ראשון - שלישי

צהריים טובים!!=]

עוד מעט מחוייבות אישת ומזה אין לי כוח ללכת... אופ טו מילא אני רק רוצה לסיים עם זה .. ישנתי צהריים מ12 ולא רציתי לקום=[ שיהיה לכולם המשך יום נעים!!=]

שלומיתת

New member
../images/Emo20.gif10 עובדות עלי../images/Emo20.gif

אאלה שכל אחד יכתוב על עצמו 10 עובדות נחמדות!
[מענין אם אני אצליח להגיע ל5]

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif10 עובדות עלי../images/Emo9.gif

1. אני מכורה לטבעול:שניצל תירס,עם נגיעות גבינה או בלי,שניצל ברוקולי עם גבינה או בלי,לקט ירקות ועוד ועוד ועוד 2. אני בחיים לא הולכת לישון עם חלון פתוח בגלל איזה חלום שחלמתי לפני כמה שנים 3.אני חוזרת לרקוד היום
4.התחלתי לנגן בפסנר בגיל 6 ואז הפסקתי אחרי 4 שנים 5.כשאני קמה בבוקר אני לא מסוגלת לדבר חח 6.כל בוקר אני קוראת את ברכות השחר 7.למדתי לנגן בגיטרה שנה ועוד 4 שנים בחלילית 8.אני ביישנית
9.אני טוניסאית ועירקית 10.ועובדה אחרונה שאין לי עוד עובדות.. נכון שהיה מעניין?! תודו!

dina101

New member
אכן לא ידעתי את עובדות אלו..../images/Emo3.gif

ומז' לא מסוגלת לדבר? O:

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifזה אומר שאני לא יכולה..

כי קשה לי...אני לא מסוגלת ב-5 או 10 דקות הראשונות של הבוקר לבוא לראות מישהו ולהגיד לו בוקר טוב מה נשמע ואמא שלי מתעצבנת מזה עד שהיא סוף סוף קלטה שככה אני וקבענו שאני עושה לה סימן עם היד

10 עובדות עליי=]

אוקיי אמ.. 1.יש לי אחות תאומה.. 2.אני מכורה למוזיקה בעיקר ערוץ 24 וגלגלצ וכל מה שמשמיע מוזיקה..=] 3.אני ביישנית בעיקר אבל אני יודעת מתי לא להתבייש! 4.אני רוצה להיות שחקנית ואוהבת להופיע על במה ובכלל.. 5.אני רוצה ללמוד גיטרה ויש לי גיטרה כבר..=] 6.מפחדת מחרקים ובעיקר מעכבישים בגלל שהייתי קטנה היה לי סיוט עם עכביש ענק שצעקתי ממנו. 7.מכורה לכמה תוכניות טלויזיה וחולה על יו לאורי!!!!!!! 8.קשה לי לישון במקומות שהם לא בבית..אבל בבית אני יכולה לישון כל היום!=] 9.שהייתי קטנה שברתי את היד שמיטה נפלה לי על היד שאחותי התאומה לא החזיקה את המיטה.. זה היה כואב עד מאוד! 10.רוב הזמן החיים שלי משעממים בטירוף אבל לפעמיים יש ימים מטורפים כמו היום!!=].

כן זה לא היה כל כך נעים..

מה שכן כל הבית שמע את הצרחה שלי!! ואחרי זה אבא שלי חזר הביתה והיד שלי הייתה מנופחת ממש אז נסענו לבית חולים באוטו שלו והוא שם סירנה(שוטר חהחה..)חחחחחחחחח כולם היו מזה לחוצים.. אוי

dina101

New member
10 עובדות על דוד משה.

1. יש לו פרה. 2. הוא גר בחווה. חח סתם . עליי .
1. נאמנה,מקשיבה,אוהבת לעזור,עוזרת שצריך. 2.אהבה קשה למוזיקה. 3.יש לי בעיות ריכוז 4.יש לי אסתמה 5.מתאהבת בקלות,אבל זה אף פעם לא עובר כאילו כלום. 6.יש לי חולשה קשה לבריטים/אמריקאים/ספרדים.או בקיצור ,לכל המשלחות שבאות לארץ.PP: 7.חברותית 8.סגורה לפעמים... 9.קנאית בטירוף 10. מי שמכיר השמיניה , אז ידידיה ויטל[ניני] .. אני דיי בקשר איתו. הוא מכיר אותי והכל... ויש עוד המון דברים ,אבל זה רק 10 עובדות .><

בריטים!!../images/Emo99.gif

אעהעא גם לי יש חולשה קשה מאוד לבריטים!!!!
ובאמת את בקשר עם ידידה ויטל.? מאיפה את מכירה אותו?חהחה מגניב=]

dina101

New member
אואו ,הם כ'כ דורשים!../images/Emo99.gif

וחח כן ^_^ ואני לא היחידה חח..המון חברות שלי בקשר איתו..

../images/Emo207.gifסינרגיה בעמי!!

http://e.walla.co.il/?w=/6/1186195 זאת הרשימה הסופית של המועמדים לטקס פרסי העמי!! סינרגיה בלהקות!!מגניב!

dina101

New member
בשעה טובה ../images/Emo57.gif ../images/Emo9.gif

כמו שהיה צריך להיות ,תודה רבה מותק !

סינטטית

New member
לילה טוב../images/Emo199.gif../images/Emo1.gif

שלומצ, את המשחק עם העובדות כדאי לשים באוףטופיק חדש כבר... זה מקופל ומחר הוא כבר לא יקפוץ
וחבל כי זה נחמד.

למעלה