פרסומים והוואי

אז ככה

בתור אחת שלא מגיבה בכלל לפורום ולא משנה מה יגידו שם על זה אני לא יכולה לעבור בשתיקה... אם יש בלוג שמגיע לו לזכות.. אבל באמת מגיע מהלב הנשמה הריאות המעיים הכל... זה הבלוג של השותפים.. שניים וחצי אנשים (גילי כל הזמן בחו"ל) שמשקיעים את הנשמה.. ובאמת בשביל הקהל.. הם פה עוד לפני התחרות ויהיו (אני מקווה) גם אחריה למרות שלא נראה לאור הנסיבות הממש מגעילות מצד ההנהלה.. מה קרה? קשה להתמודד עם הצלחה אמיתית של בלוג?? של אנשים שממש מפרגנים לא מתגרים לא מתפשטים ובאמת לדעתי נהנים ממה שקורה פה.. אז למה להרוס?? תפרגנו גם.. אז מה אם הם לא בלונדה בת 19 בלי חבר שרוקדת לכל מי שרק מבקש? אז הם לא מסטולים בשידור.. הם נטו אמיתיים בלי פוזות ובלי חרטות... תפוז התאכזתי מכם..

shayyyyyy

New member
אני חושבת בדיוק כמוך

דרור ועידו אל תיקחו ללב אתם גדולים ותמיד תהיו מס ' 1!!!!!!!!!!

F00D Is G00D

New member
גם לדעתי הם צריכים להיכנס!

הם בלוג מאוד חשוב בקהילה! בלוג נטול סקס! נטול שאר דברים! מקום שכיף להייות בו! באמת עונה על הקריטריון "ריאליטי" מחובר 24 שעות! תוכנית אמיתית שמשתפת את הגלושים! בן אדם יש היום והכין 30 שאלות טריויה בשביל הבלוג~! ואנחנו החזרנו לו "***" הנהלה תשקלו זאת שוב. מאז שהוא דיבר איתכם בטלפון הוא במצב דיכי... זו באמת תוכנית אמיתית! שנמצאת במקום חמישי בדירוג להוואי http://www.tapuz.co.il/blog/HawaiiTop5.asp ובאמת מגיע להם! יום טוב

Shklak

New member
פשוט בזיון.

בשביל מה עשיתם את הפסאודו תחרות הזאת ? הייתם שוכרים קוקסינל זונה ומסומם ויאללה לשדר (לא זה רחוק כל כך מהאמת אצלכם) דירת השותפים הגיעו ל-5 הראשונים ומשום מה אותם לא הזמנתם לשידור עם קמילה. ועוד איזו התנשאות מהמנהלת הם ספגו - תקשיבי טוב גברת אלק-מכובדת את כאן בשביל הגולשים ולא בשביל עצמך והאגו טריפים שלך. מדהים איזה התנהלות חובבנית של האתר הזה במהלך כל התחרות. ניכר כאן שחותרים לצהובוניזם וקליעה למכנה המשותף הנמוך ביותר. הכל על מזבח הכניסות לאתר. גישה נאלחת לחלוטין. האמת, שאנחנו הגולשים נאיביים. נאיביות לצפות ל-Fair Play מאתר מהסוג הזה. חבל - אבל לא נורא. לפחות אתם בסוף תישארו עם כל הבררה שאספתם אליכם וטיפחתם כל כך טוב. אה, ושאר המוקיונים שלא הגיעו לגמר באופן צודק ? F**k you too !

לוליטה69

New member
אכזבה....

