פרסומים והוואי

אלוהים שיגמר כבר עניין ההוואי הזה

נמאס לי, באמת, הכל נהיה דביק כמו מסטיק. מעניין מה יהיה פה יום לאחר הזכייה מי יבכה מי יצחק? אפשר אפילו לשרשר הימורים..... חחחח איזה כיף שהרמקולים שלי בשביתה!

התנהגות

הערב אנשים גרמו לקארין לבכות, מה קורה איתכם? בנאדם פותח חדר ומכניס אתכם לבית שלו ואתם בתמורה מבקשים בקשות בעליבות ומתייחסים בחוסר כבוד? ואם הוא לא נותן מה שאתם מבקשים אז מתחילים לקלל? מה הקטע שלכם? תתחילו להתייחס לאנשים בכבוד וכמו בוגרים, אף אחד מפותחי הבלוג-TV לא חייב לכם שום דבר. אז תתאפסו על עצמכם, כי בסה"כ כולנו רוצים להנות פה ולא לפגוע באף אחד וקארין.. אני מקווה שתרגישי טוב יותר בקרוב... מכל הבחינות הקשר

אני לוקחת את ההוואי ובגדול! שוס!!

כולכם קפצו לי כי אני ורק אני לוקחת את ההוואי!!! שמעתם! תשמעו טוב ותכניסו לכם טוב למוח את זה! אני ורק אני! וכולכם יכולים לקפוץ לי! כי רק אני: לוקחת את השמפו והמרכך האחרונים מהמדף בסופרמרקט (אני רק מקווה שנשאר ההוואי הורוד כי לו יש את הריח הכי טוב) חחחחחחח בהצלחה לכולם למלכים ולמלכות, לנותנים ולנותנות, לפלצנים ולפלצניות, לכל אלה שעמלו קשה וכל אלה שנתנו את הנשמה וכל אלה שהיו אמיתיים עם עצמם וגם אלה שלא ממש, לכולכם אני שולחת בהצלחה! נשיקות לכולם ולכל אלה שהציצו גם אצלי בבלוג, לכם אני שולחת חיבוק (כן גם לילדים הקטנים שנורא רצו להזכר בימי ההנקה שלהם). ביי ובהצלחה. יהיה טוב!

מה זאת המושחתות הזאת?

טוב תפוז אם תמחקו את ההודעה הזאת אני רק יבין כמה שאני צודקת וכמה שאתם חבורה של מושחתים! מה זאת החוצפה הזא ת ? לא מעלים לגמר את הבלוג של דירת השותפים? אני לא מבינה איך זה יכול להיות....הם היו כאן מההתחלה והשקיעו את כל הנשמה שלהם בבלוג הזה........והגיעו לאן שהם היום בלי טיזינג ובלי שום דבר שקשור לסקס...בגלל שיש בהם איכות ורמה גבוהה... ומי פתאום מגיע לגמר ? איזה בלונדינית שהגיע לזה רק בזכות הציצים שלה ויש הוכחות בתמונות למה שהיא עושה ואתם אפילו לא מתייחסים אליהן... ואני גם בטוחה שאחריי הזכייה לא יישארו כאן אף אחד מהחדרים שעלו לגמר אבל מי כן היה נשאר ? רק השותפים.... אבל עכשיו הם כבר איבדו את מעט התקווה שנשארה בהם.... ממש חוצפה מצידכם....אנחנו יודעים מי הזוכים האמיתיים שלנו אז תחשבו שוב טוב טוב את מי כדאי לכם להעלות לגמר......

sdfsd23sdgsd

New member
אם תהיה עוד תחרות בעתיד

לדעתי אחת הטעויות המרכזיות שנעשו כאן היא שהתחרות של הוואי הוגבלה לחדרים הרגילים בלבד ולא כללה את חדרי המבוגרים. לדעתי אם תהיה תחרות נוספת בעתיד, היא צריכה לכלול גם את חדרי המבוגרים או שתהיה תחרות גם לחדרי המבוגרים, זה לא פייר לפסול סוג מסויים של תוכניות. מה שכן אולי באמת יהיה נבון לעשות תחרות אחד לחדרים רגילים בלבד ותחרות אחת לחדרי המבוגרים בלבד. ככה לא היה קורה הבלאגן שקרה עכשיו.

