אכ, כנראה ממש משעמם לי.
שם מלא: מאיה לינטו?
תאריך לידה: 17.7 מין: נקבה++ בית: בית? איפה עוד גרת? בקיבוץ
מזל: סרטן מידת נעליים: 38 גובה: 1.54 וחצי פעם אחרונה שבדקתי
מוצא: אעע... לאדעת? XD חיות מחמד: כלבה
אחים: איכ עליו]: אחד גדול צבע שיער: אע.. הוא לא מוסברXD אורך שיער: נוראנוראארוךD::: צבעת פעם את השיער? לא כיתה: ח' תחביבים: לדבר עם אנשים, לישון, ולדבר עם אנשים
מוזיקה: כל דבר שטובD: להקה: אוונסנס, ווית'ין, נייטווישD: איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית וקצת[כמה מיליםXD נאור, תירגע
] שוודית אוהב ספורט? לאאאא;;;;;;;;;;; איפה נולדת? בישראל? אתה בן אדם של לילה או של יום? תלוי
רגיש לדגדוגים? כן++ מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? אע..
יש לך גשר? כן יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לאדעת++ איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? כמה ימים יש בחמש שנים? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? יש המוןXD איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? ה4.3.07*פרצוףעםעינייםנוצצות* מה הדבר הכי חשוב לך? החברים שלי}: יש חבר/חברה/קראש?
ממה אתה הכי פוחד? מהרבה דברים}: מאמינה באהבה וירטואלית: למה לא?P: אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? O____ס על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על האנשים שאני אוהבתD: למה אתה הכי מתנגד? לאדעת:X אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? איימי ליD: פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? אמ.. נראה לי?XD מאמינה באהבה ממבט ראשון? בטחD: מה הדבר שעושה אותך מאושרת? החברים שלי:} כשיש לך אהבה את נאמנה? אמ, לאדעתXDDD את אוהבת ילדים? לא;;;;;;;;; את ותרנית או עקשנית? עקשנית++ אבל יכולה גם להיות ותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא נראה לי++ ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אע.. אולי? החיים טובים לדעתך? לפעמים היחסים עם ההורים טובים? עם אימא כן, ועם אבא לא כ"כ לבוש: מה שיש? דברים אהובים מאכל: יש המון מה-זה}: שתיה: מים, ורק מים
המקום האהוב לחופשה: שוודיה}: טעם גלידה אהוב: שוקוD: פרי אהוב: ענבים? ממתק: שוקולדD: מכונית: מה אני מבינה במכוניות כברXD שיעור: לשון}: למה אין לשון;;;;;; חג: כל חג שבמהלך כולו אני יכולה להסתגר בחדר בדד. היום הכי אהוב בשבוע: ראשון צבע: סגול ושחורD: מגזין: מעריב לנוער? שם לבת: איימי^___^ שם לבן: ג'וש*_* חודש אהוב: בכל שנה זה משתנה לפי החודש הכי גשום וסוערD: שחקנית אהובה: ג'ניפר גארנרD: שחקן אהוב: ג'וני דפ*__________________________* תוכנית אהובה בטלוויזיה: יש המון אתר אהוב: תפוז? חיה אהובה: כלבימים וארנבימים ואוגרימים וסוסימים וכל מיניD: חבר לאימייל: אין לי אימייל
בדיחה: איש אחד הלך הלך הלך הלך ופתאום פוף! שניצל!D: אומר הרבה: אני כעיקרון לא ממש מדברת ביוםיוםX___X אבל אם אפשר להחשיב כתיבה אז אני מתארת לעצמי שאת השליכטו נעליים: כפכפים תחנת רדיו: גלגל"צ?XD חדר בבית: שליD: ההופעה הכי טובה שראית: אוונסנס*__________________________________* ברלין;; דיסק אהוב: יש המוווון
