שאלון ^_^

Liquid Dreams

New member
אחרי המבטים הם אמרו:

"זה לא חום, זה.. יש בזה בלונדיני קצת, ועוד כמה דברים שאנלאדע להסביר" >__>

פעם ראושנה שעניתי על שאלון כזה ארוך

שם מלא: שלומי גני תאריך לידה: 16.10.1991 מין: זכר בית: קטן בערבה? איפה עוד גרת? או קיי השאלה הזאת לא מובנת! מזל: מאזניים מידת נעליים: 44/43 גובה: לודע, רגיל כזה מוצא: יווני חיות מחמד: כלבה (הכי שולטת בעולם) דגים הרבה חתולים (במרפסת) תרנגולות והאווזים נרצחו על ידי נמיה
אחים: 2 צבע שיער: חום\בלונדיני קוראים לזה שטני לא? אורך שיער: עד לצוואר צבעת פעם את השיער? לא! באיזה צבע? : כיתה: י' תחביבים: מוזיקה, תנועה מוזיקה: מטאל גותי/רוק ישראלי להקה: within temptation, היהודים, קספר ועוד... איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית וטיפה יוונית וערבית אוהב ספורט? לא, עצלן שכמותי איפה נולדת? בביה"ח אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה :) רגיש לדגדוגים? קצת מאמין באלוהים? לא ממש.... יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? החתול המסטול יש לך גשר? לצערי יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא, (טפו טפו טפו, חמסה חמסה חמסה) מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לודע איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו המון מה הדבר הכי מביך שקרה לך? שיהוק שהוביל לגרעפס במעלית של בית מלון איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היו המון מה הדבר הכי חשוב לך? שוקלית (הכלבה שלי) יש חבר/חברה/קראש? חברה ממה אתה הכי פוחד? מהלא נודע/חוסר שליטה מאמינה באהבה וירטואלית: יש מצב אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בקרסוליים על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? כלום, אם אני אחשוב אני לא אצליח להרדם למה אתה הכי מתנגד? לודע אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אפחד פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא קרה לי מה הדבר שעושה אותך מאושרת? שקולית (הכלבה שלי) כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית? מה שצריך באותו הזמן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא החיים טובים לדעתך? יכול להיות יותר טוב אבל גםפ יכול להיות יותר רע, אז הם טובים אני מניח היחסים עם ההורים טובים? הם חושבים שכן לבוש: ג'ינס (חובה) וטישרט/סווצרט איפור:לא דברים אהובים מאכל: אוכל של סבתא שתיה: קולה דיאט המקום האהוב לחופשה: כריתים טעם גלידה אהוב: קינדר/פקאן סיני פרי אהוב: פסיפלורה\תפוח ממתק: במבה רולז! מכונית: עם 4 גלגים ושלא תיהיה של ערסים שיעור: ביולוגיה חג: סוכות היום הכי אהוב בשבוע: חמישי צבע: כחול מגזין: ידיעות שם לבת: יערה שם לבן: מיקו קבוצת ספורט אהובה: הפועל כפר סבא! חודש אהוב: יולי, אוקטובר ספורטאי/ת אהוב: אה? שחקנית אהובה: לא חשבתי על זה ממש שחקן אהוב: גם כן לא תוכנית אהובה בטלוויזיה: ברניאק (ערוץ 8, גיק שכמותי) וחברים אתר אהוב: gmail.com חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: gmail בדיחה: עזבו אותכם עכשיו אומר הרבה: אוך מילה אהובה: אוך נעליים: אולסטאר תחנת רדיו: 91.8 חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית: שראיתי או הייתי? הייתי של היהודים מופע עשור ראיתי של וויטין TSF דיסק אהוב: מציאות נפדרת/me/tsf נשיא: חחח סלט: סיני שדודה שלי מכינה בשר: מה שבא ברוך הבא תוספת לפיצה: זיתים פטריות ותירס ארץ: ישראל שלי יפה וגם פורחת, מי בנה ומי נטע, כולנו ביחד! עיר: כפ"ס/ת"א מקום אהוב: דשא! ריח: הריח שאחרי הגשם הראשון וריח של דשא קצור וריח של דלק כמובן רעש:מפוח טעם: חמוץ רגש: - מספר: 7 ספר: מישהו לרוץ איתו סבתא: שניהן דגנים: קינמונים\כריות דברים פחות אהובים אוטו: bmw של ערבים וערסים יאק צבע: צהוב חרא מורה: לפיזיקה יאק שיעור: פיסיקה יאק יום בשבוע: שלישי יאק חג: כולם נחמדים, עונה: סתיו, איזה עונה תקועה חודש: ספטמבר ספורט: כולם כייפים בסופו של דבר לא? קבוצת ספורט: ביתר ירושלים גועל נפש סרט: רעש מצלמים שחקנ/ית: - תוכנית: יאיר לפיד זאת תוכנית משעממת אתר: אתרים שאני שונא אני שוכח אוכל: אשכי כבש יאק שתיה: ספרייט גועל נפש להקה: משפחת טאקט נחשבת ללהקה? זמר: זמרי דיכאון זמרת: זמרות דיכאון חיה: נמלים, הם רשעיות חנות: כל החניות סובנים שאי אפשר לנשום מרוב הריחות מילה: - הופעה שהיית בה: של אינפקציה, לא הייתה משהו דיסק: אין לי דיסקיעם שאני לא אוהב סלט: חצילים בע ארץ: עיראק עיר: ת"א מקום להיות בו: ת"א ריח: פלסטיק שרוף רעש: מקדחה רגש: - תאריך: 1.9 ספר: - דגנים: - ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: לא בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: לא יודע קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: תמיד דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא שאני יודע נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? מישהי לא מישהו התנשקת צרפתית? כן ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? לא נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך?כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? מי לא? נתת למישהו לאפ דאנס? אה? הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? פרטית קפה או תה? קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לקוח בקלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? - מה או מי היית רוצה...? להרוג: המון אנשין לשמוע: - להיות כמו: - הדבר האחרון ש: קניתי: אולסטאר קראתי: מישהו לרוץ איתו עשיתי: עבודה בקולנוע סרט אחרון שראיתי? כאוס מספר אחרון שחייגתי: וואו לא זוכר דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: מצה מטוגנת פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכר פעם אחרונה שצחקתי: אתמול בלילה הבנאדם האחרון שנישקתי: חברה שלי הבחור האחרון שדיברתי איתו: אה? ולסיום סיומת, תמונה:

