צריך המלצות

esvee

New member
משתנה מיום ליום :)

קודם כל זה הטופ 3 של אומנים שפעילים עכשיו או בתקופה האחרונה, זה רשימת ה"עשור האחרון" ולא "אומנים מכל הזמנים" (מרגיש חייב להבהיר את זה). Dixie Dregs - כי סטיב זה הגיטריסט האהוב עליי וכי החומרים שלהם עוברים בין רוק, בלוגראס, ג'אז ומוזיקה קלאסית באלגנטיות מטורפת. D'angelo - כי זה קווסטלאב, ג'יי די, הנשמה של מרווין גיי ואל גרין וג'ימי הנדריקס מתעופף לו שם בסטודיו, עם סאונד של ראסל אלוודו ומאסטר של טום קויון ............. כאילו מה מה מה מה עוד אפשר לבקש מאלבום מבחינת כל המאפיינים שמרכיבים אותו? לא חושב שיש עוד אומן אולי חוץ מג'יי די שהשפיע על המוזיקה שלי יותר מד'אנג'לו... ומקום שלישי נכון לעכשיו זה Buckethead - גיליתי את הגיטריסט הזה לא מזמן, הפיל אותי מהרגליים במוזיקה שלו והיכולות הטכניות. קיצר, מתי ד'נאג'לו מוציא אלבום... שמישהו ייקנה לי כרטיסים לריצ'מונד i'll bitchslap that mutha!!

חולוני

New member
ראיתי את סטיב מורס לייב

הוא כיום הגיטריסט של דיפ פרפל במקום ריצ'י בלאקמור והוא באמת תותח על, ראיתי אותו בהופעה משותפת של דיפ פרפל עם הסקורפיונס ו-Dio (כשכל להקה הופיעה משהו כמו שעה וחצי) בלוס אנג'לס ב-2002.

Rapid נאור

New member
הוא אומנם עשה עבודה נהדרת

בדיפ פרפל בזמנים האחרונים, וכיסה בצורה לא רעה בכלל את הנגינה של בלאקמור בהופעות. אבל אין, ולא יהיה, על ריצ'י בלקמור (לפני שהוא נכנס לאטרף של הרנסאנס) כאשר הוא ניגן בדיפ פרפל, ובכלל, עם כרגע, (ולפי האלבום האחרון) כשג'ון לורד מחוץ לתמונה ובלאקמור מחוץ לתמונה, הם לא נשמעים כמו דיפ פרפל.. אולי יש משהו לנוכח העובדה שמורס כתב את רוב האלבום? הממ.. איפה הימים של צוות העל, לורד, גלובר, גיליאן, פייס ובלאקמור.. איפה...?

חולוני

New member
הנה השיר הכי טוב של דיפ פרפל

שלצערי הם לא ביצעו בהופעה שהייתי בה - Child In Time איזה ביצוע מטורף של אחד השירים הגדולים בהיסטוריה.

esvee

New member
אתם לא מבינים איזה נוסטלגיות

אתם עושים לי. אני שומע דיפ פורפל מגיל 12 - שזאת גם השנה שבא קנו לי את הגיטרה הראשונה שלי. אתם לא מבינים :(

Rapid נאור

New member
בד"כ הטעם שלנו קצת שונה

אבל אני לא יכול שלא להסכים איתך, אחת ההופעות הכי מטורפות שראיתי, חולה על ההופעה הזאת. הסיבה שהתחלתי לנגן על קלידים, והשיר הראשון שלמדתי :)

blackl71

New member
chill

fila brazillia- a touch of cloth-great album by the british duo, the album is completely instrumental, unusual sound(i think their drum loops are live).chills me the hell up . you can also check their 4 track album with an mc called djidji brown called sauby joints(electronic rap?v

תבדוק את madlib - shades of blue

ההיכרות הראשונה שלי עם מאדליב, שבאלבום הזה הוא חפר עמוק בתור הארונות של לייבל הג'אז האגדי - Blue Note - ורימיקסס אותם, התוצאה נעה מהקצבי שגורם לך לרקוד בלי ברירה ועד הצ'יל אאוט האולטימטיבי.

Silly A

New member
../images/Emo45.gif אחלה של אלבום.

חסה אתה לא אמור לאהוב דברים כאלה...

דייב דנ

New member
כמה שלי

בעיקר דברים שעוזרים לי להרדם בלילה, kitaro, אומן ני אג יפני שהמוסיקה שלו מזכירה את פריחת הדובדבן. Virginia Astley - From Gardens Where We Feel Secure אלבום אינסטרומנטלי שמעלה לי חוויות של טיול בחווה קסומה. יש עוד הרבה בכייון הפסיביאנט, אם זה הכיוון שלכם תרשמו ואני כבר אשפוך.

milkofamnesia

New member
jeff buckley - grace

iLiKRTRAiNS - progress\reform arcade fire - funeral coldplay - parachutes the shins - oh, inverted world bright eyes

למעלה