שאלון

../images/Emo32.gif שאלון ../images/Emo13.gif

בגלל שיש המון משתתפים חדשים (וגם וותיקים) יש שאלון קצרצר להיכרות לא חפרנית מדי בבקשה 1. שם 2. משפחה ( לא חובה) 3. כינוי 4. כיתה 5. ביצפר 6. גיל 7. תאריך לידה 8. אוכל ושתייה מועדפים 9. פירסינג\קעקועים (גם חורים באוזניים נחשבים) 10. שאיפות לעתיד חח 11. רציתי להוסיף שאלת אייסי מסנג'ר אבל כבר היו הרבה פעמים בפורום שרשורים של אייסיקיו ומסנג'ר מי שרוצים שירשמו 12. מה אתם הכי אוהבים פה בפורום 13. חיית מחמד (אם יש לכם) 14. סנדוויץ אהוב עונה 1. סוניה (שמי האמיתי שמופיע בת.ז הוא סופיה 2. מתחיל ב-קוצ'...... ארוך מדי.. 3. סוני, סוניתה, סוניתי, סוניוש , סוניסה , סופי 4. י"א-1 5. אחד העם 6. 17.5 7. 14.11.1988 8. פיצה, בורקסים, חומוס ,נודלס, קולה, מיץ תפוזים 9. יש לי רק 5 חורים רגילים באוזניים (3 שמאל 2 ימין) 10. בנתיים כלום לאדעת מה אעשה בעתיד 11. 224296916 מסנג'ר ואייסי בכללי יש לי בכרטיס האישי מי שרוצים מוזמנים להוסיף 12. את המנהלות ואת זה שלפעמים מצחיק פה 13. הייתה לי פעם צבה 14. טונה רולז

Ana1 9

New member
כי משעמם לי ולמה לא...

אז סבבה גם אני, עונה על מה שבא לי
בבקשה 3. כינוי- עוגי 4. כיתה- נגמר תודה לאל 5. ביצפר- גם חסרת בית ספר 6. גיל- 20 7. תאריך לידה- 30\3 8. אוכל ושתייה מועדפים- שתייה- אייס קפה ובריזר. אוכל- פיצה, בורקס ועוגת גבינה ושוקולד בכל מצב צבירה.. יאמי.. 9. פירסינג\קעקועים (גם חורים באוזניים נחשבים)- 2 חורים באוזן אחת , חור אחד באוזן שנייה, וחור בפופיק וקעקוע של פרפר בבטן.ו..זהו. 10. שאיפות לעתיד - להציל יתומים באפריקה, לעצור את כריתת יערות הגשם וגם בדרך לעשות שלום עולמי. 11. רציתי להוסיף שאלת אייסי מסנג'ר אבל כבר היו הרבה פעמים בפורום שרשורים של אייסיקיו ומסנג'ר מי שרוצים שירשמו- אין לי כבר 12. מה אתם הכי אוהבים פה בפורום- מה זאת אומרת? ברור שאותי. 13. חיית מחמד (אם יש לכם)- כלב, חתולה, תוכי מדבר ודגים. 14. סנדוויץ אהוב- לחמנייה עם סלט ביצים, או גבינה צהובה עם חמאה, או שוקולד שחר. אבל בכמויות רציניות כאלו.

עונה, למרות שאני לא קבוע כאן...

{אבל פתח תקוואי!} 1. שם
יניב 2. משפחה ( לא חובה)
נוותר הפעם.. 3. כינוי
לוחם חופש
4. כיתה
שנה א' 5. ביצפר
מכללת אפקה להנדסה {למדתי בתיכון גולדה\חט"ב עלומים\יסודי המתמיד} 6. גיל
כמעט 24 7. תאריך לידה
6/7/82 וויתרתי על השאר.. אני מקווה שאת מוותרת לי
לילה טוב