The Tatale

New member
כל החיים שלי שעמום אז למה לא XD

שם מלא: יארוסלב פסין תאריך לידה: 17.6.91 מין: זכר בית: חולון איפה עוד גרת? בלרוסיה XD מזל: תאומים מידת נעליים:45-46
גובה: משהו מעל 1.80...אין לי מושג לא נמדדתי כבר שנים... מוצא: רבע פולני!!!! והשאר בלרוסי חיות מחמד: אח שלי...(היה לי צב אבל ההורים שלי שיחררו אותו ואמרו שהוא ברח >_>) אחים: גמד בן כמעט 3 צבע שיער: חום בהיר אורך שיער: צבעת פעם את השיער? אהה חחח כן באיזה צבע? : קצת פסים בלונדיניים זה היה קורע XDDD כיתה: י' תחביבים: לשחק במחשב..לשחק במחשב וגם לשמוע מוסיקה לפעמים
מוזיקה: מטאל סימפוני-מלודי ולפעמים פאוור
להקה: Haggard , WT , NW , Tristania , Estatic Fear , Dragon Force וכו'... איזה שפות אתה מדבר? רוסית,עברית,אנגלית... אוהב ספורט? לא איפה נולדת? בלרוס אתה בן אדם של לילה או של יום? שניהם...
רגיש לדגדוגים? תלוי איפה (לא מתכוון לגלות
) מאמין באלוהים? לפעמים יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן.. מה הם? לא משנה XD יש לך גשר? כן
יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? חחח עוד לא ממש החלטתי...(הנדסת תוכנה או ביוטכנולוגיה XD) איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היום שבוא נולדתי... מה הדבר הכי מביך שקרה לך? יש מורה בביה"ס שדומה לפינגוין אז הרמתי פקק של בקבוק בכיתה וצעקתי הינה האיגלו של ורדה (המורה שדומה לפינגוין) והיא הייתה מאחורי >_> איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? ---- מה הדבר הכי חשוב לך? המחשב שלי
יש חבר/חברה/קראש? לא...
ממה אתה הכי פוחד? שהמחשב שלי יקרוס בזמן שאני משחק ואני לא יספיק לשמור את המשחק... מאמינה באהבה וירטואלית: תלוי
אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בתחת... על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על דברים שאתם לא כל כך רוצים לדעת XD למה אתה הכי מתנגד? לזה שלא יהיו מחשבים בעולם
אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? מישהו טחון...XD פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא מאמין באהבה ממבט ראשון? אולי מה הדבר שעושה אותך מאושר? שיש לי מה לעשות מול המחשב (זה קורה לעיתים רחוקות) כשיש לך אהבה אתה נאמן? כן...
אתה אוהב ילדים? לא...אני מוכן למחוץ אותם במערבל בטון אתה ותרן או עקשן? עקשן (תלוי למי אבל לרוב עקשן) אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא...דווקא עדיף >_> ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את ליבך? אני יחשוב על זה החיים טובים לדעתך? החיים נפלאים (לא שלי...) היחסים עם ההורים טובים? לפעמים לבוש: שונא ורוד(ולא בגלל שזה צבעים של פקצות או משהו...פשוט שונא...מעדיף צבעים כהים...) איפור: תמיד!!! (פחח לא...) דברים אהובים מאכל: לא יודע, אני לא אוהב לאכול..בזבוז זמן... שתיה: קולה...מיץ תפוחים XD המקום האהוב לחופשה: מקום שיש בו שלג... טעם גלידה אהוב: וניל פצפוצים פרי אהוב: לא יודע -_-" ממתק: לא הכי מת על מתוקים מכונית: לא מבין במכוניות XD שיעור: מדעי המחשב\פיסיקה חג: החופש הגדול היום הכי אהוב בשבוע: חמישי צבע: אפור מגזין: האישה...XDDD שם לבת: טטל'ה שם לבן:טטל'ה קבוצת ספורט אהובה: האידיוטים חודש אהוב: יוני ספורטאי/ת אהוב: טטל'ה שחקנית אהובה: טטל'ה שחקן אהוב: כריסטיאן בייל תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים\סיינפלד אתר אהוב: לא משנה
