רה ווינפרי

לבנדר א

New member
אני כבר ניצלתי את הקשרים שלי במערכת כדי לברר

אז מצידי אפשר להמשיך לנחש, זה משעשע.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifלפי מה שאני הבנתי

יעל בכנס המדס"על- מדהימות סופר על
כנס הזה שנערך כל תקופת זמן,המדהימות הגיבורות למודות איך להתמודד עם מצבים, כמו שוד ודברים כאלה. עכשיו, ממקורות חסויים בהלט הגיעה אליי הידיעה כי יעל לובשת מכנסיי טייטס, ושאר לבוש לא צנוע שמתאים לגיבורות על. עכשיו, יעל היא בעצם גירסא נשית לבאטמן, כמו שרוזי אמרה [אא"לט] רק שקוראים לה באטוומן.. זהו אין יותר פרטים.. [או מוזה בכל אופן..
]

miss_t

New member
היא עשתה הסבת מקצוע

ובגלל מלחמה תפוז גייסו כוחות לצילומים. כעת היא מצלמת את המלחמה בין המנדרינה לתפוז.

Hasselblad

New member
אוטוטו זה סוף עונת התפוזים גם ככה

ובכלל כל הנושא של תפוז זה עוד הסוואה... וגם לא קוראים לה יעל... היא בחרה לקרוא לעצמה יעל בגלל יעל השנייה. ומי שמאמין לזה שהיא חיילת כנראה בכלל חיי בפלנטה אחרת. "יעל" היא בכלל מלאך.... ועכשיו היא נלחמת בכוחות הרוע שמנסים להשתלט על העולם. ואם כולנו נחשוב מחשבות חיוביות ונשלח לה חיבוקים חום ואהבה זה יעצים את כוחותיה.

לבנדר א

New member
לדעתי

כל הרעיונות שהעלנו נכונים. ההסבר, למעשה, פשוט מאוד; יעל היא לא ישות יחידה. יעל היא בעצם מין כוח חיובי על אנושי המורכב מחלקיקים אנרגטיים שנעים בחלל. למעשה, בכל פעם שאנחנו רואים דבר נחמד ויפה, אנחנו רואים מין גביש-יעל המורכב מהחלקיקים האלו שהתגבשו זמנית. הגוף של יעל עצמו הוא מרכז היקום והכול נע סביבו.

icy woman

New member
זהו!!

נפתרה תעלומת היקום!! חבר'ה להתכונן! פרס הנובל שלנו!!!

icy woman

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

אויש... נחכה איתך למחשב אחר ומקווים שזה יהיה במהרה

Don Nirtin

New member
אני פההההה../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

חבר טוב של אבא עשה טובה, פירמט את כל המחשב (היה עמוס בוירוסים. משהו שנורטון אנטיוירוס ידעה ולא טרחה למחוק/לכלוא אותם. כמובן. עברתי לאנטיוירוס אחר.)
יש המון מה להתקין על המחשב. אבל קודם כל- מסנג'ר ופיירפוקס. חובה. ואת שניהם אני מתקין ממש ברגעים אלו.

Hasselblad

New member
אין תוכנת אנטי וירוס מושלשמת

בדיוק כמו שאי אפשר "למחוק" את כל ההאקרים במייפל... ככה זה בעולם המחשבים... תמיד יש ותמיד יהיו פירצות.. לידע כללי (לא שרון אלא באמת לידע כללי) פירמט אחת לחצי שנה - שנה מומלץ ביותר.

למעלה