שאלון

NYMets Man

New member
אני ראשון! אני ראשון!

1. שם - בייגלה 2. משפחה ( לא חובה) - לא חובה משפחה?! את זה אתם אמרתם :\ 3. כינוי - ניקניים 4. כיתה - בת זונה! הכי מצחיק האביתר הזה
5. ביצפר - אחלה להקה... אני אוהב את DOWNLOW אבל הם יכולים להשתפר 6. גיל - ראיתם איך הם הגיעו לכנסת?! ענקיים... 7 מנדטים! 7. תאריך לידה - התאריך של הארי פוטר!
8. אוכל ושתייה מועדפים - ביג מק עם ספרייט... 9. פירסינג\קעקועים (גם חורים באוזניים נחשבים) - אז יש לי חורים באוזניים, באף בפה ובעוד שאר מקומות... 10. שאיפות לעתיד חח - לא מעשן 11. רציתי להוסיף שאלת אייסי מסנג'ר אבל כבר היו הרבה פעמים בפורום שרשורים של אייסיקיו ומסנג'ר מי שרוצים שירשמו - מי שלא מקבל עוגה? (מצטער... הייתי חייב!) 12. מה אתם הכי אוהבים פה בפורום - את המנהלות! בייחוד את מיכל! ולא רק שלא ראיתי את ההודעה של מיכל, אלא שגם לא ראיתי את ההודעה של אביב אז אל תגידו שאני חופר!!! 13. חיית מחמד (אם יש לכם) - אבל אין... 14. סנדוויץ אהוב - כזה שמקבלים אחרי ההופעה בבמת נוער שלא נגעו בו מתקופת המנדט

Silver Light

New member
רק בגעתי לפה וכבר שאלון? טוב נו..

1. שם: אלכס 2. משפחה ( לא חובה): מי שעונה מקבל בונוס? 3. כינוי: Silver light, shadorun, night strider, יש לי הרבה.. 4. כיתה: שנה ב', מדעי המחשב 5. ביצפר: אוני' ת"א 6. גיל: עוד חודש 20 7. תאריך לידה: 13.6.86 8. אוכל ושתייה מועדפים: שתיה - בירה, קולה, מים, וודקה, קפה, לאו דווקא בסדר הזה. אוכל - בשר, רצוי על האש, וכל דבר מתוק. 9. פירסינג\קעקועים (גם חורים באוזניים נחשבים): אתמול חתכתי את האצבע, זה נחשב? 10. שאיפות לעתיד: לצאת חיי אחרי 6 שנים בצבא. 11. רציתי להוסיף שאלת אייסי מסנג'ר אבל כבר היו הרבה פעמים בפורום שרשורים של אייסיקיו ומסנג'ר מי שרוצים שירשמו 131777909 [email protected] 12. מה אתם הכי אוהבים פה בפורום: לא יודע, רק הצטרפתי, אבל לפי מה שהבנתי, אני אמור לאהוב את מיכל
13. חיית מחמד (אם יש לכם): אחיינית וכלב. 14. סנדוויץ אהוב: שאלה קשה... אני אלך על גבינה צהובה.

למעלה