אטומיק בייגל
New member
;;;;;;;;;;;;;;;;; ~קיטורים~
יכול להיות שיש לי מחר מבחן במחשבים (אני צריכה לשאול מישהו איכשהו), וזו בעיה כי אני לא ממש זוכרת את החומר של עד עכשיו, ועוד לא למדתי את החומר של השיעור האחרון. פשוט אין לי מושג על מה מדובר בכלל... אין לי מושג מה זה ASP ואיך משתמשים בזה, ויש משהו עם קבצים שצריך לשמור איפשהו ולהעלות לאיזה שרת... והסתבכתי.
והמסנג'ר שלי מסרב בעיקשות להתחבר כך שאני לא יכולה לשאול איזה מישהו. למה המשכתי מחשבים למהההההההההההההההה |תקליט שבור כל סופ"ש מחדש| יש לי יותר מדי דברים על הראש באופן כללי. דברים קטנים, אבל זה מבלבל אותי.
מבחן כזה ומבחן אחר, ולקבוע מספיק שיעורי נהיגה מספיק זמן מראש בתיאום עם לוח הזמנים שלי, ולנגן בפסנתר (אופס... :X), ולנסות להתמיין לשנות שירות, ולהכל יש דדליין. ותכלס זה לא באמת מלחיץ אבל הראש שלי לחוץ. ;;;;; רק שיהיה כבר חנוכה ותהיה לפחות הפסקה של שבוע מביה"ס... אח"כ נראה. :{ ולמה האינטרנט כ"כ תחתתתתתתתתתתתתתתת
יכול להיות שיש לי מחר מבחן במחשבים (אני צריכה לשאול מישהו איכשהו), וזו בעיה כי אני לא ממש זוכרת את החומר של עד עכשיו, ועוד לא למדתי את החומר של השיעור האחרון. פשוט אין לי מושג על מה מדובר בכלל... אין לי מושג מה זה ASP ואיך משתמשים בזה, ויש משהו עם קבצים שצריך לשמור איפשהו ולהעלות לאיזה שרת... והסתבכתי.