שאלון ^_^

Euterpe

New member
המשך ../images/Emo26.gif

ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לצערי לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא
הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא
אכלת קופסא שלמה של עוגיות? עדיין לא
נזרקת על ידי מישהו? נהה מישהו בגד בך? חו"ח נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? ודאי, כל יום שישי
היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? בתמונות זה נחשב?
עישנת? לא שתית אלכוהול? ברור עישנת מריחואנה? זה לא אותו דבר כמו "השמשת בסמים?"
שיחקת מונופול? כן! השבת ^^ ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן ביקרת בארץ אחרת? פולין צבעת בספר צביעה? בטח, כל הילדות שלי עברה ככה עשית אמבטיית קצף? כןכןכן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא
הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא... דיברת בשיעור? ברור פחדת מהחושך? לא היית בבית חולים (לא לביקור)? נולדתי שם כאילו עשו לך תפרים? כן, בראש, מוואהאה. זרקת מישהו והתחרטת על זה? אמ, לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? מה פתאום שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא
פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? לא, מפתאום אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא... רצית להרוג מישהו? כן! נפלת מכסא? לצערי
הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? לא זה ולא זה! סתם, מסיבה. קפה או תה? קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? אפחד לא מושלם חתולים או כלבים? חתולים! אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? מוקה חורף או קיץ? אביב מה או מי היית רוצה...? להרוג: את כל הממשלה שלנו לשמוע: את אוונסנס בהופעה חיה!##$#$ להיות כמו: כמוני הדבר האחרון ש: קניתי: כרטיס להופעה (פעם שלישית בשאלון נראה לי) קראתי: מרישה עשיתי: עניתי על השאלון הזה סרט אחרון שראיתי? הרקולס דבר אחרון ששתיתי: מיץ ענבים דבר אחרון שאכלתי: עלאש פעם אחרונה שבכיתי: לוזוכרת פעם אחרונה שצחקתי: עכשיו הבנאדם האחרון שנישקתי: אחותי הקטנה הבחור האחרון שדיברתי איתו: אלעד זה לקח לי איזה שעתיים!

Ice Queen 7

New member
../images/Emo32.gif שאלון ^_^

(נגנב מפורום פירסינג וקעקועים) השאלון הקודם ששמתי פה נמחק יחד עם ההודעה המטרידה שהוא שורשר אליה.. אז הפעם יותר יספיקו לענות P: שם מלא: תאריך לידה: מין: בית: איפה עוד גרת? מזל: מידת נעליים: גובה: מוצא: חיות מחמד: אחים: צבע שיער: אורך שיער: צבעת פעם את השיער? באיזה צבע? : כיתה: תחביבים: מוזיקה: להקה: איזה שפות אתה מדבר? אוהב ספורט? איפה נולדת? אתה בן אדם של לילה או של יום? רגיש לדגדוגים? מאמין באלוהים? יש לך כינויים נוספים באינטרנט? מה הם? יש לך גשר? יש לך משקפיים/עדשות מגע? מה תרצה להיות כשתהיה גדול? איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר/חברה/קראש? ממה אתה הכי פוחד? מאמינה באהבה וירטואלית: אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? מאמינה באהבה ממבט ראשון? מה הדבר שעושה אותך מאושרת? כשיש לך אהבה את נאמנה? את אוהבת ילדים? את ותרנית או עקשנית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? החיים טובים לדעתך? היחסים עם ההורים טובים? לבוש: איפור: דברים אהובים מאכל: שתיה: המקום האהוב לחופשה: טעם גלידה אהוב: פרי אהוב: ממתק: מכונית: שיעור: חג: היום הכי אהוב בשבוע: צבע: מגזין: שם לבת: שם לבן: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: תוכנית אהובה בטלוויזיה: אתר אהוב: חיה אהובה: חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: מילה אהובה: נעליים: תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראית: דיסק אהוב: נשיא: סלט: בשר: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: מקום אהוב: ריח: רעש: טעם: רגש: מספר: ספר: סבתא: דגנים: דברים פחות אהובים אוטו: צבע: מורה: שיעור: יום בשבוע: חג: עונה: חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: האם אי פעם... השתמשת בסמים? אכלת קופסא שלמה של עוגיות? נזרקת על ידי מישהו? מישהו בגד בך? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את הבית הלבן? עישנת? שתית אלכוהול? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? ראית טיטאניק? נישקת מישהו? התנשקת צרפתית? ביקרת בארץ אחרת? צבעת בספר צביעה? עשית אמבטיית קצף? טסת? שטת? נסעת ברכבת? רכבת על פיל? הכנת אתר אינטרנט? שיחקת בברביות? נשארת ער כל הלילה? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? דיברת בשיעור? פחדת מהחושך? היית בבית חולים (לא לביקור)? עשו לך תפרים? זרקת מישהו והתחרטת על זה? יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? שיקרת? נרדמת בשיעור? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק? אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? שנאת את עצמך? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? רצית להרוג מישהו? נפלת מכסא? נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות? זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? קפה או תה? שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? חתולים או כלבים? אוכל או ממתקים? קרמבו וניל או מוקה? חורף או קיץ? מה או מי היית רוצה...? להרוג: לשמוע: להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: קראתי: עשיתי: סרט אחרון שראיתי? מספר אחרון שחייגתי: דבר אחרון ששתיתי: דבר אחרון שאכלתי: פעם אחרונה שבכיתי: פעם אחרונה שצחקתי: הבנאדם האחרון שנישקתי: הבחור האחרון שדיברתי איתו: ולסיום סיומת, תמונה: תהנו D:

