אתה דויד הכי טוב?
י יערית New member 27/9/05 #137 ואם אין KY כל סוגי השמן למינהם, נכנס מהר ורוטט{זה לא מה שביקשת הבוקר?}
י יערית New member 27/9/05 #141 שאני אבין גם עכשיו קובעים לי את הנוחות שלי? אני מותחת גבול___________________________________ {יערית מתאמנת בהצבת גבולות}
שאני אבין גם עכשיו קובעים לי את הנוחות שלי? אני מותחת גבול___________________________________ {יערית מתאמנת בהצבת גבולות}
ג גלי10 New member 27/9/05 #144 KY כבר לא ממש פופולארי על המדפים בגלל זה אמרתי WET גלי , נכנס לה משו בעין , תוהה אם כמה טיפות KY מהבקבוק למשמרת , יעזרו
KY כבר לא ממש פופולארי על המדפים בגלל זה אמרתי WET גלי , נכנס לה משו בעין , תוהה אם כמה טיפות KY מהבקבוק למשמרת , יעזרו
D d a n i e l s 5 New member 27/9/05 #143 את........... אין לך רגע דל, בלי סקנדל או קרנבל........ חחחחחחחחחחחחחחחחח. סתם, חושבת על השכנים.
ג גלי10 New member 27/9/05 #150 שוב הוא מעיר אותי ../images/Emo4.gif גם אתה לא מרוכז ... לילה טוב וזה סופ(י)עונה
ק קצין וגנטלמן היחיד New member 27/9/05 #152 אופססס....../images/Emo163.gif תשמעי, תראי...בדיוק בדקתי את טופס הלוטו ולא שמתי לב.. מרשה לך להעיר אותי בפעם הבאה... לילה טוב
אופססס....../images/Emo163.gif תשמעי, תראי...בדיוק בדקתי את טופס הלוטו ולא שמתי לב.. מרשה לך להעיר אותי בפעם הבאה... לילה טוב
ס סוף עונה New member 27/9/05 #153 עשיתי אהבה עם בטמן הערב../images/Emo99.gif שלא תחשבו שלא תיעלתי את הכעסים שלי למקומות הלא נכונים. הנה הוכחה, בטמן אחרי................ עכשיו הוא נח לו במקרר, מחר בבוקר אשה אחרת תיקח אותו איך הוא? גבר גבר הא?????
עשיתי אהבה עם בטמן הערב../images/Emo99.gif שלא תחשבו שלא תיעלתי את הכעסים שלי למקומות הלא נכונים. הנה הוכחה, בטמן אחרי................ עכשיו הוא נח לו במקרר, מחר בבוקר אשה אחרת תיקח אותו איך הוא? גבר גבר הא?????