אטומיק בייגל
New member
../images/Emo32.gifקצת סדר../images/Emo88.gif
בשבועיים האחרונים בערך יש בלגן בפורום, שמצד אחד זה מעולה כי נהיה פה נורא פעיל, אבל מצד שני זה בכל זאת בלגן. כדי לשמור על רמת הפעילות ולמנוע את הבלגן, אני רוצה שכולם יקראו את ההודעה הזו ויסמנו
- שהם קראו ויקיימו. P: החרבת שרשורי טופיק - לא באה בחשבון יותר. ברור שזה בלתי אפשרי להיצמד *אך ורק* לנושא השרשור המקורי, ותמיד יעלו תתי-נושאים נוספים בתגובות בשרשור. זה ברור ולגיטימי, ולא צריך להתאמץ לא לומר משהו כי הוא סוטה מעט מהנושא. אבל יש הבדל בין לסטות מהנושא באסוסיאציה ובאופן מתון, לבין לשנות את נושא השרשור לחלוטין ומשם לפנות לאפילו עוד נושאים. אם נושא השרשור מתחיל לסטות, צריך להעביר את זה לשרשור
, ואם זה נוגע רק לשני אנשים פשוט להעביר לקווים אישיים כמו מסנג'ר או מסרים. בכל אופן אין צורך לצנזר את עצמנו, רק להשתדל לשמור על הקשרים נאותים כדי לא ליצור בלגן. אם אנחנו רוצים להגיב למשהו, אפילו ב
או ב
אם זה מה שאנחנו רוצים לומר לבנאדם, זה אחלה. להגיב רק לשם התגובה, או לפתח קווי שיחה חסרי משמעות, זה פחות אחלה...
תכלס אין חוקים ברורים לגבי מתי זה בסדר להגיב ומתי לא, אני רק מבקשת שכולנו נפעיל שיקול דעת כדי שיהיה יותר נוח ונעים לקרוא בפורום ולא נלך לאיבוד בצונאמי ההודעות. חשוב לי לציין שאני לא excluding את עצמי בנושא הזה, וגם אני מבטיחה להתאמץ לשמור על הסדר בהודעות שלי. זה הכל.
אשמח לשיתוף הפעולה שלכם בעניין. ^^ סמנו
אם קראתם, והרגישו חופשיים לנצל את השרשור הזה בתור
.
בשבועיים האחרונים בערך יש בלגן בפורום, שמצד אחד זה מעולה כי נהיה פה נורא פעיל, אבל מצד שני זה בכל זאת בלגן. כדי לשמור על רמת הפעילות ולמנוע את הבלגן, אני רוצה שכולם יקראו את ההודעה הזו ויסמנו