Euterpe

New member
הו, כמה זמן לא עשיתי ^^

שם מלא: טליה לבד לא מספיק?
תאריך לידה: 27.12.88 י"ט טבת התשמ"ט מין: נקבה בית: ירושלים מזל: גדי מידת נעליים: 38-9 גובה: אין לי מושג, אני חושבת ש 1.60? 1.61? מוצא: פרסית משתי הצדדים
חיות מחמד: אין לצערי אחים: אח ו-3 אחיות צבע שיער: כל הצבעים! חום, שחור, קצת ג'ינג'י, מה שבא לכם. אורך שיער: ארוך צבעת פעם את השיער? never כיתה: י"ב תחביבים: קריאה, נגינה, כל דבר שקשור למוזיקה, טיולים, אופניים מוזיקה: היא החיים להקה: WT, אפיקה, אוונסנס, נייטוויש איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, קצת פרסית, ספרדית בסיסית אוהב ספורט? לא חובבת איפה נולדת? בירושלים אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה ללא ספק. רגיש לדגדוגים? הו כן... מאמין באלוהים? אכן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? ברור מה הם? מה זה משנה?
יש לך גשר? היה יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אין לי מושג, משהו שקשור למוזיקה/תיאטרון. זה לא הרבה כסף אבל זה עבודה מהנה. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היום שחברה שלי נרצחה בו בפיגוע. ט"ז כסלו. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? היו הרבה. נתקעתי בחלון נקי מידי >< איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא יודעת, זמנית זה היום בו קניתי כרטיס להופעה של אוונסנס ^^ מה הדבר הכי חשוב לך? חברות אמיתית יש חבר/חברה/קראש? לא... ממה אתה הכי פוחד? שמישהו שקרוב אלי ימות מאמינה באהבה וירטואלית: בהחלט. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב התחתון. מה זו השאלה הזאת?
על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על הכל למה אתה הכי מתנגד? להמון דברים. אני משערת שהכי הרבה- לנאציזם. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? קמרון דיאז. סתם, לא יודעת. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? ודאי מאמינה באהבה ממבט ראשון? אהבה? לא יודעת. נגיד שכן. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? מוזיקה וחברים טובים. כשיש לך אהבה את נאמנה? ברור את אוהבת ילדים? פה ושם. יותר את אלה שקרובי משפחה שלי. את ותרנית או עקשנית? תלוי בקשר למה. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? למה לא... החיים טובים לדעתך? יש בהם דברים טובים, כן. היחסים עם ההורים טובים? ככה-ככה לבוש: רגיל... איפור: עיפרון שחור דברים אהובים מוזיקה, ספרים, אוכל, שינה. מאכל: נודלס, פיצה, המבורגר ואוכל פרסי. שתיה: לא'דעת... >< המקום האהוב לחופשה: צפון, צפת וכאלה... טעם גלידה אהוב: שוקולד-תות
פרי אהוב: אפרשזיף ממתק: שוקולד שיעור: ספרות ותנ"ך חג: אין כזה היום הכי אהוב בשבוע: אין כזה... צבע: שחור-אדום-לבן שם לבת: הדר שם לבן: ערן/גל אבל אני פתוחה להצעות
חודש אהוב: טבת, כי הוא גם החודש של היומולדת שלי והוא גם מלא בגשם ^_^ תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים חיה אהובה: חתול מילה אהובה: פסיכוזה נעליים: אולסטאר וכד' תחנת רדיו: קול המוזיקה
חדר בבית: שלי כמובן ההופעה הכי טובה שראית: WT ג'אבה איילנד, אבל לא ראיתי הרבה הופעות
דיסק אהוב: ME תוספת לפיצה: בצל/עגבניות ארץ: ישראל! עיר: ירושלים מקום אהוב: פארקים מדושאים וריקים ריח: של נקיון רעש: לבן רגש: השלמה מספר: 47 ספר: ה"פ דברים פחות אהובים צבע: ירוק, צהוב, כתום, ורוד שיעור: מתמטיקה חג: פסח אוכל: חצילים ופלפלים להקה: גיים בויז? זמר: מזרחים למיניהם... זמרת: רוני חיה: כלבים מילה: מתמטיקה מקום להיות בו: ביצפר (כמה צפוי) ריח: רע רעש: בנות צווחות רגש: אכזבה

Sakura Chan

New member
טוב, רק בגלל שנורא משעמם לי!

