צריך המלצות

hcsneB

New member
עזוב אותם, הם סתם גרועים

אבל קשה לי להאמין שמישהו יכול להשאר אדיש לאמוציות של באקלי אגב, אתה יודע אם החדש של השינס דלף?

חולוני

New member
כן, כבר לפני חודש בערך

לא אלבום משהו לצערי, הכי פחות טוב שלהם עד היום.

milkofamnesia

New member
שירים כמו

הללוליה ו-lover.. אלה שירים שאני ממש יכול להרגע איתם. ובפאראשוטס של קודפליי אין שום דבר רע! אחד האלבומים הכי טובים אי פעם, חבל שהשאר זה חרטא. ולגבי השינס, יש לי את וינסינג דה נייט אוואי ועוד לא יצא לי להאזין לו, אני עדיין בתקופת הoh inverted world מאז שראיתי את גארדן סטייט

Casper3030

New member
קצת אלקטרוני...IDM

edit - crying over pros for no reason telefon tel aviv - fahrenheit fair enough warp Recrords - Aphex Twin - melodies from mars - Drukqs אלבום כפול ברבו שקט. קטעים מומלצים : kesson daslef, hy a scullyas lyf a dhagrow, bbydhyonchord Battles - גם כן מווארפ EP C/B EP אחלה הרכב. כמובן plaid ו Prefuse 73 . Múm - Yesterday Was Dramatic - Today Is OK Blai Hnotturinn . 9

kacha

New member
קבל

kukan dub lagan - life is nice אחלה אלבום ואפילו ישראלי :)

Pootie Tang

New member
ועוד משהו...

הסאונדטראק של "מועדון קרב". אתמול שמעתי אותו, וממש התאהבתי. קטעים עצמתיים ביותר. אולי לא נופלים לתוך ההגדרה של "מרגיע", אבל 16 קטעים אינסטרומנטלים שבאמת קשה להפסיק לשמוע.

volatile

New member
יאללה ניתן בהמלצות

דבר ראשון נמליץ על האלבום של rae and christian - sleepwalking - אלבום מצויין של שני אנגליים מוכשרים מאוד, ברובו אינסטרומנטלי, למרות שהפרהסייד וחברים קופצים להתארח. El-P - High Water Mark הוא עוד אלבום מצויין שבו אל פי מתחבר להרכב ג'אז וביחד יוצא שילוב די מהפנט של קטעים. כל האלבומים של Nightmare on wax מומלצים בחום.

TakTik

New member
ואם כבר קווסטלוב

לא אינסטרומנטלי,ולמעשה, אפילו לא אלבום שלו - אבל אלבום הצ'יל אווט המוחלט. ב2002 ערך קווסטלאב את אחד האוספים המצויינים ששמעתי...ששמו Babies Makin' Babies. מדובר באוסף סול ישן (60-70) מעולה שפשוט תענוג לשמוע אותו. היתה תקופה מסויימת שכל לילה סגרתי עם האלבום הזה. למי שאהב, מומלץ לשמוע את אוסף ההמשך....אם הראשון היה אוסף ל"עשיית תינוקות" אז השני הוא אוסף לשבורי הלב - ששמו המלא והמגניב לאללה הוא - Babies Makin' Babies 2: Misery Strikes Back.......No More Babies

למעלה