, ידיד. 9. סיון, חברה. 10. אלכס.
9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: נממ..מעריכה..יש רק שניים.
כל השאר ברשימה זה "אוהבת/מעריצה".
1. אלכס. 2. קווין. 3. בריאן. 4. ניק. 5. האווי. 6. מאט לה בלאנק. 7. מתיו פרי. 8. וויל סמית'. 9. כריסטינה.
8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. חברים.
2. אבודים. 3. מלך השכונה. 4. ג'ואן מארקדיה. 5. ג'ואי. 6. כולם אוהבים את ריימונד. 7. משפחת סימפסון.
8. מלקולם באמצע.
7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. תעביר את זה הלאה. 2. מלך האריות.
3. מוצאים את נמו. 4. הניצוץ. 5. אמריקן פאי [כל הסדרה]. 6. מונסטר. 7. מעודדות צמודות.
6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. מחשב + אינטרנט. 2. אוכל. 3. מים. 4. בגדים. 5. מים. 6. סירה.
5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. להתחתן. 2. להביא ילדים.
3. להיות מאוהבת.
4. לפגוש את הבויז + הופעה. 5. לחבק את אלכס.
4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. תנ"ך [בגלל המורה יימח שמה
]. 2. ספרות [דווקא טוב לשינה..]. 3. ספורט.
4. פיזיקה.
3 דברים שקנית לאחרונה: 1. חולצה שחורה יפה כזאת. [היום
] 2. סטרפלס טורקיז. [ווהו גם היום
] 3. נעליים.
2
חיות אהובות: 1. כלב. 2. דולפין.
1 תמונה אהובה של מישהו/משהו:

../images/Emo108.gifנממ..../images/Emo7.gif

שני, את שינית את ההודעה שלך??
ואני איבדתי את השפיות בגללך. בסדר.

../images/Emo108.gif../images/Emo2.gif

מה??:| מאיפה צצה לי המילה "אנשים"??:| אני עשיתי העתק-הדבק דאממיט.
*מאבדת את השפיות*
טוב, 10 שירים
1. Incomplete 2. All I have to give 3. Christina Aguilera - Can't hold us down 4. Everybody 5. The call 6.Christina Aguilera - Figther 6. I still 7. Sean Paul - Get Busy 8. Get Down 9. Safest Place To Hide [ממה ששמעתי
] 10. That's what she said *עדיין לא מבינה*

Miss Kitty

New member
אני ../images/Emo9.gif

10 שירים אהובים עלייך: - Lucie Silvas - Don't Look Back - Mcfly - Hypnotised - Backstreet Boys - Siberia - Backstreet Boys - The Answer To Our Life - Evanescence - Hounted - Savage Garden - Truely Madly Deeply - Lene Marlin - Sitting Down Here - Howie Day - She Says - Dolly Parton,Julio Iglesias - When You Tell Me That You Love Me - Elisa - Come Speak To Me 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: - אנג'לינה ג'ולי - שון פן - מישל פייפר - קת'רין זיטה ג'ונס - איימי לי - גייל הרולד - הארי ג'אד - טום וולינג - ניקול קידמן 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: - ורוניקה מארס - ג'ק ובובי - מכושפות - אבודים - בנות גילמור - משפחת סימפסון - ג'ואן מארקדיה - סמולוויל 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: - מלך האריות - היפה והחיה - פיטר פן [הגירסא הלא מצוירת] - פנטום האופרה - גריז - מר וגברת סמית' - 13 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: - הכלב שלי - ספרים - בקבוקי מים - אולר - דיסקמן+דיסקים+בטריות - הנרי
5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: - צניחה חופשית - צבא - טיול מסביב לעולם - להיות באוסטרליה - למצוא מישהו שאני באמת אוכל לסמוך עליו 4 מקצועות שנואים בבצפר: - תנ"ך - היסטוריה - אזרחות - לשון 3 דברים שקנית לאחרונה: - ארטיק - מסטיק - מיקרופון חדש למחשב 2 חיות אהובות: - כלב - נמר 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: [לצרף/לשים קישור] ניקי ואנג'י [שכבר לא אצלי
]

Shiri from the block

Active member
לא ראשונה../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif ../images/Emo19.gif10 שירים אהובים עלייך: 1. Larger Than Life 2. Everybody 3. Britney Spears - Oops I Did It Again 4. Britney Spears - Toxic 5. Michael Jackson - Earth Song 6. Madonna - Like A Prayer 7. Christina Aguilera - Figther 8. Jennifer Lopez - Aint It Funny 9. Jennifer Lopez - I Cant Belive This Is Me 10. Nsync - Bye Bye Bye ../images/Emo121.gif9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. בקסטריט../images/Emo99.gif 2. בריטני../images/Emo99.gif 3. רנה אוקונר(לא מכירות../images/Emo9.gif)../images/Emo99.gif 4. קתרין קלי לאנג(לא מכירות../images/Emo3.gif)../images/Emo99.gif 5. בראד פיט../images/Emo99.gif 6. ג'ניפר לופז../images/Emo99.gif 7. קתרין זיטה ג'ונס../images/Emo99.gif 8. אנג'לינה ג'ולי../images/Emo9.gif 9. אין לי שמץ../images/Emo12.gif ../images/Emo19.gif8 תוכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. חברים../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif 2. זינה../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif 3. היפים והאמיצים../images/Emo3.gif 4. מכושפות../images/Emo99.gif 5. אבודים../images/Emo99.gif 6. לואיס וקלארק../images/Emo99.gif 7. טלנובלה בעמ../images/Emo152.gif 8. ישנן בנות. ../images/Emo121.gif7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. שר הטבעות שיבת המלך../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif 2. שר הטבעות שני הצריחים../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif 3. שר הטבעות אחוות הטבעת../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif 4. מלך האריות../images/Emo99.gif 5. שיקאגו../images/Emo99.gif 6. (עדיין לא ראיתי אבל נשמע שווה../images/Emo99.gif) מר וגברת סמית'../images/Emo3.gif 7. כל סרטי וויל סמית' וג'ים קארי../images/Emo9.gif ../images/Emo19.gif6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. דיסקמן. 2. פלאפון. 3. החתול שלי. 4. טלויזיה../images/Emo3.gif 5. מיטה../images/Emo99.gif 6. גיטרה. ../images/Emo121.gif5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. להגיד לכולם שאני אוהבת אותם. 2. לקפוץ בנג'י../images/Emo3.gif 3. לראות את כל הסרטים שפחדתי לראות../images/Emo9.gif 4. אין לי מושג.. 5. אין לי מושג.. ../images/Emo19.gif4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. מתמטיקה. 2. תנך. 3. היסטוריה. 4. אזרחות. ../images/Emo121.gif3 דברים שקנית לאחרונה: 1. חלב../images/Emo12.gif 2. קטשופ../images/Emo12.gif 3. ומחר זה יהיה Never Gone../images/Emo99.gif ../images/Emo19.gif2 חיות אהובות: 1. חתול../images/Emo108.gif../images/Emo54.gif 2. כלב../images/Emo107.gif ../images/Emo121.gif1 תמונה אהובה של מישו/משו: הכנסתי את כולם בתמונה אחת../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif

למעלה