עו? נה!
1. היי, מה שלומך? חביב עד מעולה. 2. ספר דבר אחד חדש: אני כבר לא מדוכדכך/מדוכא/זה וכאלה
3. וידיעה אחת ישנה: אני מכריז בזאת על הקמת מדינה יהודית בארץ ישראל, היא מדינת ישראל
4. הדבר שאתה בדר"כ אומר כשאתה פוגש אישיות אהובה: "שאאאאאאאאאלום/אהההההההלן.", כי בלי הא'/ה' המרובה - זה לא שווה
5. אתה מהמנשקים? יפפ. 6. בן כמה אתה? מתקרב לאט לאט לשמונה-עשרה. 7. ומאיפה, אגב? ת"א. 8. מה מספר כרטיס האשראי של ההורים? 123456789 - ישראל ישראלי
תרגיש/י חופשי. סתם, לא היית באמת חייב לענות על השאלה האחרונה. אבל רציתי
נו אבל אבל אבל רציתי :'
מה יהיה איתי עכשיו!?!?! 9. מכיר את זה שאנשים מוחקים שאלות כמו "האם אי פעם פגעת בעצמך"? כן. 10. אתה מאלה? מה נראה לך?
11. האם אי פעם פגעת בעצמך? בוודאי. עכשיו יש לי שאלות NEVER. כי זה מה שמתחשק. 12. מתאים לך? אני לרוב מעדיף חולצות צמודות מכופתרות, אבל סבבה - ננסה גם את זה
האםםםםםםם אי פעם... 13. נפלת מאופניים/סקייטבורד? כן. 14. שברת עצם? כן. 15. עשו לך סתימה בשן? כן. 16. הובלת קבוצת כדורסל לניצחון? ....ע"י עידוד - כן
17. התנשקת עם זכר? לא. 18. ועם נקבה? כן. (מעניין אם גם את אלה מחקת...) 19. התביישת בהורים שלך? כן. 20. ובחברים? כן. 21. ובעצמך? כן. 22. קיבלת נכשל בתעודה? בתעודה? לא. 23. למדת למבחן יותר מ7 שעות? כן. 24. עבדת תמורת כסף? כן. אבל לא רק
25. התנדבת מרצונך החופשי? כן. 26. נישקת אדם על הלחי? כן. 27. אדם נישק לך את הצוואר? כן. 28. אמרת לאמא: "אני אוהב אותך"? כן, אבל אני לא בטוח שהיא שמעה
29. שיחקת כדורגל? כן. 30. רבת מכות? כן. 31. ירד לך דם? כן. 32. אכלת בשר? כן. 33. אכלת ארוחה שעיקרה היה סלט? כן. 34. אמרת למישהו- "אני לא אוהב אותך"? כן. 35. אתה אוהב שוקולד? מאוד. 36. איזה הכי הרבה? או חלב פשוט, או לבן עם עוגיות
37. שוקו או קפה? קפה ארומה. שזה הכי שוקו שקפה יכול להיות
38. יוסי או צדקיהו? יוחנן. 39. סינרגיה או נינט טייב? ענבל גבריאלי. 40. פרה או כבשה? בבטן, הכל אותו טעם
41. שטויות או חרוזים? למה, יש אחד פלוס אחד?! ולא הודיעו לי?!?!?! 42. חישפוזית או אמבולנס? לא, אני לומד על רכב פרטי! 43. זוגי או אי-זוגי? זוגי. 44. כמה יחידות אתה במתמטיקה? 5 יותר מדי
45. איזו כיתה אתה בכלל? י"ב. כאילו, אני אמור להיות, כרגע אני בכיתת שביתה
46. מעצבן אותך שכל השאלון בלשון זכר, למרות שסביר יותר שמדובר בנקבה שעונה על השאלון? לא, אני היוצא דופן לכלל אז סבבה
אותי קצת.. פרח יעזור
? חבל, כי בדיוק נגמר. 47. מהו מספר השטן? 20151201. 48. מהי העונה האהובה עלייך? חורף. 49. ישנה עם דובי? שנים לא. 50. עד איזה גיל היה לך מוצץ? לקראת סוף גיל שנה הוא אמר ביי-ביי. לא, לא חייבים לזכור. אני אסלח למי שלא ענה על השאלה הזאת. אני לא אסלח. לא אסלח ולא אשכח! אצוד אותו/ה ואת משפחתו/ה!
51. מה מגניב בעינייך? אנשים שיודעים/לומדים לרקוד היפ-הופ
52. מה לא? ...רצח עם? 53. מעשנת (סיגריות, סמים, דפים מגולגלים עם נסורת של עיפרון מחודד.. לא אכפת לי מה)? רק סמים קלים
54. שותה? ייפ. 55. ואלכוהול, את שותה? אכן. 56. באיזו תדירות בגדול? למה, אתה מהשב"ק?! 57. ומתי בפעם האחרונה שתית? חמש דקות. 58. אוקיי, מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? שישי-שעבר. 59. השתכרת אי פעם? כמעט
לא מצליח! 60. כתבת פעם שאלון? נראה לך?!