כל הקטע עם הוואי סתם גרם לסיכסוכים!

טוב אני לא מבינה בשביל מה עשו את התחרות הזאת אם הכול פה זה צביעות ומשחק מכור.. אם יש פה אנשים שמשקיעים את הנשמה שלהם כדי לזכות יושבים מעל 18 שעות ביום או שמשאירים את המצלמה 24 שעות ביממה דלוקה יושבים משקיעים את הכול כדי לזכות ובאות כמה בחורות בקושי שעתיים ביום מורידות בגדים רוקדות 10 שניות מראות חזה כל הבנים החרמנים שיש פה נכנסים לחדר היא משכנעת לתת לה 5 וואי יש לה רייטינג ואותה מעלים לגמר אתם חושבים זה בסדר???!?! להם נותנים לעלו לגמר ולאנשים שמשקיעים לא?! התחרות הזאת סתם עשתה סיכסוך בין האנשים פה.. כי אם אח של דנה משכנע אנשים ללכת לחדר של בני ולהצביע 1 ובני מתרגז ומתחיל לקלל זה ממש מגעיל לאן הגענו ?! סך הכול תחרות...... ומי שבאמת היה צריך לזכות ולהתחרות היו כל החדרים שבאמת משכיעים ונותנים את הנשמה ...... לא סתם בחורות שרק מה שיש להם זה גוף ולא שכל שמתפשטות וה"פוליס" לא עושים כלום.... התחרות הזאת סתם עשתה ריב גדול בין כולם !!!!!!!!!!! טוב מי שיזכה שיהיה לו לבריאות ... ואני מקווה שמי שיזכה זה מישהו שבאמת מגיע לו ולא סתם מתפשטת.... אני אמרתי מה שאני חושבת מי שרוצה להגיד משהו אחר מוזמן.... בייי ברו'ש

לבכות? מה קרה? אלוהים לאן הגענו...

טוב אני בטוחה שזהו הגבול נסדק! כל אחד חושב עצמו כלי כלי מאחורי מקלדת ומסך, מעניין איך אותם אנשים נראים במציאות ולא רק בעולם הוירטואלי!

קצת כבוד...

3 חברים... כבר מלא זמן מפעילים בלוג בלי סקס, בלי גסויות, בלי בנות (- או בנים) מתפשטים ומתפשטות.. לא עושים טיזינג... ומצליחים להגיע לחמשת הגדולים ובתמורה תפוז מראה להם את הערכתם על ידי זה שלא מזמינים אותם לארוח עם "המובילים" באמת.. לא יפה ולא מכובד!

היחידbbbb

New member
תוכנית הבא

התוכנית הבא תהיה חייבת ליכלול גם את האזור למבוגרים בילבד כי שם תהיה יותר מילחמה אחד עם השני ושם יש גם רייטינג יותר גבוה

תודהה לך על החיזוק ..די אני עייף...

