אהה... זהו? באת על סיפוקך?
פ פשוט ואמיתי1 New member 8/9/05 #67 R U Talking To Me ? ../images/Emo150.gif עזבי הסיפוק שלי לאחר כך עכשיו זה תור שלו
י יערית New member 8/9/05 #68 אז למה את לא למדת לשרשרררררררררררררררררררררררררר? עוד פעם שיעור?הפעם זה יעלה לך $$$$$$
פ פשוט ואמיתי1 New member 8/9/05 #57 טוב עברו כבר כמה שנים וההגיון אמר שאם יותר מדיי זה יתמוסס אז מה שבטוח זה לשאול וואלה הגמד הזה משחרר נפיחה עם כל טפיחה אשקרה עקף אותי בסיבוב
טוב עברו כבר כמה שנים וההגיון אמר שאם יותר מדיי זה יתמוסס אז מה שבטוח זה לשאול וואלה הגמד הזה משחרר נפיחה עם כל טפיחה אשקרה עקף אותי בסיבוב
י יערית New member 8/9/05 #61 פשוט ואמיתי אין יותר מידי-המים מגיעים למקסימום רתיחה ,והחומר הסיליקון ממנו מוצץ הבקבוק עשוי עמיד בנק' רתיחה כזו. ומי זה הגמד שעקף אותך בנפיחה?
פשוט ואמיתי אין יותר מידי-המים מגיעים למקסימום רתיחה ,והחומר הסיליקון ממנו מוצץ הבקבוק עשוי עמיד בנק' רתיחה כזו. ומי זה הגמד שעקף אותך בנפיחה?
פ פשוט ואמיתי1 New member 8/9/05 #65 האחיין הפלצן הזה ../images/Emo95.gif כמה דרדס הננס משחרר נפיחה וטס דרררררררררררררררררררררררררררררררררררטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט היה רעב אחול בלוע
האחיין הפלצן הזה ../images/Emo95.gif כמה דרדס הננס משחרר נפיחה וטס דרררררררררררררררררררררררררררררררררררטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט היה רעב אחול בלוע
ע ע פ ר ל ה New member 8/9/05 #82 תביא תביא את הדרדס הקטן שאעביר עליו סיבוב,אשכרה להסניף אותם,הממממממממ חולה על ריח של תינוקות.
פ פשוט ואמיתי1 New member 8/9/05 #90 זהווווווווווווווווו, חמוד חמוד אבל לזמן מוגבל עכשיו באה המנוחה ליגע, אוףףףףףףףףף אני לא בשביל להיות אחראי על דברים כאלו שבירים. נחמד לשחק איתם ולעשות להם קולות של מפגר (לפחות פה זה לגיטימי) אבל הכי כייף שהם חוזרים לאמא שלהם עכשיו אני צריך פיטמה
זהווווווווווווווווו, חמוד חמוד אבל לזמן מוגבל עכשיו באה המנוחה ליגע, אוףףףףףףףףף אני לא בשביל להיות אחראי על דברים כאלו שבירים. נחמד לשחק איתם ולעשות להם קולות של מפגר (לפחות פה זה לגיטימי) אבל הכי כייף שהם חוזרים לאמא שלהם עכשיו אני צריך פיטמה
ס סוף עונה New member 8/9/05 #53 אני לא מבינה כתבו שם בכתבה ש"המוח שקע לכיוון הגולגולת" זה כמו כדור שמורידים ממנו את האויר??? בטח הוא מת מכאבי ראש,כי כל הזמן שמע טססססססססססססססססססס מסכן המטאפורה קמה על יוצרה "מת מכאבי ראש"
אני לא מבינה כתבו שם בכתבה ש"המוח שקע לכיוון הגולגולת" זה כמו כדור שמורידים ממנו את האויר??? בטח הוא מת מכאבי ראש,כי כל הזמן שמע טססססססססססססססססססס מסכן המטאפורה קמה על יוצרה "מת מכאבי ראש"
ס סוף עונה New member 8/9/05 #58 ככה זה בבית שמש לא יודעת איך זה אצלכם אולי חחחחחחחחחחחחחחחחח''''' (גרונית)?
ש שחר טל1 New member 8/9/05 #62 ../images/Emo13.gifרעיון לבילוי שישי שבת עם הילדים מי מעוניין לבוא לעזור לפרוק?......נשארו עוד מספיק ארגזים(עברנו דירה) יש מספיק עבודה ל 6 משפחות .....פיצה וקולה עליי אנא התפקדו..... .
../images/Emo13.gifרעיון לבילוי שישי שבת עם הילדים מי מעוניין לבוא לעזור לפרוק?......נשארו עוד מספיק ארגזים(עברנו דירה) יש מספיק עבודה ל 6 משפחות .....פיצה וקולה עליי אנא התפקדו..... .
ס סוכן סמוי1 New member 8/9/05 #91 מה קורה אנשים..??? לא הייתי כאן כמה ימים,נהיה שקט בפורום?? איפה איפה כל הסמויים למיניהם יאללה להתעורר,להתחיל לשפוך אינפורמציה מהשטח...
מה קורה אנשים..??? לא הייתי כאן כמה ימים,נהיה שקט בפורום?? איפה איפה כל הסמויים למיניהם יאללה להתעורר,להתחיל לשפוך אינפורמציה מהשטח...