ראשון

Netta79

New member
הניסיון עושה את ההבדל../images/Emo6.gif

לגברים יש יותר ניסיון בלהכנים צינורות לחורים , הם מתאמנים על זה מילדות אומנם זה יעלה כמה שקלים , אבל למקצוענים צריך לשלם

פככככ שאני אשפשף??????

האאאאאאא בעצם זה לא שייך לנושא
נשבעת לך נטע שגם עבור כסף, את הצינור הזה אפילו גבר לא יצליח להכניס. באמונה

Netta79

New member
רוצה טלפון ?

של אחד שתוך כמה פעמים עושה הרחבה כזו שממנה לא ניתן לחזור אחורה ?
~נטע

גלי10

New member
מיד

מה שלא הבנתי , זה למה הצינור צריך להיכנס לחור , בד"כ הוא יוצא מהחור [באמבטיה] . וגם למה הוא צריך להיכנס לחור שיש בו סתימה? או לאיזה מהחורים הוא צריך להיכנס בכלל? את יכולה להביא דיאפרגמה?...? אופס , סליחה...דיאגרמה?

יכולה להביא דיאגנוזה

זה צינור מיוחד שפותח סתימות, הבאתי במיוחד מירושלים וחוץ מזה, אם לא נכניס צינורות לחורים , איך הכל יפתח??????

מותר לי לצעוק????

האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

זה הקטע אייל,

שאני במקלחת, מוכנה ומזומנה עם הצינור
ביד, ואני ממש כבר בשיא בשיא העצבים שלי

Rinattt

New member
עוד 10 דק' מקסימום...

את מכווצת... אז איך תצליחי להשחיל, אהההההההההה? אינעל הפרוד שלך באמת... 100 שנה שאני מתאמנת ולא מצליחה לכווץ כמוך... גם אם תעשי סתם "אהההה" בלי תוכן את תצליחי... איפההההההה אביב שתעזור לי לעזור לעצמי... ככה זה כשפועלים מתוך אידיאולוגיה, 'בנת? חיה חיה חיה חיה חיים בן חיים מרחוב החוחית חמישים וחמש חדרה (עבר מהצפוניים חחחח)

חחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואת
אל תצחיקי אותי עכשיו, אני עסוקה בלהיות עצבנית על החור שלא נפתח חיה חיה חיה

../images/Emo24.gif

מתגעגעת לך יפתי
אהההה ובענין הכווץ יהיה בסדר אני יעזור לך לעזור לעצמך כדיי שתהני יותר מהחויה

Rinattt

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

תגידיייייייייייי יום שישי חוגגים לך אההההה? גם עם אולקוס מיניסקוס ודיסקוס לא מפספסת ת'חגיגה... אני מתאמנת בלכווץ... מסתבר זה בא עם הניסיון... ולסופי שלנו יש המון ניסיון...
אחחחחחחחח מזל מאזניים... בעלי הבא (בירושלים הבנויה) יהיה מאזניים... ככה בטוח אצליח לכווץ חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה