שאלון

LuNa MaJnUnA

New member
נהנהנה

1. שם: המגניבה מהתחנה של 9. 2. משפחה ( לא חובה): ברור שחובה. צריך להגיע לבי''ס איך שהוא :/ 3. כינוי: הפסיכית מי'1 4. כיתה: י'
5. ביצפר: לא ביצפר. בי''ס. ובי''ס לה לה לה. 6. גיל: 16 :| 7. תאריך לידה: באביב
8. אוכל ושתייה מועדפים: אלה שמוכרים ביום כיפור. 9. פירסינג\קעקועים (גם חורים באוזניים נחשבים): אבל חורים באזניים לא נחשבים. 10. שאיפות לעתיד: להיות גבוהה ולצאת במסע נקמה. 11. רציתי להוסיף שאלת אייסי מסנג'ר אבל כבר היו הרבה פעמים בפורום שרשורים של אייסיקיו ומסנג'ר מי שרוצים שירשמו. ומי שלא מקבל עוגה? 12. מה אתם הכי אוהבים פה בפורום? את גבי (צטערת). 13. חיית מחמד (אם יש לכם): לא. אין כאן משהו שנון בתגובה למורן.
14. סנדוויץ אהוב: שכחי מזה.

מיכל שב

New member
תגידו - האם יכול להיות שפורום

עונה על השאלון ואף אחד לא כותב שהוא אוהב אותי בשאלה על מה הוא אוהב בפורום? לא למדתם כלום???? אני חוסמת את כולם

LuNa MaJnUnA

New member
חלילה חלילה!

הו סלחי לנו מיכל האצילית ורמת המעלה, סלחי לנו, סלחי.

Lil M

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תודי שזה היה אחד הגדולים

זה הירקות שחתכנו נתנו לנו השראה אינעל אחותי!

Octavarium

New member
אהמ... אני רשמתי!!!

הנה תזכורת! " 1. שם - אביב 2. משפחה ( לא חובה) - פקסטון. אגב כשאת רושמת לא חובה.... שאני אבין... יש משהו בשאלון הזה שהוא כן חובה? כאילו... וואי לא חובה... יש! :\ 3. כינוי - ג'ימי (סיפור ארוך) 4. כיתה - י''א 2 5. ביצפר - עמל בלאט 6. גיל - 17 עוד שבוע 7. תאריך לידה - 14.5.89 (יום העצמאות אנשים! ) 8. אוכל ושתייה מועדפים - קולה וסטייק כזה אדום יפה כזה 9. פירסינג\קעקועים (גם חורים באוזניים נחשבים) - \ 10. שאיפות לעתיד חח - בעיקרון יש נרגילה סיגריות סמים והכל... אהה רגע... לא השאיפות האלה.... אמממ להצליח במוזיקה ולסיים עם הפאקינג בגרות הזאת כבר 11. רציתי להוסיף שאלת אייסי מסנג'ר אבל כבר היו הרבה פעמים בפורום שרשורים של אייסיקיו ומסנג'ר מי שרוצים שירשמו - מי שרוצה שיבקש 12. מה אתם הכי אוהבים פה בפורום - את המנהלות! ובמיוחד את מיכל! (רוני אל תעלבי... פשוט... בטח מיכל תחסום אותי אם אני לא ארשום את זה... אני רק מנחש אבל כי הרי אני כתבתי את זה לפני שהיא אמרה אם בכלל את זה... :\) 13. חיית מחמד (אם יש לכם) - כלבה "סילי" (כשמה כן היא) 14. סנדוויץ אהוב - חמאה וגבינה צהובה שולט

Octavarium

New member
לפי מה שרשמת...

נולדת ב14.11.1988 עכשיו תסבירי לי איך זה בדיוק חצי?! אולי חצי שנה? ואז כן... אבל מה קשור חצי יום הולדת?! תגידי חצי שנה אחרי או משו....

../images/Emo203.gif../images/Emo176.gifמשעמם../images/Emo3.gif

1. שם: ליאל 2. משפחה: 3. כינוי: בולי
4. כיתה: ח' 5. ביצפר: רשיש
6. גיל: 13.5 7. תאריך לידה: 1.9 8. אוכל ושתייה מועדפים: פיצה ונסטי אפרסק
9. פירסינג\קעקועים (גם חורים באוזניים נחשבים): באוזן כ-5 מ"מ 10. שאיפות לעתיד חח: גראס. שאיפות, לא? ^.^ 11. רציתי להוסיף שאלת אייסי מסנג'ר אבל כבר היו הרבה פעמים בפורום שרשורים של אייסיקיו ומסנג'ר מי שרוצים שירשמו: מי יתן לכם?! 12. מה אתם הכי אוהבים פה בפורום: את זה שאנשים באים לפורום פ"ת להתגאות בעיר שלהם
13. חיית מחמד (אם יש לכם): כלב 14. סנדוויץ אהוב: חביתה|חביתה|

חחח רשיש..

שנה הבאה תסבול את המנהל בשיעורי האזרחות שלו
"חפשו בגוגל ובאתר הכנסת"

למעלה