61. ענית אי פעם על שאלון שעבר את 150 השאלות? ייס. 62. אם כן, ענית על כל השאלות שם, או שגם אז מחקת? Forgive me father, for I have sinned...
63. חושבת שאת מכירה את עצמך טוב? מעולה
64. איפה ממוקמת נקודת החן האהובה עלייך? יש לי "שרשרת" של נקודות חן על החזרה - סביב הצוואר
לא מתן עליהן, אבל הן סבבה. 65. יש לך נמשים? נייט. 66. כתמי לידה? נייט. 67. צלקת מיוחדת? כן. 68. בא לך לשתף? הצגה של מגמת דרמה בכיתה ו'(התפקיד הראשי bitch
), השתוללנו מאחורי הקלעים, ונתקלתי בסולם והוא שרט לי את השוק. הופעתי את כל ההצגה עם בגד מחובר בסיכות ביטחון ועם טיפה יוד
עכשיו בקושי שמים לב אליה. 70. באופן כללי- בנים או בנות? באופן כללי? מה שאת/ה. כן כן, אני רומז שבא לי עלייך. רומז קלות.
71. טלויזיה או מחשב? גם וגם, ורצוי בו זמנית. 72. הכנת פעם משהו מקיפולי נייר? כן. 73. השתמשת באוכל למטרות שונות מאכילה? כן
74. בנית ארמון בחול? כן. 75. גם אחד ממש מושקע עם דלי ומגרפה וכוסות ונטיפים? כן. 76. יש לך שמץ של מושג כמה שנים לא עשיתי אחד כזה? למה שנים?
בקיץ האחרון, עם מורן ואורית
79. באילו פורומים את גולשת בדר"כ? סינרגיה. 80. יש לך בלוג סודי כזה שאיש לא יודע עליו? אבל אם זה סוד, איך אני אגיד לך? הא?!?! זה פראדוקס! הצילו!!! גם לי. ...תוכיח/י. 81. מתי אכלת בפעם האחרונה? חמש דקות. 82. מה זה היה? קציצות, ואורז עם אטריות
. 83. היה טעים? בהחלט. 84. התקלחת היום? עדיין לא. 85. האם אי פעם יצא לך להתקלח מעל פעמיים באותו יום? ברור. 86. עשית אי פעם פעילות גופנית סתם ככה מבלי שאף אחד לחץ עלייך? ברור. 87. נהנית? מאוד
88. ומהשאלון? זה ביני לבין השאלון, להוציא ת'אף משם - בבקשה. 89. מי האדם האחרון שהתקשרת אליו בפלאפון? ידידה שלי. 90. ומה היה הנושא העיקרי של השיחה האחרונה? וואלה לא זוכר
בטח משהו על זה שאני מאחר, כי הלכתי אליה
91. דיברת פעם מעל שלוש שעות רצוף בטלפון? ייפ. 92. מה המקצוע האהוב עלייך בין מקצועות ביה"ס? ביולוגיה. 93. ואיזה מקצוע נשמע לך מפתה מספיק בכדי שתנסי לעבוד בו בעתיד? כוכב קולנוע.
94. אגב, עבדת פעם? כן. 95. במה? הרבה דברים. 96. את אוהבת את השפה העברית? מאוד. 97. ואנגלית? מאוד. 98. איזו שפה את הכי אוהבת? השפה העליונה שלי שליטה
. 99. איזו הכי לא? השפה התחתתונה של קונדוליסה רייז... נשמה, על בוטוקס לא שמעת? 100. למה?! ערבית שפה מהממת! קשורה לחיים את לא, שזה יהיה ברור
ובסוף את בכלל הוא. אבל היי, לא מדברים על הניתוח שלך - נכון?
101. אילו שפות את מדברת בכלל? אני לא מדברת, אני מדבר
(כי ממש יש לי כוח לתקן את כל השאלות לזכר
) אמממ עברית, אנגלית, ספרדית ומעט מאוד פורטוגזית. 102. היית רוצה ללמוד שפה נוספת? כן, איטלקית
103. לבנים - שיער ארוך או קצר? תלוי בעונה. 104. זקן או מגולח לתפארת? מגולח אינעל העולם
מה יפה בזקן?! 105. משקפיים- סקסי או לא? תלוי אם כשאתה מוריד אותם אתה סופרמן
106. שומעת עכשיו מוסיקה? אכן. 107. איזה שיר דבוק לך לראש בזמן האחרון? שיר יפה
יותר כמו 12 שירים יפים
108. כמה היית נותנת לGirlfriend של אבריל לאבין מ-1 עד 10? 7, חמוד לאללה, אבל נמאס מהר. 109. ולרמיקס עם ליל' מאמא? הליל'-מאמא הזאת הולכת לקבל מכות ממני, אז לא יותר מדי. לידיעתך, אני חושבת שאלה שני שירים גדולים. הייתי נותנת לראשון 9,