שאלון

Venice Queen

New member
חם היום

1. שם - מורן 2. משפחה ( לא חובה) - יש פה משהו כן חובה?
3. כינוי - GPS פנה שמאלה 4. כיתה - י"א 5. ביצפר - בן גוריון 6. גיל - 17 7. תאריך לידה - חשבון 8. אוכל ושתייה מועדפים - צריך לעשות שאלון חדש 9. פירסינג\קעקועים (גם חורים באוזניים נחשבים) - מה לגביהם? 10. שאיפות לעתיד חח - לחיות 11. רציתי להוסיף שאלת אייסי מסנג'ר אבל כבר היו הרבה פעמים בפורום שרשורים של אייסיקיו ומסנג'ר מי שרוצים שירשמו - [email protected] 12. מה אתם הכי אוהבים פה בפורום - את הריבים
13. חיית מחמד (אם יש לכם) הייתי רושמת אבל היא גם כותבת פה. 14. סנדוויץ אהוב - הא?

Octavarium

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

". חיית מחמד (אם יש לכם) הייתי רושמת אבל היא גם כותבת פה." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Shusho

New member
זוםזום!

1. שם: מיכל 2. משפחה ( לא חובה) 3. כינוי: שמיכל?
4. כיתה: י"א 5. ביצפר: אחד העם 6. גיל: 17 7. תאריך לידה: 8.1.89 8. אוכל ושתייה מועדפים: דיאט קולה? 9. פירסינג\קעקועים (גם חורים באוזניים נחשבים): אוזניים ואנדרגראונד ז"ל ]: 10. שאיפות לעתיד חח: וינסטון? 11. רציתי להוסיף שאלת אייסי מסנג'ר אבל כבר היו הרבה פעמים בפורום שרשורים של אייסיקיו ומסנג'ר מי שרוצים שירשמו 12. מה אתם הכי אוהבים פה בפורום: אותי! 13. חיית מחמד (אם יש לכם): ג'ני ושוגי 14. סנדוויץ אהוב: של עצלנים, גבינה צהובה ומרגרינה ^^.

Octavarium

New member
אממממ

1. שם - אביב 2. משפחה ( לא חובה) - פקסטון. אגב כשאת רושמת לא חובה.... שאני אבין... יש משהו בשאלון הזה שהוא כן חובה? כאילו... וואי לא חובה... יש! :\ 3. כינוי - ג'ימי (סיפור ארוך) 4. כיתה - י''א 2 5. ביצפר - עמל בלאט 6. גיל - 17 עוד שבוע
7. תאריך לידה - 14.5.89 (יום העצמאות אנשים! ) 8. אוכל ושתייה מועדפים - קולה וסטייק כזה אדום יפה כזה 9. פירסינג\קעקועים (גם חורים באוזניים נחשבים) - \ 10. שאיפות לעתיד חח - בעיקרון יש נרגילה סיגריות סמים והכל... אהה רגע... לא השאיפות האלה.... אמממ להצליח במוזיקה ולסיים עם הפאקינג בגרות הזאת כבר 11. רציתי להוסיף שאלת אייסי מסנג'ר אבל כבר היו הרבה פעמים בפורום שרשורים של אייסיקיו ומסנג'ר מי שרוצים שירשמו - מי שרוצה שיבקש 12. מה אתם הכי אוהבים פה בפורום - את 1טלינה 13. חיית מחמד (אם יש לכם) - כלבה "סילי" (כשמה כן היא) 14. סנדוויץ אהוב - חמאה וגבינה צהובה שולט

קיי...רק כי אני במצב של שאלון P:

1. שם
מקסים 2. משפחה ( לא חובה)
נדלג על זה. 3. כינוי
מקס 4. כיתה
י"א 5 5. ביצפר
עמל ב'! 6. גיל
16ו....קיצר באוגוסט 17... 7. תאריך לידה
13.08.89 8. אוכל ושתייה מועדפים
REDBULL ו...סושי 9. פירסינג\קעקועים (גם חורים באוזניים נחשבים)
רציתי בלשון....בעע...ב18 כנראה.. 10. שאיפות לעתיד חח
אוניברסיטה 11. רציתי להוסיף שאלת אייסי מסנג'ר אבל כבר היו הרבה פעמים בפורום שרשורים של אייסיקיו ומסנג'ר מי שרוצים שירשמו
214683028 MSN תשאלו ממני אני אצרף...(יש לי בעיות איתו...עדיף אייסי,אם כבר) 12. מה אתם הכי אוהבים פה בפורום
ויכוחים 13. חיית מחמד (אם יש לכם)
...כן....אחי הקטן... 14. סנדוויץ אהוב
ואו....אני לא יודע... היה כיף, תודה לך.

