צלוי!

adi dion

New member
הבנות שרואות על טבעי-

אני חייבת להכריז רשמית שהצטרפתי למכורות
אחרי שראיתי פה חפירות על הסדרה, יצא לי לראות שני פרקים ממה שמשודר עכשיו והיום בבוקר בהוט זון התחילו לשדר את העונה הראשונה מהתחלה (5 פרקים) ומחר יש עוד 5 פרקים ונראה לי שזה ממשיך, יש מרתון סדרות בפסח שמסתבר שכבר התחיל עכשיו חחח סאם!!!
איך אהבתי אותו בבנות גילמור

ברוכה הבאה D: חח

יש מרתון עד יום שישי או שבת של כל הפרקיםשל העונה הראשונה D: נזכרתי היום כמה אהבתי את העונה הראשונה חח סאם הכי יפה בוענה הראשונה
וכמובן שגם דין *-* חח אם אחר כך תרצי לראות את כל הסדרה אז יש לי אתר ממש טוב שיש בו את כל הפרקים :)

adi dion

New member
עד שישי או שבת? איזה כיף! ../images/Emo13.gif

וטנקס, נראה לי שיש לי גם מאיפה להשיג את זה :)

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ברוכה הבאה? ../images/Emo3.gif

אל תתפלאי אם תצטרכי קבוצת תמיכה אח"כ XD סדרה מעולה
"התחלתי" לראות סדרה שקוראים לה "שדים" שזה גם בסגנון אבל בואנה היא ממש משעממת O: ראיתי פרק וחצי ואני אפילו לא מעוניינת בהמשך

Midnight Show

New member
יש מרתון SPN?!

אוי, אני חייבת להמשיך לראות את זה! O_O ראיתי רק את הראשונה, והפסדתי את פרק 12... הם גם ישדרו שוב את העונה השנייה? *מקווה*

elina002

New member
רק אני מתוסכלת מהעובדה

שאם איזה אהבל לא היה מדליף את את MS אז באביב הזה סטפני הייתה אמורה לפרסם את הספר המלא ולא להפסיק לכתוב אותו בכלל?!

Midnight Show

New member
נממ, אני בטח אהיה מתוסכלת מזה

כשאני אסיים את BD ולא יהיה לי מה לקרא. ואז אני גם אכעס.>< אבל הי, לא יצא לה עוד ספר? The Host או משהו?

xXx Lilo xXx

New member
ממש לא.../images/Emo29.gif

אם הייתי יכולה. הייתי עומדת לסטאפני על הוריד ומתכננת בפניה שתמשיך לכתוב.

Fall Out Liel

New member
אני עוד לא קראתי את MS ><../images/Emo168.gif

אני לא מסוגלת לקרוא רק רבע מספר ועוד במחשב.. אני מעדיפה לחכות עד שהיא תוציא אותו, וזה מאווווד מתסכל לחכות!!! היא בטח כותבת אותו, אבל הכל בסודיות כדי שלא יפרסמו שוב [השערה שלי
]

elina002

New member
היא אמרה שלא

היא אמרה רק אחרי שיעברו שנתיים אחרי שהיא לא תשמע את המילים MS אז היא תמשיך לעבוד על זה

ספירצ

New member
כן והסיכוי שזה באמת נכון מאוד קלוש..

זאת פרנסה שלה אין מצב שהיא סתם תעצור ולא תכתוב לשנתיים.. ותקחי בחשבון שעוד שנתיים כבר לא בטוח שתיהיה מזה התלהבות עזאת.. מבטיחה לך שהיא חשבה על זה גם...

Fall Out Liel

New member
האם רוברט וניקי יוצאים??../images/Emo168.gif

שמועה חדשה-ישנה דנדשה רצה לה עוד מאז צילומי הסרט הראשון, אשר אומרת כי ניקי ורוברט יוצאים יחדיו!
מקורות מספרים כי במהלך צילומי הסרט הראשון רוברט וניקי יצאו לדאבל דייט עם קריסטין והחבר שלה, וכשדרכיהם נפרדו, ניקי הלכה לבקר את המלון של רוברט ^^ [אהאה, כנראה נהנתה מהחטיפים במקררון בחדר
]. אך האם באמת יש משהו בין השניים? זאת, זמן יגיד..

adi dion

New member
יאא הלוואי שכן!!

(למרות שאז רוב לא יהיה פנוי
) אני ממש אוהבת את שניהם ובדיוק חשבתי לא מזמן שהם יכולים להיות חמודים יחד

למעלה