רפואה מתקדמת...

maof

New member
בוודאי שהרעלה ../images/Emo13.gif

הציונים דאגו לזה. מעוף

ע פ ר ל ה

New member
אחרי שעבר...

את ניתוח הקטרקט בהצלחה,וראייתו שבה אליו,הוא כל כך הזדעזע לגלות שהדיוקן שהתגלה לו במראה,כל כך... אבל כל כךךךךךךךךך מכוער,שהחליט לשים קץ לחייו

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo6.gif אלוהים,כמה מכועררררררר

כמה מכוער בן אדם יכול להיות?!!! וההיא סוהא,איךךךךךךךךךך איךךךךךךךךךךךךך אלוהים נגעה בו? רק מהמחשבה אני מתפלצת
נו אז מה הפלא ששם קץ לייסוריו/ייסוריינו?!

לביאה11

New member
../images/Emo140.gifלצפונים שבחבורה../images/Emo66.gif

שני שלי והחבר שלה רוצים לטייל מחר בצפון. שואלת אותי אם אני מכירה מקומות יפים לטיול בצפון. אמרתי לה בואי נשאל את הפורום, יש שם המון צפונים שיוכלו להמליץ. צדקתי?
מישהו יכול להמליץ לזוג הצעיר איפה כדאי לבלות? אפשרי לילה אחד איפשהו. תודה

אם תגדירי סוג בילוי

אז יהיה הרבה יותר קל ואם נגיד שטיול מסלולים וכאלה אז אפשר להתחיל מאכזיב לראש הנקרה למערת קשת למונפורט צימרים בגורן ללילה ואז דרך כביש הצפון יש כמה עמדות תצפית מרהיבות כולל על החיזבאללה עד קריית שמונה והרכבל ואפשר לסיים באמוקה או בעין כמונים בקיצור תגדירי יהיה יותר קל לעזור

רחלי228

New member
מחזקת את מינימאוס

עין תינה. מסלול קל, רטוב, כייפי עם מיליון אפשרויות לינה. בין אם לינת אלפי כוכבים, או צימרים לא יקרים.

N D R

New member
../images/Emo32.gif2# מיהו מוטי?

יש לכם מושג מיהו מוטי שאני מקבל בדואר זימונים למופעי שירה שלו? הסיבה שאני שואל אתכם היא שבנוסף לכתובת האימייל שלי מתנוססות כתובות אימייל של רבים מחברי הפורום הזה בהודעות שהוא שולח.

אנדי היקר

תשמע למדתי שיטה כל מי ששולח לי דואר זבל פשוט שולח לו קובץ אחד כמה עשרות פעמים עם הודעה מצורפת זה נפסק תאמין לי

למעלה