שם מלא: אנה תאריך לידה: 11.4.88 מין: נקבה בית: מה בית? פ"ת... איפה עוד גרת? באוקראינה ובבני ברק O.O מזל: טלה מידת נעליים: 40?! גובה: 1.70 מוצא: רוסי חיות מחמד: דג קרב בשם ספייקי אחים: אחות בת 24 צבע שיער: דבש חום אורך שיער: היה ארוך מאוד, עכשיו עד הכתפיים צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : לא צבעתי כיתה: סיימתי בית ספר תחביבים: לצייר, לשיר, לטייל, ועוד מלא... מוזיקה: מגוונת להקה: וית'ין טמפטיישן איזה שפות אתה מדבר? רוסית, עברית, אנגלית, טיפונת יפנית, טיפונת ספרדית... אוהב ספורט? לא ממש איפה נולדת? באוקראינה אתה בן אדם של לילה או של יום? של יום רגיש לדגדוגים? לא מאמין באלוהים? לא ממש יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא שידוע לי מה הם? אמ... יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? שאלה מעניינת X: איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא רוצה להיזכר בזה מה הדבר הכי מביך שקרה לך? זה מאוד מביך :X איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? קשה לציין מה הדבר הכי חשוב לך? חום ואהבה יש חבר/חברה/קראש? כן, שנה D: ממה אתה הכי פוחד? מבדידות מאמינה באהבה וירטואלית: כל עוד היא מתחילה בוירטואליות וממשיכה במציאות זה בסדר. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב כדי שאהיה מורה?! על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על החבר שלי, על דברים שאני מתכננת לעשות, דברים שאני צריכה לזכור לעשות, כל מיני דמיונות ופנטזיות.... למה אתה הכי מתנגד? למערכת החינוך אוליי אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? ביל גייטס?! פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן בטח מאמינה באהבה ממבט ראשון? זאת הידלקות שצריך לפתח מה הדבר שעושה אותך מאושרת? החבר שלי כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? כן, אבל לא את כולם את ותרנית או עקשנית? תלוי באיזה מצב אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא, אבל אם את עושה משהו שלדעתי לא טוב אנסה להסביר לך ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? בוודאי החיים טובים לדעתך? לפעמים היחסים עם ההורים טובים? לא לבוש: רומנטי איפור: כימעט ולא שמה דברים אהובים מאכל: לזניה נראה לי שתיה: קולה D: המקום האהוב לחופשה: יפן *_* טעם גלידה אהוב: דובדבן פרי אהוב: דובדבן ממתק: דוריטוס חמוץ מתוק מכונית: פרארי מודנה 360 שיעור: תנ"ך חג: פורים היום הכי אהוב בשבוע: שבת צבע: ורוד מגזין: קוסמופוליטן שם לבת: קריסטל או קשת שם לבן: לא סגורה על זה קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: אפריל ספורטאי/ת אהוב: - שחקנית אהובה: מילה יובוביץ' שחקן אהוב: אורלנדו בלום? תוכנית אהובה בטלוויזיה: פרוייקט מסלול אתר אהוב: תפוז חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: אין בדיחה: אין לי אומר הרבה: מה?! מילה אהובה: מומי נעליים: ספורט תחנת רדיו: 99FM? חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית: לא ראיתי דיסק אהוב: The Silent Force נשיא: אנערף סלט: תירס ומיונז בשר: עוף תוספת לפיצה: תירס וזיתים ארץ: יפן עיר: תל אביב מקום אהוב: אמ... ריח: רענן רעש: נעים טעם: חמוץ רגש: אוהב מספר: 3 ספר: מלאכים ושדים סבתא: באוקראינה דגנים: פיטנס דברים פחות אהובים אוטו: פיאט אונו <_< צבע: קאקי מורה: יש הרבה שיעור: יש הרבה יום בשבוע: ראשון חג: פסח >_> עונה: סתיו חודש: נובמבר ספורט: כדורגל X: קבוצת ספורט: איכס על כולם סרט: אין לי שמץ.. יש הרבה שאני שונאת שחקנ/ית: - תוכנית: - אתר: - אוכל: - שתיה: אלכוהול זה איכס להקה: My Chemical Romance זמר: הסולן שלהם ^ זמרת: אנערף חיה: - חנות: - מילה: - הופעה שהיית בה:- דיסק: - סלט: פירות ים ארץ: הודו איכס עיר: - מקום להיות בו: - ריח: מסריח רעש: מציק רגש: שנאה תאריך: ... ספר: אין דגנים: אין ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן עם ידיד חיבקת מישהו: את החבר שלי שעזב בבוקר לצבא :< בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: לא ממש קנית משהו: מים הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן *_* התגעגעת למישהו: כן :< האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? יש מצב נזרקת על ידי מישהו? כן מישהו בגד בך? לא ממש נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן, עדיין ראית את הבית הלבן? לא חח עישנת? לא שתית אלכוהול? יין 6% נחשב? עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? אם כן אז ממש ממש מזמן ראית טיטאניק? כן, סרט יפה נישקת מישהו? בטח התנשקת צרפתית? ברור ביקרת בארץ אחרת? אוקראינה צבעת בספר צביעה? כן D: עשית אמבטיית קצף? לא טסת? כן שטת? רק טיול כזה מעפן על אגם נסעת ברכבת? פעם אחת יותר מדי רכבת על פיל? חח לא הכנת אתר אינטרנט? כן יש מצב שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? ברור פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? O_O לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן ח נתת למישהו לאפ דאנס? מה זה? הלכת מכות? לא רציני ממש זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שואפת לשלמות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: אף אחד לשמוע: חבר שלי להיות כמו: אין הדבר האחרון ש: קניתי: מים קראתי: אם יש גן עדן עשיתי: לעסתי מסטיק סרט אחרון שראיתי? היומן *_* מספר אחרון שחייגתי: ידיד שלי דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: סלט ביצים פעם אחרונה שבכיתי: אתמול פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: את החבר שלי בבוקר הבחור האחרון שדיברתי איתו: חבר שלי ולסיום סיומת, תמונה: מה נגמר?! זהו?! אממ.. טוב נשים את התמונה של החבר שלי, אם זה כבר היה פתוח...

chyio

New member
../images/Emo34.gif

שם מלא: ליהי ספיר תאריך לידה: 10.4.91 מין: נקבה
בית: בהרצליה ס: איפה עוד גרת? הרצליה3X ומתן מזל: טלה מידת נעליים: 40 גובה: 170 מוצא: רוסיהפולניהספרדיה ועיראקית XD חיות מחמד: כלבה אחים: שתי אחיות צבע שיער: חום אורך שיער: הממ קצת מעל הכתפיים צבעת פעם את השיער? לא כיתה: י' תחביבים: לצייר, לראות סרטים, להקשיב למוזיקה, לצלם מוזיקה: מה שיפה בעיניי, כל סגנון להקה: ווית'ין, לאקונה איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית עלגת אוהב ספורט?כן, אבל עצלנית מדי איפה נולדת? בכפר סבא אתה בן אדם של לילה או של יום? יום. אבל יותר כיף בלילה >: רגיש לדגדוגים? כן מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? liki look יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים מה תרצה להיות כשתהיה גדול? משהו בקולנוע/צילום איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? הממ לא זוכרת מה הדבר הכי מביך שקרה לך? קרו הרבה++ איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? שבו הכרתי את הדר מה הדבר הכי חשוב לך? אמא יש חבר/חברה/קראש? חברה ממה אתה הכי פוחד? לאבד אנשים>< מאמינה באהבה וירטואלית: כן אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בכפות הידיים ס: על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על הכל למה אתה הכי מתנגד? סטרייטיזם
סתם, המ גזענות אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לא יודעת פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? הדר...היא.. כשיש לך אהבה את נאמנה? ברור את אוהבת ילדים? לא תמיד את ותרנית או עקשנית? עקשנית בדרך כלל אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? יש מצב ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא. הוא זכר
החיים טובים לדעתך? פעם ככה פעם ככה [: היחסים עם ההורים טובים? המ, די לבוש: גברי ס: איפור: נון דברים אהובים מאכל: אורז שתיה: קולה המקום האהוב לחופשה: אהוב? אירלנד? טעם גלידה אהוב: משמש שוקולד
פרי אהוב: אבטיח ממתק: שוקולד מכונית: הונדה/ מיצובישי שיעור: לשון חג: ל"ג בעומר היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: ירוק מגזין: ראש1 לפעמים שם לבת: שיין
שם לבן: מי צריך לתת לבנים שם קבוצת ספורט אהובה: - חודש אהוב: אפריל ספורטאי/ת אהוב: - שחקנית אהובה: יש הרבה שחקן אהוב: ג'ווווווונייייייייייייייי
(דפ++) תוכנית אהובה בטלוויזיה: יאיר לפיד D: אתר אהוב: תפוז חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: אין בדיחה: אין 0.0 אומר הרבה:הממממממממ בזמן האחרון "ג'וני" XD מילה אהובה: פסיכיתD: נעליים: נייק/ ניו באלאנס תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית:לא ראיתי ממש הופעות דיסק אהוב: דה דאנס נשיא: 0.0 סלט: עגבניות ובצל. יאמי, בא לי בשר: :? תוספת לפיצה: טונה ארץ: אירלנד/אוסטרליה/ניו זילנד עיר: אוקלנד ++ מקום אהוב: מקומות ירוקים וריקים ריח: אקונומיקה רעש: תופים טעם: מלוח/מנטה רגש: מיוסר XD מספר: 7 ספר: כל סדרת הארי פוטר וסוף העולם שמאלה (לא הזה של הסרט המעאפן>_>) סבתא: מצד אמא דגנים: קורנפלקס רגיל דברים פחות אהובים אוטו: רנו >______> צבע: כתום מורה: למתמטיקה שיעור: מתמטיקה יום בשבוע: ראשון חג: פסח עונה: חורף חודש: נובמבר ספורט: כדורגל קבוצת ספורט: כולם מעאפנים
סרט: הממ לא זוכרת ממש>< שחקנ/ית: רוב השחקניות הישראליות תוכנית: הרצועה>_> אתר: ישרא. אוכל: אני אוהבת כמעט הכל O: שתיה: מיץ פירות יער
להקה: גיים בויז. הם פשוט הדבר הכי...מביך שיצא לישראלים. זמר: 50 סנט 0.0 זמרת: פקאצות למינהן חיה: חתול חנות: סופרפארם מילה: - הופעה שהיית בה:- דיסק: - סלט: עם מלפפונים
ארץ: עיראק עיר: תל אביב מקום להיות בו: מקום עם המולה ריח: מסריח רעש: של מכוניות ומכונות רגש: מיוסר תאריך: 1.9 ספר: שכחתי איך קוראים לו>< דגנים: עוגי ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: אני חושבת קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן.. האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? כן מישהו בגד בך? לא יודעת נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? לא טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? לא:? שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא0.0 דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כןD: פגשת סלבריטי? לא עברת על החוק? אולי, לא זוכרת>< אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא נראה לי רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? מה זה? הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? בקלות חתולים או כלבים? כלבים! אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? אביב>< למרות האלרגיה ;;;; הדבר האחרון ש: קניתי: חולצה של ווית'ין!$!%!@%@^@!^#@^@^#$^@#^@!^#!$& (ופוסטר של ג'וני
) קראתי: סוף העולם שמאלה עשיתי: תליתי את הפוסטרD: סרט אחרון שראיתי? שודדי הקאריביים 2 4 פעמים בפחות מ24 שעות מספר אחרון שחייגתי: לא זוכרת >< דבר אחרון ששתיתי: קולה דבר אחרון שאכלתי: צ'יפס פעם אחרונה שבכיתי: לפני שעה וחצי בערך פעם אחרונה שצחקתי: לפני כמה שעות הבנאדם האחרון שנישקתי: P: הבחור האחרון שדיברתי איתו: תום D: |חבול אנושות|