EagleGirl

New member
עונה

1. שם - סיון 2. משפחה ( לא חובה) - מדינה :) 3. כינוי - בת דודה של שניר 4. כיתה - סיימתי 5. ביצפר - סיימתי 6. גיל - אוטוטו 18 7. תאריך לידה - 30.7 8. אוכל ושתייה מועדפים - אוכל: סושי. שתייה: דיאט קולה שתייה חריפה: וודקה עם ספרייט 9. פירסינג\קעקועים (גם חורים באוזניים נחשבים).. אין לי כח לזה 10. שאיפות לעתיד חח - לגור בטורקיה ולהיות מיליוונרית 11. רציתי להוסיף שאלת אייסי מסנג'ר אבל כבר היו הרבה פעמים בפורום שרשורים של אייסיקיו ומסנג'ר מי שרוצים שירשמו [email protected] 12. מה אתם הכי אוהבים פה בפורום - חפירות לךא מעניינות.. זה מצחיק אותי 13. חיית מחמד (אם יש לכם) - 9 חתולים: זאק, ביטונובה, ייגרמייסטר, סמירנוף, משה, אמזלג, טורקו, איזי, צ'ייסר 14. סנדוויץ אהוב

Asaf055

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחח איזה שם טוב לחתול זה סמירנוףף חחחחחחחחח

EagleGirl

New member
תכלס

רציתי סמירנוף אייס אבל זה יותר מדי ארוך.. לא שייגרמייסטר קצר...

Lil M

New member
פםפםפםפם

1. שם- מיגידי מיגידי מייקי aka את כל כך מאאאגניבה תשריצי לי ילדים דוט קום. 2. משפחה - מעפנה :) 3. כינוי- "מי ששששששששנכנס אדר, אמא שששששששלך זונהההה"(מרסדס בנד!) 4. כיתה- י4- כיתה של גאים !
5. בצפר- עמל ב' מאדאפקע! 6. גיל- 16. סתם סתם. מי שמכיר אותי יודע שהייתי פה עוד ב1795. 7. תאריך לידה- 11.12.89, יו!
8. אוכל ושתייה מועדפים- רד מאג פור דה וריד! פינלנדיה פה ושם, והקולה של פקסטון! באוכל זה כל דבר אכיל שלא מכיל זיתים ודגים! 9. פירסינג\קעקועים (גם חורים באוזניים נחשבים)- חורים שעשו לי בגיל 4 באוזניים? קעקוע בתכנון. 10. שאיפות לעתיד- לפתוח את אמא שלכם. סתם סתם, להגיע לגיל 18, לדפוק תראש, להתגייס, ולעוף לרקוד בקנדה
11. איזה חפירהדפקת על האייסי\מסנ קחו- 310425576 [email protected] 12. מה אתם הכי אוהבים פה בפורום-את האיקס האדום למעלה! סתם סתם, את שירי שניר נתי פקסטון דני ומאי
3. חיית מחמד (אם יש לכם) -עוד חודשיים כלבה(ביצ'!), היו 3 איגואנות, ויש לי כבר במילא תכלבות שלי:) 14. סנדוויץ אהוב - למה המעפנות? אם כבר חומוס וסלט!
או בעצם לא, הסנדוויץ הכי טעים בארץ זה של שניר ! תהיו טובים, תשתינו בחוץ. המייקי האפלה.

עונה גם

1. שם - רונית 2. משפחה (לא חובה) - חסוי 3. כינוי - רוני 4. כיתה - חחחחחח הבן שלי בכיתה א'. 5. ביצפר - אותו חחחחחחחחחח - הוברמן 6. גיל - 34 7. תאריך לידה - 17/1 8. אוכל ושתייה מועדפים - שתיה מים או ספרייט, אוכל תלוי במצב הרוח 9. פירסינג\קעקועים (גם חורים באוזניים נחשבים) - 2 חורים באוזן שמאל ואחד באוזן ימין 10. שאיפות לעתיד - הצלחה בעבודה 11. רציתי להוסיף שאלת אייסי מסנג'ר אבל כבר היו הרבה פעמים בפורום שרשורים של אייסיקיו ומסנג'ר מי שרוצים שירשמו - חסוי 12. מה אתם הכי אוהבים פה בפורום - כל מיני, אבל לא אוהבת את הריבים ביניכם 13. חיית מחמד (אם יש לכם) - כלבה ודגים 14. סנדוויץ אהוב - גבינה צהובה או שוקולד, תלוי במצב הרוח

ווהוו

13. הדגים שלי: ג'ייסון ביי - פרדי סנצ'ז - ג'ק ווילסון - בראד אלדרד יום טוב

אוקיי אם כבר אז...

