קצת סדר

../images/Emo45.gif

אבל את חייבת להודות שימי הספאם המיתולוגיים היו גם ימי התהילה של הפורום (ושלי
)

CoralP

New member
זהו זה שפילי, פה אנחנו../images/Emo187.gif

יכולות לחפור כאוות נפשנו :') (נכון זוהר?)

yael627

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDD

ברור D: השרשור הזה הפך אותך לשפיל השמח בעולם? :')

אני בדילמה ;;;;;;;

אני קונה שרשרת כמתנת יום הולדת (בדיליי) לחברה, אבל לא יודעת איזו לקנות. :{ אני קונה מחנות של אתר תרומתי כזה כך שהכסף הולך למטרות טובות, אז יאי. D: בכל אופן, יש שתי אופציות. שתיהן ממש יפות, אבל אחת יותר מיוחדת מהאחרת לדעת כמה אנשים ששאלתי וגם קצת לדעתי. העניין שבמיוחדת יותר משולבת אבן, מינרל שצבעו משתנה מאוד מגוש לגוש. זה נע בין תכלת לטורקיז לירוק, עם פחות או יותר קישקושים כהים או בהירים בתוכו. מתוסבך כזה... XD בכל אופן, הבעיה היא שאין דרך לדעת איך האבן בשרשרת תראה. בכל אופן תגידו לי מה יותר יפה לדעתכם ומה עדיף לקנות, בהתחשב בשיקולים. :0 ראשונה (אני כנראה אקנה לי כזאת בצבע אחר
) שנייה ואלה וריאציות של האבן הזאת (גוגל פשוט) אני צריכה להחליט ולקנות היום או גג מחר כי יש שילוב של איזה שני מבצעים באתר ואח"כ תהיה לי קצת בעיה כי זה ממש יקר בלי זה. :X

אהא, היא ממש תפסה לי את העין

ואהבתי נורא גם את האופציה האחרת אבל זו יותר מעניינת ומגניבה כזאת.

yael627

New member
../images/Emo45.gif

האופציה האחרת יכלה להיות מדהימה באבן הכחולה-ירוקה
אוו באבן אדומה.. או באבן ירוקה כהה

CoralP

New member
וואי, שלושתן מדהימות../images/Emo187.gif

כל אחת ממש ממש מיוחדת (מה המחיר? ~סקרנית~)

כן ^_^

הממ הסגולה ה100ממת שלי 20$ :X הזכוכית האדומה/סגולה (קוראים לזה סגול אבל זה שקר, זה אולייייי סגול חציל!
) עולה 12.95$ וזו של הילה 14.95$ (אני קצת רוצה לקנות לה עוד משהו ;;;; זה רק שרשרת וכזה... דבר אחד ;;;; אני אכריח אותה למצוא משהו)

yael627

New member
../images/Emo2.gif זה ממש לא יקר 0.0

בהתחשב בזה שהן ממש מיוחדות ויש שרשראות יותר פשוטות שעולות יותר

כן, גם על השתיים הפחות יקרות הייתה הנחה כזאת

אז בכלל ++ זה לא יקר באופן כללי, אבל זה גם לא צריך להיות יקר כי זה סטרלינג (כסף בעיקרון) עם אבנים לא ממש יקרות. בכל אופן יצא לי טוב ומגניב XD

למעלה