צלוי!

Emergency Exit

New member
../images/Emo32.gif צלוי!../images/Emo150.gif

נכון שהכותרת עושה אתכם רעבים?D: סתם חח טוב, תחפרו. נ.ב אני נוטשת אתכם מהיום עודמעט עד.. יום שלישי בערב! טיול חניכים לכרמל בוהו
תאחלו לי בהצלחה!

orw93

New member
אוי כרמל זה פה!!../images/Emo205.gif

לאן אתם נוסעים? יאו בהצלחהD: שלא יפלו לך או משו

Kawaii Me

New member
מי רואה פה טלנובולות קוריאניות וכאלה?XD

התחלתי לראות meteor garden ואני ממש ממליצה זה סופר חמוד, ממש ממיס

Kawaii Me

New member
נערה רגילה נרשמת לקולג' ברמה גבוהה מאוד

אחד מהיוקרתיים ביותר במדינה- ההורים שלה מקווים שהיא תתחתן עם מישהו עשיר. היא נתקלת בחבורה ה"שולטת" של הבצפר, 4 בנים ממש חתיכים שהוריהם בעלי השפעה ענקית על המקום ועשירים בצורה ממוטטת. היא נכנסת ל"תקל" איתם ואיכשהו המנהיג מתאהב בה אבל היא דווקא מתאהבת במישהו אחר. הוא ישה הכל כדי להשיג אותה, אבל בדרך העיניינים ממש מסתבכיםXD בקיצור זה ממש ממש מתוק. והשפה ממש מצחיקה! סליחה שחפרתי!

dorinchik

New member
אני..כמובן..

נשמע נחמד..אני שמחה שהחלטת לנסות לראות.. אני ממליצה לך על דרמה קוריאנית מדהימה קלילה מצחיקה וסופר רומנטית וממכרת בשם boys over flowers.. דרמה מדהימההההההה..היא מבוססת על מנגה ממש מצליחה.. היא עכשיו משודרת בקוריאה והיא היסטריה..אני ממליצה בחום!! הנה קישור לפרקים עם תרגום מובנה..רק צריך להוריד את הנגן של האתר ואתן מסודרות..
תהנו! אני ממש שרופה על הסדרה הזו...הזוג הראשי מעלף..הרבה זמן לא הערצתי ואהבתי זוג כמו שאני אוהבת פה...הם ממש מושלמים..

Kawaii Me

New member
תודה דוריני אני מבטיחה לנסות! XD

על איזה מנגה זה מבוסס?

dorinchik

New member
יאו אני בשוק!!

זו אותה הסדרה כמו זו שהמלצתי עליה..!! רק בגרסה אחרת..שמעתי שלמנגה שעליה מבוססת boys over flowers יש כמה גרסאות..יש אחת יפנית ואחת קוריאנית..אני מניחה שאת ראית את הגרסא הסינית או משו כזה..איזה קטע!! אני ממליצה על הגרסא הקוריאנית...אולי כי זו היחידה שצפיתי בה אבל אני לא יכולה לדמיין לעצמי סדרה אחרת בעולםםםם שיכולה להיות יותר יפה מזו..בחיי...וגם הראשי ממיסססס
תנסי ותראי...לא תצטערי אני מבטיחה.! תראייייייי אל תגידי סתם!! תורידי ותראי!! גם יש כתוביות מה חסר?! נסי 2 פרקים...

Kawaii Me

New member
חחח אני אראה אני מבטיחה לך!! ../images/Emo24.gif והאמת

שזה בעצם טאיוואני ככה גיליתי. ולמנגה קוראים hana yori dango שזו מנגה ממש מתוקה אבל בתכלס אין כמו האנה קימי!!! קראת? ראית?? את תתעלפי אני מבטיחה לךXD אין יותר יפה מזה, אין!

dorinchik

New member
כן ראיתי את הדרמה האנה קימי..יש גם לה כתוביות

בעברית..היא קורעתתתת ברמותתתתתתתתת
...אם את רוצה גם לראות אותה אני אשמח לתת לך...היא בגרסא יפנית אגב...

Kawaii Me

New member
אה כן ויש לי גם תהייה מצחיקה לגבי הסאגה../images/Emo22.gif

חשבתן פעם איזה נחמד לאדוארד כשבלה במחזור? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מעניין מה הוא עשה כשהיא במחזורXD וחוצמזה, זה יכול להיות גם -מעניין- (אם יש לכן מוח של בנות 18+ זה הזמן להפעיל את הגלגלים)

Midnight Show

New member
אוי, בדיוק חשבתי על זה היוםXD

אני מתכוונת, אדוארד וכל האחרים בטח ממש סבלו כשהיא הייתה במחזור, בייחוד אם הם לא צדו הרבה זמן. או שאולי הם הלכו לצוד בתקופות האלה בחודש?

../images/Emo63.gif חחחח

לי יש מוח של בת 18+ מגיל 14....
וכבר דיברו על זה פה פעם נדמה לי, שבגלל שזה דם "מת" אז זה לא טעים....איכס יואווווווו בא לי להקיא עכשיו את כל מה שאכלתי בחודשיים האחרונים

למעלה