1. שם - אסף 2. משפחה (לא חובה) - שיהיה.. ינקו 3. כינוי - העין 4. כיתה - יא תקשורת 5. ביצפר - עמל ב' 6. גיל - 17 בקרוב... 7. תאריך לידה - 18.8 8. אוכל ושתייה מועדפים - אממ פיצה... סטייק... צ'יפס... ובורקס
9. פירסינג\קעקועים (גם חורים באוזניים נחשבים) - אממ לא. 10. שאיפות לעתיד חח - חחח שחקן בייסבול בארה"ב 11. רציתי להוסיף שאלת אייסי מסנג'ר אבל כבר היו הרבה פעמים בפורום שרשורים של אייסיקיו ומסנג'ר מי שרוצים שירשמו - ............. 12. מה אתם הכי אוהבים פה בפורום - את כל המישקולצים האלה
13. חיית מחמד (אם יש לכם) - נסעה להודו שבוע שעבר... 14. סנדוויץ אהוב - פיצה בפיתה!!!!!!! את דומה לפיתה!! וזה חבל.

../images/Emo11.gif

1. שם : שלומית P: 2. משפחה ( לא חובה)מי באמת רוצה לדעת ? 3. כינוי: שלומקע...שלויימאלע.. ועוד שטויות כאלה 4. כיתה: ט 5. ביצפר: כלא בן-צבי-סאקס 6. גיל:עוד שלושה חודשים 15 7. תאריך לידה: 7.8 8. אוכל ושתייה מועדפים: בורקססס
ספגטי פתיתים פיצה וכל מה שקשור 9. פירסינג\קעקועים (גם חורים באוזניים נחשבים) רק באוזן..אבל בקרוב 10. שאיפות לעתיד חח : אין לי מושג
11. רציתי להוסיף שאלת אייסי מסנג'ר אבל כבר היו הרבה פעמים בפורום שרשורים של אייסיקיו ומסנג'ר מי שרוצים שירשמו 404918 [email protected] 12. מה אתם הכי אוהבים פה בפורום : הממ..שמצחיק פה....שכל שניה שניר\פקסטון קוטלים מישו אחר ?
13. חיית מחמד (אם יש לכם) יש רק אח...ואוגרת 14. סנדוויץ אהוב : כל דבר שהוא לא טונה...

שאניה

New member
עונה ../images/Emo3.gif

1. שם
שני 2. משפחה
מזה חשוב 3. כינוי
שה, שאני, שניקה.. 4. כיתה
יא 5. ביצפר
אולפנית ישורון 6. גיל
17 עוד פחות מ3 שבועות (איזה מוזר זה לכתוב 17!
) 7. תאריך לידה
2.6.89 8. אוכל ושתייה מועדפים
אממ. ספרייט ו..לא יודעת מה אוכל 9. פירסינג\קעקועים
יש לי 3 חורים באוזן ימין ו1 בשמאל 10. שאיפות לעתיד חח
אממ..לגמור בצפר עם תעודת בגרות? 11. רציתי להוסיף שאלת אייסי מסנג'ר אבל כבר היו הרבה פעמים בפורום שרשורים של אייסיקיו ומסנג'ר מי שרוצים שירשמו 12. מה אתם הכי אוהבים פה בפורום
כיף פה!
13. חיית מחמד (אם יש לכם)
יש לנו נחש. קוראים לו שרגא 14. סנדוויץ אהוב
עם חומוס

Lil M

New member
תגידי להההה

שמיכללל הגמדההה מקוומהה 2 מוסרת שתעשה לה ילדדדדד

למעלה