חיה אהובה: חתול (שחור עם הרבה פרווה
) חבר לאימייל: אין.. בדיחה: איש אחד הלך הלך הלך התעייף התחיל לרוץ XDDDDD אומר הרבה: טטל'ה מילה אהובה: טטל'ה נעליים: לא אכפת לי.. תחנת רדיו: פחחח אני לא שומע רדיו חדר בבית: החדר שלי?
ההופעה הכי טובה שראית: לא כל כך ראיתי אבל ממה שראיתי END OF AN ERA (אני מקווה שהכוונה זה לא במציאות >_>) דיסק אהוב: Eppur Si Muove (של Haggard - זה יכול להשתנות בכל רגע נתון...) נשיא: מה?! XD מאיפה לי... סלט: לא יודע בשר: הודו תוספת לפיצה: פריות לפעמים ארץ:לא יודע עיר: לא יודע מקום אהוב: החדר שלי... ריח: משהו שרוף! רעש: רעש של מטאל טעם: ...לא יודע XD רגש:
מספר: 7 ספר: לא קורא
סבתא: מה?! XD דגנים: coco pops דברים פחות אהובים אוטו: לא מבין במכוניות!#%@#$^%@# צבע: ורוד
מורה: זהבית...המורה ללשון שיעור: ספורט יום בשבוע: שלישי חג: פסח....אין איפה לקנות אוכל!@%@$#^%@# עונה: קיץ...חם T_T חודש: לא יודע.. ספורט: הכל...XD קבוצת ספורט:... סרט: כל הקומדיות הרומנטיות...(למה לא היה סרט אהוב >_>) שחקנ/ית: לא יודע תוכנית: לא יודע אתר: לא יודע אוכל:לא אוהב לאכול שתיה: אשכוליות ומלון >_> להקה: אוי אוי...הרבה...וכמה מהם אם אני יגיד אני לא יזכה לראות את אור המחר זמר: ---- ---- (תנחשו לבד..) זמרת: ------- ----- (תנחשו לבד..) חיה: קנגורו...זה עושה כאב ראש...כמה אפשר לקפוץ?! חנות: לא יודע מילה: היה משהו אני לא זוכר עכשיו הופעה שהיית בה: הייחידה שהייתי בה זה אפיקה...
דיסק: לא יודע סלט: לא יודע ארץ: לא יודע עיר: לא יודע מקום להיות בו: לא יודע ריח: של חרא!#$@#% רעש: של זבוב או יתוש רגש:
תאריך: 01.01.01 זה ממש מעצבן ספר: לא קורא דגנים: הקורנפלקס בלי הסוכר...זה מגעיל >_> ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא XDDD חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו:כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן XDDD דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו:כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא...אני מסומם טבעי..XD אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא T_T נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? לא היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא XDDD עישנת? לא שתית אלכוהול? לא עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?לא ראית טיטאניק? לא נישקת מישהו?לא T_T התנשקת צרפתית? לא T_T ביקרת בארץ אחרת? לא צבעת בספר צביעה? לא שזכור לי עשית אמבטיית קצף? לא טסת? לא שטת?לא נסעת ברכבת? לא רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? לא נשארת ער כל הלילה? לא דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא דיברת בשיעור? לא, אני בחופש... פחדת מהחושך? לא היית בבית חולים (לא לביקור)? לא עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן..ניראה לי... נרדמת בשיעור?לא(ושוב...אני בחופש עכשיו...) השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?לא XDDD פגשת סלבריטי? לא עברת על החוק? הייתי עם מישהו שזרק בקבוק מגשר על כביש מהיר...(אני לא יודע אם זה נחשב עבירה הוא עשה את זה בטעות XD) אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?לא שנאת את עצמך? אולי...לא זוכר נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא רצית להרוג מישהו?חחח כן! נפלת מכסא? לא נתת למישהו לאפ דאנס? לא....מה זה? XD הלכת מכות? לא