אין לכם מושג כמה אנשים מאוכזבים ממכם על השטות הזאתי שעשיתם יושבים 3 אנשים משקיעים את הנשמה שלהם בבלוג הזה... הם הגיעו לכאן הרבה לפני התחרות , הרבה לפני כל הפרסים המובטחים ובסוף אתם מעלים אנשים{בנות בעיקר} שהיו עסוקים בללבוש בגדים שלא נחשבים בגדים בכלל. וכל הפלירטוטים והשחיטויות שהיו בין מתמודדים לשוטרים או כל הקרבות המלוכלכים שהיו פה איפה אתם הייתם שכל זה קרה? איפה אתם הייתם בזמן שמועמדות רקדו ריקודים אירוטים בלבוש מזערי? אין לכם מושג כמה אני ועוד המון אנשים כל כך מאוכזבים מהאפליה הזאת נגד אותם אנשים שבאו במטרה להעביר את הזמן שלהם ולנסות לזכות בכבוד!!! איפה הצדק שלכם? איפה הכבוד? לאן הם נעלמו? בברכה המאוכזבת

לוליטה69

New member
אההה.... חברה שלי רוצה להוסיף משהו

אחרי ששמעתי את כל הסיפור אני רוצה להגיד לך שאני ממש מאוכזבת!!! רק בגלל שבנות עם חזה גדול חושפות אותו טיפה זה אומר שהן צריכות לזכות??? זה ממש לא בסדר ועם אפשר להגיד זה אפילו מגעיל אותי... אני בטוחה שמי שאחראי למנצח בתחרות הזאת הם בנים... 3 אנשים ישבו ושידרו ונתנו את הנשמה שלהם כדי לנצח אבל הם לא עשו את זה על ידי חשיפת גופם... הם הלכו לפי החוקים לעומת הבנות ששברו את החוקים ועדיין לא הורידו אותו ואני גם בטוחה שלא העירו להן אז סילחה אבל זה ממש אפליה וזה לא בסדר... אני כועסת מאוד!!!!!!!!!!!!!!! מתאבת האפליות.

נולי6

New member
../images/Emo45.gif וגם אני באתי על החתום...

טוב.. אני ממש לא מהמגיבים להודעות בפורומים א-ב-ל........... החברים השקיעו והשקיעו והשקיעו... בלי לרדת לרמה של כמה וכמה של הבלוגים פה.. העלו לשידור בלוג מעניין ומקום שממש כיף להיות בו ובתמורה לא רק שלא קיבלו כלום אלא גם פגעו בהם באופן אישי... מה אפשר לומר על התנהגות כזו מצד הנהלת תפוז???? א-י-כ-ז-ב-ת-ם והפעם בגדול.

עמית777

New member
מסתבר שאיכות זאת מילה גסה...

מה הקשר בין הוואי, בלונדינית, פריחה וסתם שרמוטה? כנראה שבקרוב 2 מהם יפגשו! עכשיו השאלה הגדולה היא למה??? אז לכל מי שרוצה לדעת למה אני אענה על זה במילה אחת: ש ח י ת ו ת ! תפוז, אני חייב להגיד לכם שאני מתבייש במה שעשיתם כאן, הבזיון הכי גדול בתולדת הרשת. אנשים נתנו ת'נשמה שלהם לבלוג הזה, שידרו שעות על גבי שעות (ולא אני לא מדבר על "הMלך" הדו-פרצופי ולא על בלונדינית ושות') , כן כן, אני מתכוון לשלושה אנשים, עידו, דרור וגילי!!!! כל זה מראה לי ולכל שאר האנשים כאן, שהתחרות מכורה מראש. אז למי שלא יסע להוואי אני מאחל רק טוב (לא באמת, אני באמת מאחל שישרפו להם תאים בעור, אבל אם הייתי כותב את זה, ההודעה שלי היתה נמחקת). לעידו, גילי ודרור, כאחד שמכיר אותכם מקרוב (הטרוסקסואלית לכל הסוטים!), אני חייב להגיד לכם שאין עליכם כאן, ואתם הייתם ותמיד תהיו מספר 1. איך "הMלך" חותם? אני Mלך הבלוגים? אתם, ורק אתם Mלכי הבלוגים.

