מותר לענות עכשיו? P:
שם מלא: שירה.. תאריך לידה: 3-9-1991 מין: נקבה בית: י-ם. איפה עוד גרת? י-ם. מזל: בתולה. מידת נעליים: 38-9. גובה: מטר שישים ומשהו P: מוצא: ספרדי\מרוקאי[אבא עלה ממרוקו]. חיות מחמד: אין P: אחים: אחד תאום. צבע שיער: חום כזה. אורך שיער: נו.. ארוך. צבעת פעם את השיער? יאפ. באיזה צבע? : לא משהו מיוחד. כיתה: י'. תחביבים: צילום, קריאה, אומנות, מוזיקה[לשמוע]. מוזיקה: מטאל[גות'יק בעיקר אבל לא רק], קלאסית ואופרה. להקה: נייטוויש
. איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית, ופעם ספרדית מהטלנובלות P: אוהב ספורט? נופ.

איפה נולדת? בירושלים. אתה בן אדם של לילה או של יום? של לילה איי גס. רגיש לדגדוגים? כבר לא לדעתי. מאמין באלוהים? אממ.. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? בישראבלוג כן, אבל זה לא נחשב P:. מה הם? לא רלוונטי. יש לך גשר? לא! ולא היה לי

יש לך משקפיים/עדשות מגע? יאפ. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? צלמת וסופרת. אבל יש כ"כ הרבה דברים שמעניינים אותי ככה שקשה לענות על זה. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? יום אחד לפני שנתיים בערך. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? אין משהו שאני חושבת עליו כרגע P: איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? ממ.. מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה. יש חבר/חברה/קראש? לא. ממה אתה הכי פוחד? מחטים, בדיקות דם, מזרקים |: מאמינה באהבה וירטואלית: אממ תלוי. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? חח אני לא יודעת. על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על כמה שאני עייפה. למה אתה הכי מתנגד? חוסר כבוד[משהו שמאוד נפוץ בישראל לדעתי..]. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אממ.. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? יאפ! מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? אממ.. כשיש לך אהבה את נאמנה? אם תהיה לי אז כן. את אוהבת ילדים? כן. הם לא אוהבים אותי. את ותרנית או עקשנית? ותרנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אממ אולי

החיים טובים לדעתך? לא רעים.

היחסים עם ההורים טובים? בהחלט.

לבוש:יש לי פֵטיש למחוכים אבל אין לי אחד )): איפור: אין. דברים אהובים מאכל: תפו"א שתיה: קולה המקום האהוב לחופשה: הייתי רק בקנדה אז.. קנדה! טעם גלידה אהוב: וניל פרי אהוב: אבטיח ממתק: mike&ike מכונית: אאודי טיטי
שיעור: ספרות חג: חנוכה! היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: שחור מגזין: אממ.. מעריב לנוער בגלל התשבצים. שם לבת: הוא לועזי אמנם אבל: ג'וליה.

שם לבן: אין.. קבוצת ספורט אהובה: אני לא מתעמקת בזה. חודש אהוב: זאת שאלה טובה P: ספורטאי/ת אהוב: - שחקנית אהובה: ניקול קידמן. היא יפיפיה! שחקן אהוב: ג'וני דפ \ ראסל קרואו תוכנית אהובה בטלוויזיה: סיינפלד! אתר אהוב: deviantArt חיה אהובה: דגים? P: חבר לאימייל: קרובת משפחה שלי מקנדה

בדיחה: חה? אומר הרבה: P: מילה אהובה: חופש! נעליים: מגפיים. למרות שאין לי ): תחנת רדיו: כל המוזיקה חדר בבית: שלי \ הסלון ההופעה הכי טובה שראית: נייטוויש בend of an era דיסק אהוב: הדיסקים של נייטוויש

נשיא: לא קצב |: סלט: יווני[חסה, מלפפונים, עגבניות, גבינה מלוחה, רוטב וכו']. בשר: בקר\רוסטביף. תוספת לפיצה: גבינה בולגרית ארץ: אז ככה: פינלנד, נורווגיה, אנגליה, צרפת[בעצם רוב אירופה], ניו זילנד וקנדה. הייתי רק בקנדה. ): עיר: אממ. מקום אהוב: לא יודעת. ריח: בושם \ טיפקס. רעש: של מים. טעם: מתוק. רגש: שכואבת הבטן מרוב צחוק. .

מספר: אין. ספר: חשבתי על זה היום ואין. סבתא: יש רק אחת. דגנים: קראנץ'. דברים פחות אהובים אוטו: טרנטה. צבע: צהוב וורוד. מורה: לביולוגיה. שטן! וגם המחנך שלי. שיעור: ביולוגיה. יום בשבוע: שלישי \ חמישי. חג: אין? עונה: עונות מעבר. חודש: השנה זה יהיה יוני בגלל הבגרות. ספורט: ריצות! קבוצת ספורט: אין.. סרט: מטריקס השני. שחקנ/ית: כל השחקניות בנות ה-18 שמשחקות בקומדיות וחושבות שהן מינימום ניקול קידמן. P: או פאריס הילטון. P: תוכנית: כוכב נולד. אתר: ישראבלוג. אוכל: קישואים. שתיה: מיץ חמוציות. P: להקה: קולדפליי |: זמר: בריאן אדמס. זמרת: הילארי דאף וחברותיה. חיה: ג'וקים? חנות: חנויות כמו הום סנטר. מילה: לא. הופעה שהיית בה: הייתי בהופעה של ארקדי דוכין ולא הכרתי כמעט אף שיר. דיסק: אין אחד ספציפי סלט: כרוב? ארץ: אה..אמ.. XD עיר: .. מקום להיות בו: בית ספר. ריח: סירחון. P: רעש: של קדיחות. רגש: עצב וכאב. תאריך: 1-9 ספר: כל החיים לפניו. כ"כ משעמם! דגנים: עוגי מצופה בשוקולד. ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא. חיבקת מישהו: כן.

בכית: לא. צחקת: כן. גרמת למישהו לצחוק: כן. קנית משהו: לא. הסתפרת: לא

הרגשת טיפש: לא. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן

התגעגעת למישהו: כן

האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא P: נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כל הזמן? היית מאוהב? לא ראית את הבית הלבן? בטלוויזיה עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן |: נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? לא טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? לא ממש שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן והיה כיף

דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כמעט השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? טל מוסרי נחשב? XD עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? מה? הלכת מכות? כן עם אח שלי זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? תלוי מתי חתולים או כלבים? תלוי אוכל או ממתקים? גם וגם קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? אני אוהבת חורף אבל בא לי עכשיו קיץ.. מה או מי היית רוצה...? להרוג: נשיא איראן. לשמוע: "שירה, טסים לחודשיים מהארץ!" להיות כמו: ... הדבר האחרון ש: קניתי: לא זוכרת קראתי: עדיין קוראת- "היצירה" מאת זולא עשיתי: סידרתי את הספרייה סרט אחרון שראיתי? מלחמת האופל מספר אחרון שחייגתי: חברה שלי דבר אחרון ששתיתי: קפה מבן דוד שלי דבר אחרון שאכלתי: עוגה פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: - הבחור האחרון שדיברתי איתו: - ולסיום סיומת, תמונה: לא..