בשר: שניצלD: תוספת לפיצה: כלום ארץ: שוודיהD::::::: עיר: הלסינבורג*_* מקום אהוב: כל מקום שטוב לי בו
ריח: של אחרי גשם*___* טעם: טעים? רגש: אהבה~קיטש~ מספר: 4 ו8 ++ ספר: יש המון++ סבתא: הזאתי השוודית}: דגנים: אני לא אוכלת כ"כ דגנים:X דברים פחות אהובים צבע: בדר"כ צהובXD מורה: הזאתי מאסטרגלינה המורה למתמטיקה היא מפחידה ושולטת בבי"ס}: שיעור: מתמטיקה>_< יום בשבוע: רביעי או שני חג: פסח>__________< עונה: קיץ חודש: כל חודש שחם בו
ספורט: כל דבר}: סרט:
אוכל: ירקות
שתיה: קולה ואלה עם הגזים להקה: יש כ"כ הרבה>< זמר: כל זמר מזרחי סלאש ישראלי בכללי}: זמרת: נינט>_______< חנות: חנויות מותגים
ארץ: ישראל. מקום להיות בו: החדר של אחשליXD ריח: אחשלי
רעש: צעקות}: תאריך: ..11.1.06 ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: המון אנשיםD::::::::: בכית: לא צחקת: המון גרמת למישהו לצחוק: אני חושבת שקצת
קנית משהו: לא קניתי כלום}: הסתפרת: לא הרגשת טיפש: הרבה פעמיםXD דיברת עם מישהו שאתה אוהב: *__________* אני אוהבת אתכם, ומי שאמור לדעת יודעD: התגעגעת למישהו: כן}: האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? אני די מאולצתXD היית מאוהב?
ראית את הבית הלבן? כןןD:::: עישנת? פסיבית, כל הזמן>_< שתית אלכוהול? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? פעם וחצי נישקת מישהו? אממ, איזו נשיקה?
התנשקת צרפתית? לא ביקרת בארץ אחרת? כןןןןן צבעת בספר צביעה? ++ מי לא? עשית אמבטיית קצף? הרבה פעמים טסת? הרבה פעמים++++++ שטת? גם הרבה פעמים נסעת ברכבת? בערך שמונה פעמים רכבת על פיל? לאXD הכנת אתר אינטרנט? מיליון פעם שיחקת בברביות? כןXDDDD נשארת ער כל הלילה? כמה פעמים בחופש הגדול דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא דיברת בשיעור? כן++ פחדת מהחושך? עדיין קצת היית בבית חולים (לא לביקור)? אממ.. אני חושבת עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? XDD בטח נרדמת בשיעור? זה לא היה ממש שיעור.. X: השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אני לא רוצה לדעת מה הכוונה:

פגשת סלבריטי? כמה פעמים++ עברת על החוק? נראה לי שפעם אחתXDDDDDDDDD אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן}:::::: שנאת את עצמך? הרבה מדי פעמים... נשבר לך הלב? לא ממש שברת למישהו את הלב? לאדעת רצית להרוג מישהו? בהחלט נפלת מכסא? כןXD זה או זה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? בדר"כ לשלמות, תלוי במה חתולים או כלבים? חתולים זה פיכס, כלבים זה מושיD: אוכל או ממתקים? תלוי איזה אוכל ואיזה ממתקים
קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? חוווווווורררףףףף איכס קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: המון אנשים.. לשמוע: המון אנשים}: להיות כמו: מישהי... הדבר האחרון ש: קניתי: אממ... כרטיס רכבת? קראתי: עיתון עשיתי: הקלדתיXD סרט אחרון שראיתי? וואו. לא זוכרת++ מספר אחרון שחייגתי: *מושיטה יד לטלפון כדי לבדוק* נאורD: דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: אני רעבה עכשיו, אני הולכת להביא משהו לאכול
[צ'יפס] פעם אחרונה שבכיתי: לפני כמה ימים.. פעם אחרונה שצחקתי: היום
הבנאדם האחרון שנישקתי: אימא
הבחור האחרון שדיברתי איתו: בטלפון נאור, במסנג'ר טל*_*