אשרת21

New member
../images/Emo123.gifביזיון

טוב אחרי מה שכולם אמרו לא נותר לי אלא לתמוך בהם ולהגיד עד כמה כ ו ל ם צודקים.עידו,דרור,וגילי הם הדבר הכי אבל הכי טוב שהיה פה...... הם לא היו צבועים, הם לא התפשטו כמו כל הבחורות, הם היו פשוט עצמם וראיתם כמה רייטניג היה להם...אנשי תפוז עשיתם החלטה גרועה.. האמת ציפתי ליותר

shanibe

New member
../images/Emo59.gifצריך לשלוח להוואי את :../images/Emo6.gif

דנה "הלא רק בלונדינית" יחד עם Mלך הערסים !!!!!!!!!!!!!! חבל על הזמן ! הוא גם ככה לא יודע לשחות, היא כפי שכל העולם יודע יש לה גלגלים מספיק גדולים כדי לחלץ אותו, מה לא ככה ?

shanibe

New member
../images/Emo187.gifשיצחקו ! בכיתי מאושר !../images/Emo3.gif

תן לה ערס בקרטונג' קבל שדה שלם !
תן לו בערס הפסיכי ! תן לו בערס הפרנואיד ! תן לו בMלך הערסים ! קארין מלכת הבלוגים והצא'טים
דנה היא מלכת הבלוגים והצא'טים
סיון היא מלכת הבלוגים והצא'טים
אנחנו גם מלכות של הפורומים כמובן
ויש איזה ערס 1 שהוא חושב שהוא מלך העולם חחחחחחחחחח
הוא מלך הקרטונג' חחחחחחחחחחחחחחחחחקבל עוד שדה
יספיק לך שדה ?

shanibe

New member
או לה לה הערס המסומם מתעורר !|פטריה

קבל 2 קרטונים יספיק לך לשעה הקרובה ?

shanibe

New member
../images/Emo4.gifאני ?

תגידי בלונדינית רק בלונדינית, אני אי פעם קיללתי אותך ????? אני לא מקאנה בילדה בת 19 כפרה אליך. אולי תביני את זה מתי שהוא למורות שאת קצת מולגלת מחשבות.... חזה מנופח היום, יפעול עוד מעט, בואי נראה, את הבת של אמא שלך לא ? הגנים יעבדו לא ?? ותשמרי אל הפה שלך כי אני לעולם לא קיללתי אותך ולא קנאיתי בך. אבל את מחזקת את דעתי עם סיגנון הדיבור שלך, מאד מתאימים אתם את הבלונדית הרוקדת עם בטן וציצי ומלך הערסים אם הקרטונים שלו. אחלה רעיון שתסעו ביחד. ותלמדי לדבר בלי כללות, זה לא יפה ועד בגיל שלך, אולי תחזרי לכיתה ללמוד לשון...

גלינקה

New member
ממש חוצפה וביזיון../images/Emo123.gif

עד שהיה פה כזה משהו איכותי... שלא מתפשטים בו ועובדים קשה כדי לזכות ביושר.... ובאמת זכו ביושר ברייטינג.. אז לא מזמינים אותם???? עידו, דרור וגילי!!! מה שלא יהיה.... כל הקרדיט מגיע לכם ואני גאה בכם!!! הלוואי והשאר היו מגיעים לחצי מהקרסוליים שלכם... אוהבת אתכם גל

מה פה קורה פה!

רק עכשיו קלטתי מה הולך! ריבונו של עולם! איך יכול להיות שאת הבלוג של השותפים לא מזמינים לגמר. אז את מי כן תזמינו את הבנות שקיבלו רייטינג בגלל שהן ישבו עם המצלמה על המחשוף הנדיב שלהן, מה שהביא לחדר רק ילדים חרמנים וקטנים שבאו לראות "תראי ציצים" "תראי חזה" "תעמדי" "תרקדי" "תתכופפי רגע", הרי חוץ מזה הרבה לא היה. אז תעשו תחרות "הכוסית" של השנה וגמרנו, למה סתם לנקד לפי כמה נמוך אנשים יכולים לרדת! ובכל מיקרה התוכנית של השותפים עשתה את שלה וכן משכה תאנשים בזכות ולא בחסד! ועדיין מתעלמים מהם.. משו פה לא פסדר. ואני מדבר ברצינות ומכל הלב. תעשו בדק בית! ימים טובים עמריבונו של עולם

למעלה