ראשון

החור נפתח ../images/Emo124.gif ../images/Emo3.gif

חושבת שמגיע לכם לדעת, בכל זאת עברתם איתי לילה לא פשוט, של כניסות יציאות דחיפות אז קניתי חומר, שפכתי לחור המדובר, וזהו החור נפתח
ובא ציון לגואל

לא שואלים? ../images/Emo4.gif לא אכפת לכם??../images/Emo10.gif

פתחתי את החור!!!!!
אין סתימה!!!!
בלי אינסטלטור בשווי 200 ש' (אחרי הנחה) חומר פותח סתימות ב-14 ש"ח וזהו, נפתרה הבעיה לאאאאא זה טוב ששאלתם

Rinattt

New member
רק נשמה תיזהרי...

שלא יכניסו לך לשם שקלים... יחשבו זו קופת צדקה...
באמת נשמה שכל היום חשבתי עלייך, מי בכלל שם לב שיש לי ביקורת, שיש אנשים שצריכים לשלם, שיש בולים למכור, שיש מאזן לעשות... פשוט כל היום חשבתי אם סתמת או לא סתמת את החור...
עכשיו אני רואה שכן, ויכולה להרגע...
ודרך אגב נחשי מי הייתה אצלי בדואר? אתן לך רמז: מדור לחיפוש קרובים. פעם שניה שאני מפספסת היו הרבה אנשים לא יכולנו לדסקס...
סורי נשמה... מנסה...

מה חשבת???

סתם אלך עם סרבל כזה??? שלפחות יכניסו טיפים ואיך את מפספסת????? איךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך?????? את לא אוהבת אותי

Rinattt

New member
בטח שכן...

רק שזה לא נושא שקל לפתח, במיוחד כשמדובר באישה לא קלה ומבוגרת. והיו אנשים בדואררררררררר... המממ... נראה לי יש לי דרך לברר דרך שכן שלה... אנסה בערב אני עכשיו הולכת לישון את שנת היופי, אח"כ לא יהיה לי כוח לטפח את עצמי ולא אהיה כוסית ואלן דלון לא ירצה אותי ואז תצטרכי לנחם אותי כי אהיה עצובה, מאודדדדדדדד עצובהההההההההההההה 'בנתו'ש? חחחחחחחחחח

הצטרפת לעולם הנשים ה"גבריות".

מה קרה לך? רק עכשיו? פותחת סתימות חורים צובעת מחליפה צינורות תוקעת מסמרים, ... ... לפעמים נזכרת שצריך גם לאפות.

אבל גם את זה עשיתי אתמול ../images/Emo10.gif

לא ראית??? (העליתי תמונה) מקודם, מישהי אמרה לי בעבודה שאני וודרוומאן, הסתכלתי עליה, הסתכלתי על עצמי, הסתכלתי עליה שוב

למעלה