taroboy

New member
חולצת וות'ין!

*יש לי חולצת וות'ין,לא מקורית אמנם אבל עדיןן,אעלה תמונות בהמשך. שם מלא: תום קירמה תאריך לידה: 17.2.92 מין: זכר בית: מבשרת ציון איפה עוד גרת? רק כאן. מזל: דלי מידת נעליים:42 גובה: 1.73 מוצא: הרבה דברים חחח++ חיות מחמד: כלבה(שוגי) אחים:אחת צבע שיער: שחור אורך שיער: ארוך צבעת פעם את השיער? לא^^ באיזה צבע? : לא צבעתי כיתה: ט תחביבים: אמנות,מוזיקה,טיולים,ספרים חח. מוזיקה: מטאל,רוק. להקה: וות'ין איזה שפות אתה מדבר? אנגלית,עברית,ערבית אני לומד אאבל אני לא יודע לדבר++ אוהב ספורט? לא. איפה נולדת? ישראל,ירושלים. אתה בן אדם של לילה או של יום? יום,לילה תלוי מתי ואיפה ועם מי . רגיש לדגדוגים? לא מאמין באלוהים? לא ממש. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא,אבל פעם הייתי בהגוורסט על הרשת והיה לי כינוי מה הם? היה פעם היורש של סלית'רין יש לך גשר?לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? משהו נחמד^^ איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? אנלאיודע מה הדבר הכי מביך שקרה לך? אויש,הרבה. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לאיודע חח מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה,חברים. יש חבר/חברה/קראש? לא. ממה אתה הכי פוחד? אסונות טבע. מאמינה באהבה וירטואלית: אולי אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? אני קורא ספר,לא חושב חח למה אתה הכי מתנגד? אנשים שמרניים בטירוף,גזנעים וכו' אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? הבעל של שארון,לא רוברט XD בעל אחר..חחח פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? מוזיקה,חברים. כשיש לך אהבה את נאמנה? ברור את אוהבת ילדים? תלוי איזה את ותרנית או עקשנית? עשקן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ממש לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא,אבל יופי זה לא הכל. החיים טובים לדעתך? יש רגעים כאלה ויש גרעים כאלה,לא צריך להיות קיצוניים בשום דבר היחסים עם ההורים טובים? רק עם אמא לבוש: גות' קאשוח ואפל חח סתם,מה שאני אוהב אני לובש. איפור: לא XP דברים אהובים מאכל: לאיודע שתיה: שוקו המקום האהוב לחופשה: אירופה הקלאסית. טעם גלידה אהוב: וניל פרי אהוב: אפרסק ממתק: סוכריות כאלה חמוצות חחח מכונית: לאמשנה שיעור: ספרות/היסטוריה/תנך חג: חנוכה.^^ היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: שחור מגזין: אףאחד. שם לבת: קסם שם לבן: לוטן. קבוצת ספורט אהובה: אין כזו חודש אהוב: צדמבר/ינאור/פבואר ספורטאי/ת אהוב: אין שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: אין תוכנית אהובה בטלוויזיה: גיבורים אתר אהוב: תפוז חיה אהובה: כלבים חבר לאימייל: כלמיני. בדיחה: אין אומר הרבה: "גיזס " חחח מילה אהובה: אין נעליים: וואנס תחנת רדיו: גלגלצ? חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית: וות'ין בדיודי *_* דיסק אהוב: ME נשיא: סליחה? סלט:יווני בשר: לא כל כך. תוספת לפיצה: זיתים ארץ: הולנד עיר: אמסטדרם..חח מקום אהוב: יערות ריח: אממממממ. רעש: לא טעם: מתוק רגש: עזרה מספר:אין ספר: ה"פ סבתא: מאוד^^ דגנים: זה נחמד דברים פחות אהובים אוטו: אין צבע: ורוד מורה: נתי. שיעור: מתמטיקה. יום בשבוע: ראשון/שלישי. חג: אין כזה. עונה: קיץ>< חודש: יולי/אוגוסט...כל חודשי הקיץ ספורט: הכל כמעט,חוץ מבאולינג. קבוצת ספורט: אין סרט:אין שחקנ/ית: אין תוכנית: "האלופה " ודברים בסגנון. אתר: אין אוכל:דברים חיים. שתיה: אלכוהול חזק. להקה: לאשונא,פשוט לא אוהב כמה זמר: אין זמרת: אין חיה: דגים>< חנות: אין מילה: אין הופעה שהיית בה:אין דיסק: למה שאני אקנה דיסקים שאני שונא? סלט: לאשונא ארץ: כל הארצות שמאיימות עם הקיום שלנו? עיר: אותו דבר מקום להיות בו: בצפר ריח: מסריח רעש: איכ רגש:לאיודע,אני חושב יש לי עודף רחמנות. תאריך: אין ספר: לא דגנים: לא ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: אולי חיבקת מישהו: כן^^ בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו:כן הסתפרת? לא גשת טיפש: אממ אולי. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו:כן האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? אמממ לאזוכר מישהו בגד בך? תלוי באיזה מובן. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? ברור היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה?לא(לקחת סמים?) שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? כן *_* נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית? לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא חח הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחח כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור?לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חחחח לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? אולי? אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כן שנאת את עצמך? מאוד,כן. נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לאיודע רצית להרוג מישהו? אני רוצה,לא ניסתי. נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? חחחח הלכת מכות? כן,כשהייתי קטן. זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה?קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? קלותP: חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה?וניל חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: הרבה אנשים לשמוע: את שארון. להיות כמו: אנשים מושלמים.(אין דבר כזה) הדבר האחרון ש: קניתי: פיצה XDD קראתי: אח זאב עשיתי: כתבתי אח זאב למעלה סרט אחרון שראיתי? ראיון עם ערפד מספר אחרון שחייגתי: אמא דבר אחרון ששתיתי: אייסתי דבר אחרון שאכלתי:פיצה פעם אחרונה שבכיתי: לפני כמה ימים פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: לאזוכר הבחור האחרון שדיברתי איתו: אבא? ולסיום סיומת, תמונה:

Ice Queen 7

New member
נמנמ

שם מלא: אלה תאריך לידה: 18.7.90 מין: נקבה בית: ב"ש 0.0 איפה עוד גרת? במקומות אחרים בב"ש P: מזל: סרטן מידת נעליים: 38/39 גובה: 1.60 מוצא: אשכנזיה חיות מחמד: כלבה אחים: 1 צבע שיער: בלונדיני-חום אורך שיער: מתארך ]: עכשיו קצת אחרי הכתפיים שכזה צבעת פעם את השיער? ניסיתי פעם לעשות שני פסים אדומים, הם יצאו כתומים ונעלמו XD באיזה צבע?: ^ כיתה: י"א תחביבים: רגילים כאלה 0.0 מוזיקה: זה טוב *_* להקה: ווית'ין בעיקר
, מיוז, ביטלס, סיסטם, ולאדעת איזה שפות אתה מדבר? עברית (מן הסתם XD) ובערך אנגלית אוהב ספורט? לא ממש איפה נולדת? ב"ש אתה בן אדם של לילה או של יום? לא יודעת רגיש לדגדוגים? מאוד X_X מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? Jillian ביוטיוב (מושפעת, אה?) וסתם אלה במייספייס הנטוש שלי X: יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? עדשות מגע מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אין לי מושג איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו כמה כאלה, כשסבתות וסבאים מתו וזה >< מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זוכרת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? עוד לא היה כזה מה הדבר הכי חשוב לך? חברים יש חבר/חברה/קראש? אני שונאת את המילה הזאת אבל כן, האפשרות השלישית בערך ._. ממה אתה הכי פוחד? מהיעלמות של אנשים שאני אוהבת, מעכבישים וחרקים
מאמינה באהבה וירטואלית: כן אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? אחת על המצח כדי שלא יסתירו לי בקולנוע ובהצגות והשני על הגב סתם כי זה מגניב לראות את מה שמאחורה P: על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? בעיקר מדמיינת דברים שהייתי רוצה שיקרו ]: למה אתה הכי מתנגד? לאדעת אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לאדעת פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן {: מאמינה באהבה ממבט ראשון? מה שאנה אמרה מה הדבר שעושה אותך מאושרת? זה שקורים דברים שחיכיתי להם הרבה זמן כשיש לך אהבה את נאמנה? עוד לא היתי לי אהבה אבל אני מניחה שכן את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כן החיים טובים לדעתך? אפשר להפוך אותם לכאלה היחסים עם ההורים טובים? לפעמים לבוש: רגיל איפור: לא אוהבת דברים אהובים מאכל: הייתי אומרת פיצה אבל אני נמנעת מזה מאז שיצא לי להקיא אחת על רצפה של רופא XD אז לאדעת שתיה: מיץ מנגו *________________________* ונסטי אפרסק D: המקום האהוב לחופשה: אנגליה *-* או הולנד טעם גלידה אהוב: וניל פרי אהוב: מנגו ממתק: לאדעת מכונית: כל מכונית שהיא כזאת קטנה ועגולה *_* או הונדה ג'אז שיעור: חלון ]: חג: פסח, בעיקר בגלל החופש היום הכי אהוב בשבוע: שבת צבע: אדום מגזין: Kerrang אבל עוד לא יצא לי לקרוא אותו ]::: יש שם הרבה ווית'ין ]: שם לבת: לאדעת שם לבן: נת'ניאל או דניאל? P: קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: לאדעת ספורטאי/ת אהוב: לאדעת שחקנית אהובה: סקרלט
שחקן אהוב: נת'ניאל פרקר
תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים, זעזוע מוח, סאות'פארק אתר אהוב: תפוז D: חיה אהובה: חתולים נראה לי חבר לאימייל: באימייל? אין 0.0 בדיחה: ווית'ין זה אימו אומר הרבה: "שארון", עצוב, כן :{ מילה אהובה: שליכטופון נעליים: לאדעת תחנת רדיו: לאדעת חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: זאת בג'אבה איילנד דיסק אהוב: ME וTSF נשיא: אה? סלט: אני לא אוכלת ירקות 0.0 בשר: לאדעת תוספת לפיצה: :{ ארץ: אנגליה עיר: לונדון מקום אהוב: ^ ריח: כזה של אביב 0.0 או של שדה תעופה/מטוס *_* רעש: ווית'ין? טעם: לאדעת רגש: התרגשות ממשהו טוב שקורה מספר: 7 ספר: הארי פוטר סבתא: אי אפשר לבחור, אחת מהן הכרתי איזה 7 שנים יותר מאת השניה O: דגנים: משתנה הרבה דברים פחות אהובים אוטו: מרצדס, זה מכוער צבע: ירוק מורה: רובן שיעור: אזרחות, זה הדבר הכי לא נחוץ שראיתי יום בשבוע: ראשון חג: לאדעת עונה: קיץ >< חודש: ספטמבר אני מניחה ספורט: לאדעת קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: הרצועה אתר: אוכל: צמחים שתיה: ספרייט להקה: זמר: זמרת: חיה: חנות: מילה: נו הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: רגש: תאריך: ספר: דגנים: מה לעשות אין לי דברים כאלה שנואים XD ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: בערך חיבקת מישהו: לא בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: בחיים לא!!!!!111 הרגשת טיפש: אני תמיד מרגישה ככה משום מה דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? היא היתה נורא קטנה ;; נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? סוג של, לאדעת ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? לא התנשקת צרפתית? לא, עוד מלח? >_> ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? כן, היה כיף ]: נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? עדיין היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? ברור נרדמת בשיעור? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? כן (מנחה בערוץ הילדים זה סלבריטי?) עברת על החוק? לא נראה לי אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא ממש שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? קצת שברת למישהו את הלב? לא רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? לא זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? אף אחד מהם אבל אם כבר אז מסיבה פרטית 0.0 קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? משהו באמצע חתולים או כלבים? חתולים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? ונייייל חורף או קיץ? אביב ]: מה או מי היית רוצה...? להרוג: לאדעת לשמוע: ווית'ין בהופעה *_* להיות כמו: לאדעת >< הדבר האחרון ש: קניתי: חולצות בשביל להדפיס עליהן דברים D: קראתי: הארי פוטר השישי עשיתי: את שארון! טוב לא ]: סרט אחרון שראיתי? מת לצעוק 4 מספר אחרון שחייגתי: לא זוכרת דבר אחרון ששתיתי: חלב דבר אחרון שאכלתי: עוגיה 0.0 פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת, בטח כמה ימים XD פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: איזו נשיקה? >_> הבחור האחרון שדיברתי איתו: לאדעת ולסיום סיומת, תמונה: חולצת השארון העילגת שהכנתי ]: http://i12.tinypic.com/4373ja9.jpg

אזירפאל

New member
יאללה

שם מלא: אלעד. תאריך לידה: 27.1.89 מין: זכר. מזל: דלי מידת נעליים: 43-44 גובה: לא יודע בדיוק מוצא: אשכנזי חיות מחמד: תשעה תוכים אחים: אח גדול ואחות גדולה צבע שיער: חום בהיר אורך שיער: שניה, אני כבר לוקח סרגל
צבעת פעם את השיער? לא כיתה: י"ב תחביבים: מוזיקה וכאלה.
מוזיקה: רוק להקה: אוונסנס, אפיקה, אופת', רדיוהד, נייטוויש ועוד איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית אוהב ספורט? תלוי איזה איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? לא קבוע רגיש לדגדוגים? כן מאמין באלוהים? לא בדרך המקובלת, אני מניח יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא יש לך גשר? כבר לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? וטרינר איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא זוכר מה הדבר הכי מביך שקרה לך? הרבה
איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא זוכר מה הדבר הכי חשוב לך? כל מיני יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? מוות מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב? :X על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? לא יודע למה אתה הכי מתנגד? הרבה דברים ~מלאך~ אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לא רוצה פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? הרבה מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? הרבה :) כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? תלוי אילו את ותרנית או עקשנית? תלוי מתי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אמ, לא?
ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך?
החיים טובים לדעתך? פחות או יותר היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: מה איתו? דברים אהובים מאכל: אוכל סיני שתיה: קפה המקום האהוב לחופשה: כל חופשה תתקבל בברכה טעם גלידה אהוב: כל דבר עם עוגיות (במיוחד קפה) פרי אהוב: אגס ממתק: טעמי שיעור: מתמטיקה חג: חנוכה היום הכי אהוב בשבוע: הכל מלבד שישי וראשון צבע: אפור מגזין: 7 ימים שם לבת: ממף. תמר. שם לבן: לא יודע קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: דצמבר-ינואר-פבואר-מרץ (חורף
) ספורטאי/ת אהוב: אין שחקנית אהובה: לא מעט שחקן אהוב: ג'וני דפ, קיפר סאת'רלנד תוכנית אהובה בטלוויזיה: אליאס, האנטומיה של גריי, באפי, חברים ועוד אתר אהוב: תפוז חיה אהובה: תוכי חבר לאימייל: אין
חדר בבית: שלי כמובן דיסק אהוב: הרבה מאוד סלט: פסטה טונה
בשר: חזה עוף תוספת לפיצה: בצל/פטריות ארץ: ישראל
עיר: לא יודע ריח: גשם וגויאבות רעש: ציפורים טעם: אוכל סיני ^^ מספר: 47 ספר: הארי פוטר דגנים: צ'יריוס דברים פחות אהובים צבע: כתום שיעור: תנ"ך יום בשבוע: שישי חג: יומכיפור עונה: קיץ חודש: לא יודע אוכל: כבד שתיה: קולה וכל דבר מוגז אחר זמר: כל מיני זמרת: כנ"ל חיה: מקקים למיניהם רעש: מכונת דשא כשמנסים לישון
ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: הו כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? כן עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? ברור דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? ברור השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא
פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? אני מניח אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא שנאת את עצמך? לא רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא יודע הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? לא שניהם קפה או תה? קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שלמות >< חתולים או כלבים? שניהם אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה?מוקה חורף או קיץ? חורף הדבר האחרון ש: קניתי: אוכל קראתי: עשן ומראות עשיתי: אכלתי
סרט אחרון שראיתי? לא זוכר מספר אחרון שחייגתי: אבא דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: מרק ירקות פעם אחרונה שבכיתי: לא יודע פעם אחרונה שצחקתי: היום

ATWA

New member
טרלהלה

שם מלא: חלי תאריך לידה: 6.9.91 מין: נקבה בית: הרצליה איפה עוד גרת? רק בחור הזה מזל: בתולה מידת נעליים: לא זוכרת גובה: מטר שבעים ומשהו מוצא: אשכנזיה ספרדיה
חיות מחמד: אין>_> אחים: 2 אחיות צבע שיער: יש טוענים שג'ינג'י.. אבל לא, חום אורך שיער: כתפיים:'( צבעת פעם את השיער? כןכן באיזה צבע?: בורדו ואדום... הכל דהה כיתה: י' תחביבים: לישון^^ מוזיקה: גות' מטאל בעיקר. להקה: אפיקה, וויטין, מיוז ואוונסנס בעיקר
איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית. 3 שנים למדתי צרפתית ואני לא זוכרת כלום. אוהב ספורט? לא!!! איפה נולדת? לא זוכרת אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? מאוד מאמין באלוהים? כן יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? חוטבת עצים איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? 28.3.06 <אני גם זוכרת> מה הדבר הכי מביך שקרה לך? באותו יום איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? הכי טוב עוד לא היה מה הדבר הכי חשוב לך? יותר מדי יש חבר/חברה/קראש? אין ממה אתה הכי פוחד? עצי ברוש מאמינה באהבה וירטואלית: דווקא כן אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בתחת
על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? לעבור את מחר למה אתה הכי מתנגד? רן דנקר אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אפחד פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כןכן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? מוזיקה והאנשים שאני אוהבת כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? שונאת ילדים קטנים כל כך את ותרנית או עקשנית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אולי החיים טובים לדעתך? לא היחסים עם ההורים טובים? לפעמים לבוש: רק ג'ינסים:| איפור: לא מתאפרת בע. דברים אהובים מאכל: אוכל סיני שתיה: קולה
המקום האהוב לחופשה: כל מקום חוץ מישראל טעם גלידה אהוב: שונאת גלידה פרי אהוב: תפוח ממתק: טוויקס שיעור: מדע ירוקLOL חג: אהבתי פסח... כבר לא היום הכי אהוב בשבוע: חמישי צבע: כחול שם לבת: זרובבל שם לבן: שרגא חודש אהוב: ספטמבר שחקנית אהובה: קתרין ז'טה ג'ונס שחקן אהוב: ג'וני דפ, אנטוניו בנדרס תוכנית אהובה בטלוויזיה: נמלטים, גיבורים, מגרש ביתי אתר אהוב: תפוז חיה אהובה: כלב מילה אהובה: שפרירית נעליים: וואנס חדר בבית: הכל חוץ מהחדר שלי ההופעה הכי טובה שראית: בלייב? אביב גפן לפני 361 ימים
דיסק אהוב: אוונסנס, TOD תוספת לפיצה: תירס מקום אהוב: ים ריח: טיפקס
דלק
לורדים
ספר: חמש ילדות יפות דברים פחות אהובים צבע: וורוד פונקציה מורה: רחל וויס'וש שיעור: היסטוריה יום בשבוע: שלישי חג: כיפור עונה: קיץ ספורט: קבוצת ספורט: אני שונאת כל מה שקשור לספורט סרט: ללכת על המים תוכנית: השמינייה אוכל: חומוס/טחינה/שרימפס.. להקה: הים!! זמר: אייל גולן זמרת: שרית חדד חיה: כל החרקים למיניהם מילה: פטרוזיליה@#! דיסק: כל הדיסקים שאבא אוהב סלט: עם חסה/עלים/דשא וכאלה ארץ: ישראל עיר: הרצליה רגש: מה זה הבולשיט הזה? תאריך: 28.6.07 ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כןכן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן ביקרת בארץ אחרת? לא צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? לא שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? כןXD נשארת ער כל הלילה? בטח דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כמעט השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? מאיפה לי רצית להרוג מישהו? בטח נפלת מכסא? לא נתת למישהו לאפ דאנס? אע? הלכת מכות? כן חיחח זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שלמות <לא שזה מצליח> חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? מוקה חורף או קיץ? חורף
מה או מי היית רוצה...? להרוג: הרבה אנשים@_@ לשמוע: הרבה אנשים@_@ להיות כמו: אפחד הדבר האחרון ש: קניתי: כרטיס לסרט קראתי: צלה של הרוח עשיתי: הקלדתי סרט אחרון שראיתי? נורביט דבר אחרון ששתיתי: קולהקולה דבר אחרון שאכלתי: לא אכלתי כבר יומיים אז... לא זוכרת פעם אחרונה שבכיתי: היום>_> פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: וואט קיינד אופ קיס? הבחור האחרון שדיברתי איתו: אור^^ ולסיום סיומת, תמונה: XD

ATWA

New member
ההופעה הייתה ממש טובהP:

חוץ מזה שכיבו עליי סיגריה>_>

ATWA

New member
חחחחחחחחח

אבל זאת לא פעם ראשונה... כתוב עליי מאפרה ואני לא יודעת?O_ם

Liquid Dreams

New member
אכ, כנראה ממש משעמם לי.