The Tatale

New member
המשך...

זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה קפה או תה? תה...שונא קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? מנסה...לשלמות
חתולים או כלבים? חתולים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה?וניל חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: הרבה מדי לשמוע: מוזיקה? XD להיות כמו: תומאס, אסיס וכל מישהו חשוב אחר מלהקה XD הדבר האחרון ש: קניתי: בקבוק נס-תי לחבר שלי XD קראתי: < את זה עשיתי: ^ כתבתי את זה סרט אחרון שראיתי?לא זוכר מספר אחרון שחייגתי: לא זוכר דבר אחרון ששתיתי: ארסי דבר אחרון שאכלתי:עכשיו אני מוצץ סוכריה בצורת מוצץ XD פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכר פעם אחרונה שצחקתי: אתמול הבנאדם האחרון שנישקתי: --- --- >_> הבחור האחרון שדיברתי איתו: מה זה משנה גם ככה אתם לא מכירים...(מי שמכיר...עם גל...) ולסיום סיומת, תמונה:

The Tatale

New member
התבלבלתי בכמה דברים..

לא עקבתי אחרי הכותרות...כאילו שמישהו קורא את זה XDDDD

לאיזו הודעה הוא שורשר?

שם מלא: זוהר P: תאריך לידה: 30.6.92 מין:
בית: בית? XP מבשרת ציון איפה עוד גרת? גילה לאיזה חודשיים כשנולדתי מזל: סרטן מידת נעליים: 38-40 XP גובה: לא יודעת >< מוצא: פינית
סתם ]: אמא טוניסאית, אבא מעורבב חיות מחמד: אממ... יש לי קקטוסים וצמח לעתיד...
אחים: שניים גדולים (שני בנים) צבע שיער: חום עם חמצונים מכוערים אורך שיער: ארוך? XD צבעת פעם את השיער? עשיתי חמצונים פעמיים (><) ובפעם השניה צבעתי אותם לסגול באיזה צבע? ^ כיתה: ט' תחביבים: מחשב, קצת טלויזיה, התבטטות כללית P: מוזיקה: >< להקה: ווית'ין D: איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית. פינית בעתיד! לומדת ערבית בבי"ס אבל כולנו יודעים שזה לא אומר שאני יודעת לדבר (שיטת לימוד מפגרת), ואני יודעת לספור עד 3 ב8 או 9 שפות D: אוהב ספורט? לא
איפה נולדת? בי"ח הדסה עין כרם
אתה בן אדם של לילה או של יום? לא יודעתXD רגיש לדגדוגים? כן
מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם?זוערית יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? פינית! איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא יודעת מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא יודעת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא יודעת XD מה הדבר הכי חשוב לך? לא יודעת :{ יש חבר/חברה/קראש? שארון נחשבת?
ממה אתה הכי פוחד? אחריות :X אבל לא יודעת אם הכי. אני גם מפחדת מחושך
ומדגים גדולים... :X מאמינה באהבה וירטואלית: אממ, כן? אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? באצבע כי אפשר להזיז אותה לכל מקום D: (שמעתי פעם מישהו אומר את זה
) על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? אין משהו קבוע למה אתה הכי מתנגד? לא יודעת :{ אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? רוברט! פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כןXD מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא יודעת, אולי
מה הדבר שעושה אותך מאושרת? שארון D: סתם, לא יודעתXD כשיש לך אהבה את נאמנה? עוד לא הייתה לי P: את אוהבת ילדים? אם הם חמודים XD את ותרנית או עקשנית? לא קבוע אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא נראה לי ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך?לא נראה לי
החיים טובים לדעתך? אפשר לעשות אותם טובים היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: o_O איפור: הא? דברים אהובים מאכל: אין שתיה: אין המקום האהוב לחופשה: פינלנד?
למרות שלא הייתי שם טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות!
פרי אהוב: אין ממתק: אי מכונית: XP שיעור: אולי היסטוריה כי מצחיק שםXD חג: חנוכה
