א. חוטים נמצאים בעיקר בשפיץ של האבוקדו - קרוב לקליפה - משהו כמו חצי סנטימטר מהשפיץ - אפשר לוותר עליו ב. את האבוקדו חותכים כך - קודם את השפיץ ואח"כ טבעות בעובי ס"מ מסביב עד שהגרעין ערום. מהטבעות מורידים עם סכין שורה, שורה... ג. את הבפנוכו - אם הגרעין נפל בקלות אפשר לרוקן בקלות עם כפית. ד. מתכון - חותכים פלחים או טבעות (ללא קליפה כמובן) ורבעים של ביצה קשה, מסדרים יפה בצלחת מערבבים קטשופ, מיונז וטיפת חרדל ושן שום כתושה , יוצקים עם כפית על כל הסידור. ממכר. הכותבת היא מכורה לאבוקדו - מתחרעת על אחד לערב רק מתוך נימוס - לא נורא מחר נקנה עוד אבוקדו...
השוקלד תפוז. אבל גם הלימון סבבה. עפר אומר שלדעתו הכל מדהים. איזה דבר טעים זה עוגיות נכון? אולי אני ארד על החצי השני של הקופסא ואז מחר לא ישאר ולא יהיה לי מה לאכול ואז זה בעצם כאילו ממחר דיאטה? המממ... אולי אני אלך מחר לתירגול של ההתעמלות? אבל מחר שישי... סליחה אבל שירשור עוף או לא?!
בארומה (בעזריאלי) לפני שעה וכוס ענקית של מיץ טבעי של יטבתה. ועכשיו מה זה בא לי ביגל'ה. אה, ושמתי לב שכל פעם כשאומרים לי שרזיתי אני נתקפת בולמוס אכילה. מזל שאני יכולה להאשים עכשיו את ההנקה