צריך המלצות

Funky Giraffe

New member
../images/Emo32.gif צריך המלצות

לקטעים שבשבילכם הם חלק מהמונח 'מוסיקה פסטורלית'. דברים רגועים - אבל לא בהכרח מינוריים או עצובים. אני מדבר על קטעים שהם לא קטעי ג'אז למרות שההרמוניות שלהן לקוחות בדרך כלל בבסיסן ממהלכים הרמוניים ג'אזיים. אינסטרומנטלי בלבד, כן? דברו אליי. אגב, אני ממליץ בקו הזה על האלבום 'Yellowjackets - Mirage a trois'. נ.ב. המונח הזה שהגיתי למעלה תוך כדי הכתיבה, מוסיקה פסטורלית, לא מחייב בהכרח לSmooth jazz ופיוז'ן כמו האלבום הנ"ל. זה נתון לפירוש שלכם כמובן. יאללה, תזרמו עם זה. מה מרגיע אותכם? (ושוב, אני רוצה להגיע בעיקר לאינסטרומנטלי, אבל גם ווקאלי מתקבל.)

אלבום מושלם לחורף קר

MOON SAFARI של אייר ו LOVAGE של DAN DA' AUTOMATOR - אותו חורף רק עם האישה מתחת לפוך..
אבל אם אתה רוצה באמת רוגע תבדוק את האלבום הזה: sigur-ros - ( ) סיגור רוס זה ההרכב לא הסוגריים ( TITLE מוזר למדי לאלבום)

Pootie Tang

New member
פעם ב101 המליצו על פרוייקט של

קוואסטלאב ועוד שניים, שנקרא דה פילדלפיה אקספרימנט. משהו כמו 9-10 רצועות של רק אינטרומנטל'ז, וזה אחד הדברים הכי יפים ששמעתי. תנסה לחפש...

TakTik

New member
שמח שמישהו בכל זאת מקשיב להמלצות

שלי
אחד האלבומים הגדולים...בעיקר החידוש ל"ג'אסט דה טו אוף אס"

KarenTheGoddess

New member
goodbyes של קליס

נורא מרגיע אותי. בכלל, התמכרתי מחדש לאלבום האחרון שלה.

חולוני

New member
דווקא האחרון?

השיר הרגוע הכי יפה של קליס הוא ללא ספק Get Along With You מאלבום הבכורה הקלאסי שלה (כנסו ללינק ותראו ביצוע הורס שלה לשיר מה-EMA's).

KarenTheGoddess

New member
כמובן, אני מעדיפה את האלבום ההוא.

פשוט כרגע אני חורשת על האחרון. וget along with you הוא בהחלט אחד השירים הכי טובים שיצאו.

Rapid נאור

New member
זה בהלחט אוף

Camel - Snow Goose אולי האלבום רוק מתקדם הכי נחשב אי פעם, וללא ספק האלבום הכי טוב והכי נגיש של קאמל מאז ומעולם, אלבום אינסטרומנטלי לחלוטין על הסיפור של פול גאליקו (מומלץ ד"א) לדעתי, אלבום חובה בכל בית, והאלבום האינסטרומנטלי (ובכלל) הטוב ביותר שיצא לי לשמוע. Alias - the other side of the looking glass לא אלבום אינסטרונמטלי בכלל אבל D'Angelo - Voodoo להקה אמריקאית בהנהגת גיטריסט העל סטיב מורס Dixie Dregs להקה אינסטרומנטלית לחלוטין, אני ממליץ על האלבום Dregs Of The Earth למרות שWhat If גם מומלץ Tubular Bells של מייק אוליפיד לא יכול שלא להיות פה.. אפילו חלק ממנו שימש לפתיחת החדשות בעברנו הרחוק.. ששת הנשים של הנרי השמיני מאת ריק וייקמן, קלידן העל של יס באלבום סולו, למרות שהרבה זילזלו בו, אני אישית מאוד אוהב אותו. ג'אז אני בטוח שלא צריך להמליץ לך, ואני בספק גם על מוזיקה קלאסית, למרות שאני ממש ממש חייב לציין את שחרזאדה של רימסקי-קורסאקוב ע"פ הסיפור של שחראזדה מסיפורי אלף לילה ולילה.. אחד הקטעים האהובים עליי (סויטה סימפונית, אופוס 15) וצ'ייכובסקי שהוא אחד האומנים שאני הכי מעריך במוזיקה הקלאסית.. וזהו ממני. לילה טוב.

esvee

New member
D'angelo, Dixie Dregs

dude! הבאתה את שני האומנים בנמצאים בטופ 3 שלי :)

למעלה