היום הכי אהוב בשבוע: שישי החל מהצהריים (בזמן בי"ס) צבע: סגול! מגזין: ~מרימה גבה~ שם לבת: לא יודעת שם לבן: לא יודעת קבוצת ספורט אהובה: איכ חודש אהוב: ינואר? חורף D: או דצמבר כי גם יש חנוכה ספורטאי/ת אהוב: בלע שחקנית אהובה: לא יודעת שחקן אהוב: ג'וני דפ?
לא יודעת תוכנית אהובה בטלוויזיה: בנות גילמור ומכושפות אתר אהוב: תפוז אולי חיה אהובה: חמוס ופינגווין
חבר לאימייל: אני לא ממש מתכתבת עם אנשים במייל בדיחה: וטפ XD אומר הרבה: גוש, פוצי ושארון
מילה אהובה: גושD: נעליים: כל זוגות האולסטאר שלי, לא יכולה לבחור ביניהם:X תחנת רדיו: לא מקשיבה לרדיו חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: לא יודעת דיסק אהוב: אין נשיא: וטפXDDDD סלט:לא יודעת
בשר: בשר טחון בצורות שונות כי הוא הכי פחות דומה לבעל חיים ולכן לא מגעיל אותי כמו סוגים אחרים
תוספת לפיצה: לא יודעת ;[ ארץ:פינלנד
עיר: לא יודעתXD מקום אהוב: לא יודעת
ריח: לא יודעת. אבל אני מטורפת על בשמיםD: רעש: ._.; טעם: לאיודעת רגש: לאיודעת מספר: אין ספר: אין סבתא: XD דגנים: זה משתנה מחקתי את הדברים פחות אהובים כי זה מפגר >< ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: אמ, כן חיבקת מישהו: כן D: בכית: לא צחקת: כן D: גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: אהא, אתמול במפגש :] הסתפרת: לא הסתפרתי כבר יותר משנה הרגשת טיפש: כמובן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: אהא התגעגעת למישהו: כן

המשך><

האם אי פעם... השתמשת בסמים? XD אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא
נזרקת על ידי מישהו? לא היה מי שיזרוק אותיXD מישהו בגד בך? כנ"ל נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? מן הסתם
היית מאוהב? לא ראית את הבית הלבן? לא עישנת? איכ
שתית אלכוהול? טעימות. אנלא אוהבת אלכוהול. עישנת מריחואנה? XD שיחקת מונופול? כמובן ראית טיטאניק? כמה פעמים אפילו נישקת מישהו? היום נישקתי את יאיר, התינוק של בת דודה שלי! הוא כל כךךךךךךך חמוד!!!!! *___________________* התנשקת צרפתית? לא XD ביקרת בארץ אחרת? אהא צבעת בספר צביעה? כן XD עשית אמבטיית קצף? עם קצף מעפןP: טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לאO: הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? מתחת למיטה לא, לארגז של המיטה כן
דיברת בשיעור? מן הסתם פחדת מהחושך? עדיין היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן. כואב להוציא את זה >: זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא היה את מיXD יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? XD שיקרת? כמובן נרדמת בשיעור? לא, אבל אני נוטה להיות נורא עייפה בשיעורי גאומטריה ומדעיםX_X השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פיסול D: פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? נראה לי שלא (לא בקטע רומנטי כי לא אהבתי בקטע רומנטי) שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? לא זכור לי אבל בטוח שכן נתת למישהו לאפ דאנס? לאXDD הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? אף אחד מהם >< אבל כנראה פרטית קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? פרפקציוניסטית:X חתולים או כלבים? לא יודעת ]: אוכל או ממתקים? תלויO: קרמבו וניל או מוקה? ונילD: חורף או קיץ? חורףףףף מה או מי היית רוצה...? להרוג: יתושים, זבובים וג'וקים שמטיילים לי בבית
לשמוע: לאיודעת להיות כמו: o_O הדבר האחרון ש: קניתי: פיצה וקולה בסבארו, אתמול בערב קראתי: שיחה במסנג'רP: עשיתי: זה מטומטם, כל הזמן עושים דברים :{ סרט אחרון שראיתי? נראה לי הארי פוטר 4, היה בTV מספר אחרון שחייגתי: עם המספרים ממש, של אורנית. מהזכרון של הפלאפון, אמא דבר אחרון ששתיתי: מיץ מנגו דבר אחרון שאכלתי: נראה לי חסה בארוחת צהריים פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת פעם אחרונה שצחקתי: היום מיאיר D: הבנאדם האחרון שנישקתי: יאירXD הבחור האחרון שדיברתי איתו: בחור? אח שלי? P: ולסיום סיומת, תמונה: >.> הודגש באמצעות מדגישומטיק