שם מלא: מאיה לינטו?
תאריך לידה: 17.7 מין: נקבה++ בית: בית? איפה עוד גרת? בקיבוץ
מזל: סרטן מידת נעליים: 38 גובה: 1.54 וחצי פעם אחרונה שבדקתי
מוצא: אעע... לאדעת? XD חיות מחמד: כלבה
אחים: איכ עליו]: אחד גדול צבע שיער: אע.. הוא לא מוסברXD אורך שיער: נוראנוראארוךD::: צבעת פעם את השיער? לא כיתה: ח' תחביבים: לדבר עם אנשים, לישון, ולדבר עם אנשים
מוזיקה: כל דבר שטובD: להקה: אוונסנס, ווית'ין, נייטווישD: איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית וקצת[כמה מיליםXD נאור, תירגע
] שוודית אוהב ספורט? לאאאא;;;;;;;;;;; איפה נולדת? בישראל? אתה בן אדם של לילה או של יום? תלוי
רגיש לדגדוגים? כן++ מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? אע..
יש לך גשר? כן יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לאדעת++ איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? כמה ימים יש בחמש שנים? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? יש המוןXD איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? ה4.3.07*פרצוףעםעינייםנוצצות* מה הדבר הכי חשוב לך? החברים שלי}: יש חבר/חברה/קראש?
ממה אתה הכי פוחד? מהרבה דברים}: מאמינה באהבה וירטואלית: למה לא?P: אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? O____ס על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על האנשים שאני אוהבתD: למה אתה הכי מתנגד? לאדעת:X אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? איימי ליD: פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? אמ.. נראה לי?XD מאמינה באהבה ממבט ראשון? בטחD: מה הדבר שעושה אותך מאושרת? החברים שלי:} כשיש לך אהבה את נאמנה? אמ, לאדעתXDDD את אוהבת ילדים? לא;;;;;;;;; את ותרנית או עקשנית? עקשנית++ אבל יכולה גם להיות ותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא נראה לי++ ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אע.. אולי? החיים טובים לדעתך? לפעמים היחסים עם ההורים טובים? עם אימא כן, ועם אבא לא כ"כ לבוש: מה שיש? דברים אהובים מאכל: יש המון מה-זה}: שתיה: מים, ורק מים
המקום האהוב לחופשה: שוודיה}: טעם גלידה אהוב: שוקוD: פרי אהוב: ענבים? ממתק: שוקולדD: מכונית: מה אני מבינה במכוניות כברXD שיעור: לשון}: למה אין לשון;;;;;; חג: כל חג שבמהלך כולו אני יכולה להסתגר בחדר בדד. היום הכי אהוב בשבוע: ראשון צבע: סגול ושחורD: מגזין: מעריב לנוער? שם לבת: איימי^___^ שם לבן: ג'וש*_* חודש אהוב: בכל שנה זה משתנה לפי החודש הכי גשום וסוערD: שחקנית אהובה: ג'ניפר גארנרD: שחקן אהוב: ג'וני דפ*__________________________* תוכנית אהובה בטלוויזיה: יש המון אתר אהוב: תפוז? חיה אהובה: כלבימים וארנבימים ואוגרימים וסוסימים וכל מיניD: חבר לאימייל: אין לי אימייל
בדיחה: איש אחד הלך הלך הלך הלך ופתאום פוף! שניצל!D: אומר הרבה: אני כעיקרון לא ממש מדברת ביוםיוםX___X אבל אם אפשר להחשיב כתיבה אז אני מתארת לעצמי שאת השליכטו נעליים: כפכפים תחנת רדיו: גלגל"צ?XD חדר בבית: שליD: ההופעה הכי טובה שראית: אוונסנס*__________________________________* ברלין;; דיסק אהוב: יש המוווון
בשר: שניצלD: תוספת לפיצה: כלום ארץ: שוודיהD::::::: עיר: הלסינבורג*_* מקום אהוב: כל מקום שטוב לי בו
ריח: של אחרי גשם*___* טעם: טעים? רגש: אהבה~קיטש~ מספר: 4 ו8 ++ ספר: יש המון++ סבתא: הזאתי השוודית}: דגנים: אני לא אוכלת כ"כ דגנים:X דברים פחות אהובים צבע: בדר"כ צהובXD מורה: הזאתי מאסטרגלינה המורה למתמטיקה היא מפחידה ושולטת בבי"ס}: שיעור: מתמטיקה>_< יום בשבוע: רביעי או שני חג: פסח>__________< עונה: קיץ חודש: כל חודש שחם בו
ספורט: כל דבר}: סרט:
אוכל: ירקות
שתיה: קולה ואלה עם הגזים להקה: יש כ"כ הרבה>< זמר: כל זמר מזרחי סלאש ישראלי בכללי}: זמרת: נינט>_______< חנות: חנויות מותגים
ארץ: ישראל. מקום להיות בו: החדר של אחשליXD ריח: אחשלי
רעש: צעקות}: תאריך: ..11.1.06 ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: המון אנשיםD::::::::: בכית: לא צחקת: המון גרמת למישהו לצחוק: אני חושבת שקצת
קנית משהו: לא קניתי כלום}: הסתפרת: לא הרגשת טיפש: הרבה פעמיםXD דיברת עם מישהו שאתה אוהב: *__________* אני אוהבת אתכם, ומי שאמור לדעת יודעD: התגעגעת למישהו: כן}: האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? אני די מאולצתXD היית מאוהב?
ראית את הבית הלבן? כןןD:::: עישנת? פסיבית, כל הזמן>_< שתית אלכוהול? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? פעם וחצי נישקת מישהו? אממ, איזו נשיקה?
התנשקת צרפתית? לא ביקרת בארץ אחרת? כןןןןן צבעת בספר צביעה? ++ מי לא? עשית אמבטיית קצף? הרבה פעמים טסת? הרבה פעמים++++++ שטת? גם הרבה פעמים נסעת ברכבת? בערך שמונה פעמים רכבת על פיל? לאXD הכנת אתר אינטרנט? מיליון פעם שיחקת בברביות? כןXDDDD נשארת ער כל הלילה? כמה פעמים בחופש הגדול דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא דיברת בשיעור? כן++ פחדת מהחושך? עדיין קצת היית בבית חולים (לא לביקור)? אממ.. אני חושבת עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? XDD בטח נרדמת בשיעור? זה לא היה ממש שיעור.. X: השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אני לא רוצה לדעת מה הכוונה:||| פגשת סלבריטי? כמה פעמים++ עברת על החוק? נראה לי שפעם אחתXDDDDDDDDD אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן}:::::: שנאת את עצמך? הרבה מדי פעמים... נשבר לך הלב? לא ממש שברת למישהו את הלב? לאדעת רצית להרוג מישהו? בהחלט נפלת מכסא? כןXD זה או זה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? בדר"כ לשלמות, תלוי במה חתולים או כלבים? חתולים זה פיכס, כלבים זה מושיD: אוכל או ממתקים? תלוי איזה אוכל ואיזה ממתקים
קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? חוווווווורררףףףף איכס קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: המון אנשים.. לשמוע: המון אנשים}: להיות כמו: מישהי... הדבר האחרון ש: קניתי: אממ... כרטיס רכבת? קראתי: עיתון עשיתי: הקלדתיXD סרט אחרון שראיתי? וואו. לא זוכרת++ מספר אחרון שחייגתי: *מושיטה יד לטלפון כדי לבדוק* נאורD: דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: אני רעבה עכשיו, אני הולכת להביא משהו לאכול
[צ'יפס] פעם אחרונה שבכיתי: לפני כמה ימים.. פעם אחרונה שצחקתי: היום
הבנאדם האחרון שנישקתי: אימא
הבחור האחרון שדיברתי איתו: בטלפון נאור, במסנג'ר טל*_*

Liquid Dreams

New member
שתיכן!

אם הייתן קולטות את המבטים המוזרים כל פעם שהייתי אומרת "חום", הייתן מבינות למה הוא לא ממש חום.

למעלה