דא ורודדדדדדדדד? מה אי אפשר עם הפיטמה כאילו כזה דאאאאאא? חחחחח 'פגרת...
R Rinattt New member 8/9/05 #75 דא ורודדדדדדדדד? מה אי אפשר עם הפיטמה כאילו כזה דאאאאאא? חחחחח 'פגרת...
ס סוף עונה New member 8/9/05 #77 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
D dana1היחידה New member 8/9/05 #79 אולי במקום לדבר על ענייני אצבעים ואצבעונים למיניהם... ת ת פ ק ד ו למען השם!!
D dana1היחידה New member 9/9/05 #96 שומו שמיים! ../images/Emo2.gif שוב התחילה הברברת... למה להכניס לתוך המסיבה שלי עניינים שלא שייכים? עד שאני כבר מארגנת משהו, חייבים ליקלקל? לא יותר פשוט שתגיעו וזהו?
שומו שמיים! ../images/Emo2.gif שוב התחילה הברברת... למה להכניס לתוך המסיבה שלי עניינים שלא שייכים? עד שאני כבר מארגנת משהו, חייבים ליקלקל? לא יותר פשוט שתגיעו וזהו?
D dana1היחידה New member 9/9/05 #94 יאלה מיקי , ניראה אותך מצביע וגם משפיע!! ותפסיק כבר לחלק נשיקים רואים לך הערב?
D dana1היחידה New member 9/9/05 #101 מה יהיה ??? ../images/Emo124.gif החלטתם כבר מי מגיע? מקווה לפגוש שם את כולכולםםםםםםםםםםםם
פ פשוט ואמיתי1 New member 8/9/05 #49 ../images/Emo53.gif שאלה לנשים בקשר לפיטמות../images/Emo186.gif לאור המאמר שיש כרגע ב-MSN עם הצילומים של פאמלה אנדרסון סתםםםםםםם פשוט צריך תזכורת לטיפול של ה"שק עם קקי" (תינוק ביפנית) שלידי הסטריליציה של הפטמות זה רק טבילה במים שרתחו, נכון ?
../images/Emo53.gif שאלה לנשים בקשר לפיטמות../images/Emo186.gif לאור המאמר שיש כרגע ב-MSN עם הצילומים של פאמלה אנדרסון סתםםםםםםם פשוט צריך תזכורת לטיפול של ה"שק עם קקי" (תינוק ביפנית) שלידי הסטריליציה של הפטמות זה רק טבילה במים שרתחו, נכון ?
י יערית New member 8/9/05 #51 ../images/Emo3.gif ברור לא?כל סטריליזצייה נעשית ע"י רתיחה! אחחחח גברים גברים גברים