רפואה מתקדמת...

פשוטה לחלוטין

שולח יקר איניני לא מעוניין בדואר ממך אך למרות זאת אתה מגיע בדיוק של רופא פלשתיני אי לכך ובהתאם לזאת אני רואה את עצמי חופשי לבצע חדירה אנאלית לתיבת הדואר שלך בברכה טלה מרוקאי שמתעצבן כשמעצבנים אותו

יערית

New member
ומה רע

להיות מוזמן לערב שירה של מוטי?קצת הווי ישראלי, קצת משהו אחר לנשמה,מה זה חשוב מי זה מוטי, אולי הזמר הטורקי שהיה מנגן לנו במיפגשים. {אני לא קיבלתי:(}

ב ו ע ו ת

New member
כי את פרענקית

פרענקים, כיודע, לא בענין של שירי ארץ ישראל "הישנה והטובה", חכי שיהיה ערב של סטאלוס או סרנגה. (צוחקת) נעמה

יערית

New member
אני זורמת...

ודווקא אני כן בעיניני שירי ארץ ישראל, הישנה והחטובה.אך לא שוללת שירים המאפשרים לי לשבור צלחות על הריצפה,שבירת כוסות ופיזור פרחים....ככה נהנים!

אז למה אני לא מקבלת את מוטי גם?

זה לא הוגן! רוני, זרוק מילה טובה עלי בבקשה למוטי!
ואם אינך מעוניין לקבל בהמשך את מוטי... קבל הצעת יעול ממני: פשוט תשיר לו... וזה כל כך פשוט: "יאלה מוטי לך הביתה אם לא, אקרא למשטרה..." (מקווה שהועלתי ולא הצקתי ולא את דעת הקהל הסחתי)

Kטלנית

New member
פשוט מאוד!!!../images/Emo134.gif

נגמרה הסוללה הלב דמם והרטט בשפתיים נדם!!! דורסל כמה פעמים אפשר לומר???

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הצעה לבילוי הערב ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בספונטאניות נדירה וסתם בראש טוב! בעזרתו האדיבה של המורה ללשון (
) ואנוכי
שמחים להציע לכם בילוי להערב, יום חמישי - 08.09.05 החל מהשעה 22:30 והילך.... במועדון "פריינדס תאטרו-בר" רח' יוסף לישנסקי 27 ראשונה-לציונה (מיקוד - עדיין לא ידוע!!) כניסה חופשית - מינימום הזמנה 50 ש"ח בתוכנית: ריקודים, המון ריקודים, מצב רוח, מלצרים מזמרים ומגישים הנאה מובטחת מכל ה-
! בעל המקום הבטיח לנו שאם יהיו 20 איש יפנק אותנו בבקבוק יין משובח!! חברים שמעוניינים מתבקשים להצביע כבר שנוכל למסור כמה אנשים מגיעים לשמירת מקום. אז קדימה.... יש מצביעים??

חן חן ../images/Emo24.gif

אז איפה היד שלך מתחבאת? האצבעות עדיין תפוסות ב"פסוקו של יום"? נו ילדה... להמתין לך עוד הרבה?

ואני עוד עם האצבע תפוסה ../images/Emo122.gif

שחררי אותי כבררררררררררררר
(יואווווו אני ממש מבריקה היום
)

יערית

New member
הבית הפתוח מבוטל../images/Emo6.gif

אף לא אחד רצה לשמש כאצבע הערב,ומי שרצה לא היה רציני {סתכלי מה קוראים אותה סוף עונה} שחררי אצבעות,בעצם איך את מקלידה עכשיו?????????{לא עם הלשון נכון?}

לא יכולה להגיד לך עם מה מקלידה

עכשיו
יש על זה בדיחה, תשאלי את טלה צפוני

יערית

New member
סוםיה עשי לי טובה

קצרי לי את הדרך ...לא אוהבת צד שלישי-עם מה?{כאילו שאני לא יודעת
}

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש בדיחה על מישהו שאין לו ידים ואין לו רגליים והצליח לצלצל בפעמון של השכנה

למעלה