קטרפי

New member
עניתי על זה ככ הרבה פעמים ../images/Emo110.gif

ואין לי כוח לענות כול כך הרבה, אז קבלו גירסה מקוצרת. שם מלא: עידן עוגייה מזל: נאחס מוצא: חצי פולני וחצי עירקי אחים: תחביבים: כתיבה, להיות עם חברים, להיות עצלן אוהב ספורט? לא מאמין באלוהים? לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בחדר השינה של דנה
למה אתה הכי מתנגד? ניצול בעלי חיים פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? אי אפשר לפגוש מישהו בענטרנט, אפשר רק לפגוש מישהו שהכרתם מהענטרנט. וכן. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? אהבה
כשיש לך אהבה את נאמנה? כה את אוהבת ילדים?
דברים אהובים מאכל: אוכל של אנשים אחרים שתיה: מיץ דובדבנים פרי אהוב: רימון ממתק: שוקולד עם מרציפן צבע: שחור שם לבת: תמי, שירלי או שירה מילה אהובה: בלאט בשר: זה רצח!
ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית:
חיבקת מישהו:
בכית:
צחקת:
גרמת למישהו לצחוק:
קנית משהו:
הסתפרת: חס וחלילה!
הרגשת טיפש:
דיברת עם מישהו שאתה אוהב:
התגעגעת למישהו:
האם אי פעם... השתמשת בסמים?
אכלת קופסא שלמה של עוגיות?
נזרקת על ידי מישהו?
מישהו בגד בך?
נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?
היית מאוהב?
שתית אלכוהול?
שיחקת מונופול?
ראית טיטאניק?
נישקת מישהו?
התנשקת צרפתית?
ביקרת בארץ אחרת?
צבעת בספר צביעה?
עשית אמבטיית קצף?
טסת?
שטת?
נסעת ברכבת?
הכנת אתר אינטרנט? http://activan.up.co.il שיחקת בברביות?
נשארת ער כל הלילה?
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?
דיברת בשיעור?
פחדת מהחושך?
היית בבית חולים (לא לביקור)? עבדתי שם עשו לך תפרים?
זרקת מישהו והתחרטת על זה?
יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?
שיקרת?
נרדמת בשיעור?
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?
פגשת סלבריטי?
עברת על החוק?
אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?
שנאת את עצמך?
נשבר לך הלב?
שברת למישהו את הלב?
רצית להרוג מישהו?
נפלת מכסא?
נתת למישהו לאפ דאנס?
הלכת מכות?
זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שואף לשלמות אוכל או ממתקים? בשבילי זה אותו דבר קרמבו וניל או מוקה? גועל נפש
חורף או קיץ? חורף הדבר האחרון ש: קניתי: בודהא בורגר קראתי: את השאלון הזה עשיתי: את השאלון הזה סרט אחרון שראיתי? הגיבן מנוטרדאם מספר אחרון שחייגתי: של אליס דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: קורנפלקס עם חלב סויה פעם אחרונה שבכיתי: ביום שלישי כשראיתי סרט פעם אחרונה שצחקתי: אתמול הבנאדם האחרון שנישקתי: סתיו
הבחור האחרון שדיברתי איתו: אבא ולסיום סיומת, תמונה: שמתי הרגע בשרשור התפקדות! אפשר לחשוב, קצת התחשבות באנשים.... נו באמת

למעלה