ראשון - שלישי

XxXSynergitXxX

New member
ערב ../images/Emo9.gif

יו, כמה שאני עייפה. ישנתי כמעט כל היום ועדיין ];
אני רוצה לישון. לא רוצה שיעורים

Lior Maman

New member
טוב../images/Emo9.gif

כמה זמן שלא דיברתי איתך
אני מתגעגעת מלא! אוהבת אותך כ'כ
. 33333333333333333333333333333> .

לילה טוב!!=]

היה יום נחמד היום רגוע בעיקר.. מחר בית ספר משמונה עד עשר שעתיים..בסדר נשרוד.. מחר גם יום הזיכרון ליצחק רבין... שיהיה לכולם יומנעים מחר!!

דורה17

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gif אתר נחמד מאוד../images/Emo41.gif

קרה לכם שרציתם להתחבר למסנג'ר ולא הצלחתם? או שסתם אתם נמצאים במקום בלי מסן ובאלכם להתחבר.. יש פיתרון! יש אתר מגנוב כזה שמאפשר לכם להיכנס למסנג'ר שלכם בלי קשר לתוכנת מסנג'ר עצמה [אם היא מותקנת במחשב או לא] כל מה שאתם עושים זה מכניסים ת'כתובת והסיסמה והופ אתם בפנים! [זה גם עוזר מאוד לאנשים כמוני שהמסן סתם לא אוהב אותם והוא מסנן ומעיף מועידות..] ובכן- תהנו
הנה הקישור http://cairo.ebuddy.com/vm065012/start.jsp

הא מכיר../images/Emo3.gif תאכלס אתר טוב לקטעים האלו...

כבר שכחתי ממנו לגמרי! מישהו חייב לקום ולעשות מעשה, ולשלוח לMSN מכתב על כל הבעיות שיש להם כבר שנה, למה נראלי הם חושבים שבגלל שכולם שם, אז התוכנה מושלמת. והיא לא. רק צרות רואים ממנהXD

בוקר מוזר...חח..

אמ.. אה... או... עם.. האא... אה...חחחח.. אני לא יודעת מאיפה להתחיל... אוקיי בקיצור... הלתי לבית ספר וזה.. לא היה לנו טקס אז למדתי שעתיים וזה.. הכלית עם חולצה לבנה בכל מקרה ..בקיצור עשנו עבודה במחשבים על רבין וחלק מהמחשבים לא עבדו אז חזרנו לכיתה וחילקו אותנו לקבוצות ולא היה לי עם מי להיות אז שמו אותי עם קבוצה של בנות שאני מכירה ובסדר.. בקיצור הרגשתי כזה תקועה אז איזה מישהי אמרה לי לבוא לעבוד איתן כי היא ראתה שאני ככה תקועה שם.. זה היה נחמד!!!=]=]=] ואז אמ.. הן דיברו אני סתם עשיתי את התשבץ שהיה העבודה שלנו חח..אבל היה נחמד כזה... ואז נזכרתי שהמורה אמרה לי לבוא אליה בסוף שיעור הבאה לדבר איתה ואני כולי בחחשות שהיא רוצה להורדי אותי ל4 יחידות(אנגלית..)והלכתי אלייה והיא רק שאלה עם למדתי לבוחן הקודם ואמרתי לה שלא ממש ואז היא אמרה טוב לבא לתלמדי (זה היה הכתבה וקיבלתי 75..)והיא אמרה שעם לא יהיה לי ציון טוב אז היא תבדוק עם היא תתן לי הקלות בהכתבות וכאלה כי דיי קשה לי עם המילים והכתיבה באנגלית בדיבור זה יותר קל... בקיצור שמחתי שהיא לא רוצה להוריד אותי וזה..=]=] ואז חזרתי הביתה ועוד משהו קרה לא משנה חחח.. ואמ.. גם פתחתי ערוץ 24 ושמעתי את לולההההההההההה עכשיו תקשיבי לולההה לולההה לולההה לולה את זוכרת??=] בקיצור עד עכשיו היה יום נחמד!!=] קצת עצוב בגלל שזה יום הזיכרון לרבין..=S

Lior Maman

New member
לוללהההההה../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

אני סתם בחור שכונה שמאוהב במללכההה .. בטח שזוכרת
אני שמחה שמורה לא הורידה אותך, ויצא לך טוב - היא תתן לך הקלות וכאלה ..

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifבוקר בוקר בוקרררררררררר

בוקר מצויין לכולם!! עשיתי אתמול הליכה של שעה ומשהו ולא כאבו לי הברכיים!!! יאאאא אני מאושרת נקווה שהיום בשיעור בלט לא יכאב לי ואם לא יהיה טוב
וכשחזרתי המחשב קצת השתגע והאנטרנט לא עבד

בוקר טוב../images/Emo42.gif

יש לי חלון עד ארבע, ורציתי להדפיס תרגילים, אז באתי גם לפה

למעלה