רה ווינפרי

לבנדר א

New member
../images/Emo32.gifרה ווינפרי

you alredy know the rules. המשימה- זרקו ניחושים למה יעל נעדרה עד כדי כך שחשתי צורך לפתוח את הOFF בעצמי. (שימו לב: לא ניחושים למה ~אני~ פתחתי אותו. את זה אפשר לגלות בהודעה הבאה.)

לבנדר א

New member
אני

ממש ממש ממש ממש ממש אוהבת האוס!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111111111111111 הו, צ'ייס.

miss_t

New member
אבל כבר ראית. למה שוב?

האמת היא, שלפעמים לראות סרט אני רואה שוב. אבל בסדרות אני לא מרגישה צורך, כיף לראות את "בפרקים הקודמים" או להזכר בכל מיני קטעים מתוך הפרק החדש. יום שני!!!! פרק חדש!!

לבנדר א

New member
גם אני לא עושה את זה בדרך כלל

אבל מה אני אעשה, אין לי מה לראות, והאוס נשאר מבריק גם בצפייה שנייה. לא הרבה מצליחים לעשות את זה, ברוב הפעמים זה נראה פתאום תפל. אמג, זה עוד יומיים!

miss_t

New member
מחר!!!!! מחר!!!!

ואואואואוואואאווא! נווו כברררררררררררר

לבנדר א

New member
הוצאת לי את המילים מהפה, בערך.

אני הייתי מוסיפה גם "אמגגגגגגגגגגגגג!!!!1111111".

kouga wolf

New member
יעל נעלמה לצורך...

התבודדות עם הדמות על מנת לשפר את יכולות הלחימה המשותפות שלהן עד שיוכלו להשתלט על עולם המייפל ולהפיל את ה-NPC משילטונם הבלתי מעורער..../tapuzforum/images/emo6.gif או זה או שפשוט החליטה לקחת חופש קצת.

Guid

New member
אה, זה פשוט~

למעשה, עד היום יעל היתה בפורום רק כי היא רצתה לנצח בהתערבות. היא התערבה עם החברים/ות שלה על 5000 שקל אם היא תצליח לנהל פורום שהיא שונאת במשך שנתיים. וזהו. שנתיים עברו, היא הלכה. /tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo3.gif (וכמובן הבהרה: זה נכתב בנימת צחוק, כמובן שזה לא מה שאני חושב. פשוט כי אני לא חושב על זה...) /tapuzforum/images/emo9.gif

icy woman

New member
יעל נעלמה כי

....... ממש לא משנה לי.אני רוצה אותה בחזרה - תחזור יעל לאלתר!!!!!!

deisy

New member
כי נמאס לה מאיתנו והיא מחכה שנכתוב הרבה ../images/Emo3.gif

יעללללללל תחזרי כבר!!!!

deisy

New member
איזה סוג אנשים אתם?

בטח נתקלתם בזה ברשת מתישהוא
אבל אתמול קיבלתי את זה מהמורה של הבן שלי בבית הספר וכל פעם שאני קוראת את זה זה עושה לי לחשוב מחדש על האנשים שאני מכירה ואיזה סוג אנשים הם... אז יללה, איזה סוג אנשים אתם?
מריצה - ילך רק אם דוחפים אותו.. סירת משוטים - יש להניע אותו.. עפיפון - יעוף גבוהה אלה אם כן מישהוא מחזיק בחוזקה בחוט.. חתול - מרוצה רק כשמלטפים אותו.. כדורגל - אף פעם לא יודע לאן יתגלגל.. בלון - מלא אויר חם, עלול להתפוצץ בכל רגע.. קרון מגורים נגרר - ינוע לאן שיגררו אותו.. אורות ניאון - תמיד נדלק ונכבה.. שעון זהב - גלוי לב, אמין ובעל מוטיבציה פנימית..

P o o f i

New member
למה לתת סיבות לא הגיוניות? ../images/Emo122.gif

יש רק אמת אחת, והיא: טוב זה סוד ממש ממש חשאי (שששש.. אבל אל תגלו
), יעל היא בעצם באטמן בתלבושת של יעל מטעמי ביטחון, והיא צריכה להגן על העיר טאונסוויל אחרי שפיטרו את בנות הפאור פאף עקב חוסר תקציב. אני מניחה ברגעים אלו היא נלחמת בג'וקר כדי להציל את מרי ג'יין ווטסון, מהאחד והיחיד, הזה שאין לנקוב בשמו! -חוסר שינה- כן.

למעלה