צלוי!

Fall Out Liel

New member
OMG! שחקן נוסף התווסף לסט..../images/Emo58.gifNM../images/Emo168.gif

השחקן הולך לשחק את קאויס [או איך שלא קוראים לו
] מהוולטרי, והוא נראה לא מהעולם הזה.. [מה שמתאים על ליהוקו לתפקיד הערפד
] "הישמרי לך בלה, קאויס מאחורייך! אנחנו יודעים שהקאלנים אינם החבר'ה הרעים, אבל הוולטרי- זה כבר סיפור אחר! בזמן שדקוטה פאנינג (ילדה קטנה ומפחידה) ונוט (ילד מפחיד ויפייפה), גורמים לנו לרעוד, הוולטרי החדשים יהיו המפחידים ביותר מכולם! תראו את ג'יימי קאמפבל באוור, אשר לוהק לתפקיד קאויס, אחד ממנהיגי הוולטרי. ואתם חשבתם שג'יימס היה מפחיד- ג'יימי גורם לו להיראות כמו סוס פוני [או משהו כזה ><], משהו שהוא בערך היה..
הundead הוא לא תפקיד חדש בשביל ג'יימי- הוא היה בסרט האימה/מחזה מוזיקלי 'סוויני טוד' עם ג'וני דאף. דברים יודעים איך להיכנס לסרטי אימה הולמי לב! [זה מה שמורפיקס כתב, עזבו אותי מתרגום נורמלי >< XD] אך האם הוא יהיה יותר נוצץ מ- R-PATZ? אתם תחליטו! http://www.4tnz.com/content/fresh-new-moon-blood

Fall Out Liel

New member
**ג'וני דפ; דברים- גברים../images/Emo122.gif../images/Emo168.gif

ומי שלא הבינה מה זה R-PATZ: רוברט פאטינסון.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif אעאעא כמה ריירתי עליו בסרט XD ../images/Emo99.gif

השיער שלו *__* ידוע מי משחק את ארו? ומי זה ונוט?

adi dion

New member
בדיוק ראיתי את זה גם...

סורי אבל- מההההההההה??? איכס ממש לא אהבתי אותו בסוויני טוד! הדמות מעצבנת אותי, ובכלל הוא נראה שם נורא!
כל הסרט אני וחברות שלי רק צחקנו עליו XD והתמונה ששמו פה בכתבה- נקרעתי מצחוק

elina002

New member
../images/Emo58.gif NM רגע רגע

מי זה NOOT הוא ישחק את אלק? יש תמונה?

elina002

New member
הוא חתיך! מאוד

קצת יותר מידי ילד יפה, אין לו אדג' כזה....

Kawaii Me

New member
וואי יש לו פנים מעלפות.

לא אהבתי את הבלונד אני מקווה שהוא יצבע לכהה או משהו, אבל אהבתי את הפנים שלו הוא חתיך! תודה על העידכון!

Emergency Exit

New member
אוי אני ממש אהבתי אותו בסוויני,../images/Emo23.gif../images/Emo204.gif

כיאלו את המראה שלו - הוא חתיךךךךךךך אבל הוא היה רחרוחי וקריי בייבי ומסוג הבנים שאם היו חברים שלי היתי רוצחת

elina002

New member
שאלה!

מה זה 6′2" בס"מ? זה אמור להיות הגובה של אדוארד לפי מה שהבנתי מאחד האתרים וזה מסקרן אותי... בסביבות 180 או יותר?

Galuush

New member
אני שונאת אנשים נודניקים!!!!!!!!!!!!!!!!

מזל שחזרתי הביתה
.

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifאוף! ):

מאז שהודיעו לנו על הטיול צעירה בשבוע שעבר ממש התלהבתי כי אני מתה כבר להדריך טיול עם הקבוצה שלי וחשבתי שיהיה ממש כיף- כי אני ממילא לא עושה כלום החופש והיום נזכרו להודיע לנו שרק מדריכה אחת יוצאת, וזו לא אני :\ (והטיול מחר. היו אמורים לצאת משהו כמו 3-4 והייתי נעולה על זה שאני יוצאת! ): )

למעלה