Law Ho

New member
חחחח

זה ישן... הפתעה בסוף (אם זה מה שאני חושב שזה...
). תשאיר קישור בהודעת האווי שלך באייסי.

שלי

1. שם: שיר 2. משפחה ( לא חובה):: לזר 3. כינוי 4. כיתה:ז 5. ביצפר: אחד העם {חטיבה} 6. גיל:12 7. תאריך לידה:29.8.93 8. אוכל ושתייה מועדפים:ספרייט ושניצל או נקניקיות 9. פירסינג\קעקועים (גם חורים באוזניים נחשבים):אין לי 10. שאיפות לעתיד חח: לא יודעת 11. רציתי להוסיף שאלת אייסי מסנג'ר אבל כבר היו הרבה פעמים בפורום שרשורים של אייסיקיו ומסנג'ר מי שרוצים שירשמו: איסי 190093085 12. מה אתם הכי אוהבים פה בפורום?:שכולם מפ"ת ומבינים על מה מדברים 13. חיית מחמד (אם יש לכם):הלוואי שיהיה לי 14. סנדוויץ אהוב:פיתה ובתוכה חומוס פסטרמה ומלפפון חמוץ

bft02

New member
=X

1. שם- ||| 2. משפחה ( לא חובה) למה,האחרים חובה? שטיין. דפקתי ת'מערכת. :D 3. כינוי- BFT,המשמעות כבר לא רלוונטית . 4. כיתה-טכ"ם :p 5. ביצפר-עמל ב' 6. גיל-16... 7. תאריך לידה 18\9\89 8. אוכל ושתייה מועדפים....נו באמת :\ 9. פירסינג\קעקועים (גם חורים באוזניים נחשבים)- נופ 10. שאיפות לעתיד חח-להופיע עם פישי הגדול!!!11 11. רציתי להוסיף שאלת אייסי מסנג'ר אבל כבר היו הרבה פעמים בפורום שרשורים של אייסיקיו ומסנג'ר מי שרוצים שירשמו-תבקשו אני אביא.. 12. מה אתם הכי אוהבים פה בפורום-את הגזענות :] 13. חיית מחמד (אם יש לכם)-חתול,דגים,וכמה רוחות של תוכים :S 14. סנדוויץ אהוב-WTF?!

ממ../images/Emo60.gif

1. שם ליאת 2. משפחה ( לא חובה) זה מרגיש כאילו אני פותחת חשבון אימייל. מה זה הלא חובה הזה? 3. כינוי לולו?D: 4. כיתה י"א4
5. ביצפר אחד העם 6. גיל 17 7. תאריך לידה 22.1.89 8. אוכל ושתייה מועדפים האא הרגע התעוררתי קשה לחשוב על מזון 9. פירסינג\קעקועים (גם חורים באוזניים נחשבים) הממ יש לי שלושה חורים בימין ושניים בשמאל, למרות שנראה לי שהתחתונים בכל אוזן נסתמו אבל נקווה שלא, ויש לי פירסינג בגבה ובאף:] 10. שאיפות לעתיד חח המ ובכן ללמוד כימיה ואז להיות מיילדת! 11. רציתי להוסיף שאלת אייסי מסנג'ר אבל כבר היו הרבה פעמים בפורום שרשורים של אייסיקיו ומסנג'ר מי שרוצים שירשמו 12. מה אתם הכי אוהבים פה בפורום המ את העובדה שכולם מקושרים אחד לשני איכשהו 13. חיית מחמד (אם יש לכם) שושהההה
14. סנדוויץ אהוב הוו סנדוויצ'ים זה גאוני. לא יודעת.

מיכל שב

New member
אני עוד לא עניתי

. שם מיכל 2. משפחה ( לא חובה) שב 3. כינוי בדר"כ קוראים לי בשם המשפחה שלי אבל זה מעצבן אותי
(ולא. שב זה לא שם המשפחה שלי
) 6. גיל אני אהיה בת 32 בקיץ 7. תאריך לידה 21.7 8. אוכל ושתייה מועדפים אני נורא אוהבת כל דבר שמכיל בצק (לצערי
) ולשתות אני אוהבת מים או דיאט קולה 9. פירסינג\קעקועים (גם חורים באוזניים נחשבים) היה לי פעם פירסינג בפופיק, אני מקווה להחזיר אותו אחרי שאני ארזה 10. שאיפות לעתיד חח להיות בריאה ומאושרת 12. מה אתם הכי אוהבים פה בפורום - את הגולשים. כל אחד מביא איתו משהו מיוחד. הפורום הזה הוא הבייבי שלי. 13. חיית מחמד (אם יש לכם) מקווה לקבל חתול ליום ההולדת שלי

LuNa MaJnUnA

New member
השם משפחה שלך הוא לא..

סתם. גם אם הייתי רוצה לא הייתי מצליחה לאיית אותו (או להגות)

למעלה