שלום לכולם, ראשית בובה תודה לך על החיזוק את ממש נשמה טובה. אני בקושי רושם פה העינים שלי נעצמות להן לבד, מאתמול בשעה 3 בצהריים עד 6 בבוקר. טיילתי בבלוגים, עליתי לישון ב8 בבוקר,פשוט נדהה שנתי מרוב מחשבות, מה שיש לי לכתוב ובזה אסיים את כתיבתי להיום כנראה... להנהלת הבלוגים....לכל הנוגעים בדבר.... למתחרים... אני רוצה לאחל בהצלחה. אני רוצה לסכם את תקופת הזמן שהיתי בבלוג שלי.אז ככה אני השקעתי כל מה שבליבי. השקעתי בכל רגע נתון, נתתי ת'נשמה. עשיתי הכל שיהיה טוב בבלוג שלי, זאת היתה תקופה באמת יפה, ואני מודה לכל מי שהיה איתי בבלוג, מצאתי חברים בלב ובנפש חברים לטוב ולרע, מילה אחת חברים שבלב, אין דבר שאני מסתיר מהבלוג ומהחברים שיש לי שם, הכל פתוח על המסך, באמת נהניתי מכל רגע שם, מתחילת התוכנית, עם 4 אנשים. ולאט לאט באו חדשים, ועד היום כל חבר נביא 10 חדשים, הבלוג שלי תפס תנופה יפה, והרבה כח, של הכרות חדשה בין אנשים, ואני שמח שזה קרה.באמת מכל הלב.איני מבקש הרבה רקב שיהיה לי שקט בפינה שלי בזמן שלי שאני מקדיש לאנשים בבלוג, נותרו עוד יומיים לסיום התחרות ובאמת מכל הלב אני מאחל לכולםפ הצלחה בתחרות ושתיהיה תחרות הוגנת, ואם פגעתי במישהו אני ממש מצטער ואומר סליחה, הכל בקטע של מריבות של התחרות, כל בלוג יורד על השני בקטעים שונים, שטויות הזמן עושה את שלו, הרי שניתן ללמוד שאנו רק בני אדם, ואני יכול לסכם את התחרות הזאת כחוויה באם זה הפסד או זכיה, לי או לשאר המתחרים בתחרות,מי שיזכה שיהיה לו לבריאות, ומגיע לזוכה לקבל את מלוא הכבוד, כמו שאומרים אנשים תוכנית הכי טובה והכי מוצלחת, אינני שופט, מי שיחליט על כך אתן לו את הכבוד, לצוות תפוז אני רוצה לומר רק תודות, אין מילים באמת אתם אחלה, נתתם לי את הפוש קדימה. לא אציין שמות, אבל תודה על הכל מכל הלב, לאותם אנשים שרק עזרו ותמכו תודה על הכל אתם הכח שלי בבלוג, מי אתן ותזכו רק לתשואות וכבוד, ולכל מי שמכיר אותי תודה על הכל! היתי חייב לפרוק הכל מליבי. סליחה שאני לא מגיע היום למפגש, סיבות אישיות מנעו ממני להגיע. ואין שום קשר לתחרות, \זה ממש אישי, אני רק מקווה שתיהיה החלטה הוגנת ונבונה מצד כל השופטים בתחרות, חברים יקרים אנשים וכל מי שרק מכיר אותי, יודע שאני בני התחלתי בכלום, זרעתי את עצמי כשתיל וגדלתי בזכות עצמי ובזכות מי שרק נתן לי ת'כח לעלות מעלה, אין לי כל תלונה או סלידה כלפי איש פה, אין לי במה לבכות או במה לטעון לשווא או לא לשווא, אבל יש לי במה להתגאות, בדברים שאני השגתי. בדברים האמיתים שלי, בזה שאלוהים נתן לי ת'כח להוכיח לאותם אנשים כמה אני יכול להצליח בבלוג שלי ובכלל לייצג את צאט תפוז, ואת עצמי בכל ליבי ובכל דרך אמיתית, לסיום כמה מילים,תודות לכוולם על הכל, מקווה שתהנו מהמפגש הערב עם שאר המתמודדים, שיהיה לכם בהצלחה בתחרות, לא נותר לי לאמר שרק תצליחו בכל! מי יתן וזאת תיהיה תחרות הוגנת וכנה בכל המובנים, תודה על ההקשבה ושלום על כולנו אמן, ממני מלך הסטלנים,

יואב.ט

New member
מצטרף ../images/Emo149.gif

הבלוג של השותפים הוא באמת הבלוג היחידי שכייף להכנס אליו ולדעת ששם אפשר לקבל יחס אישי, ולהנות ממנחים מעולים, ומאייטמים מעניינים, ומשחקים. ולעומת זאת יש את הבנות, שכל מה שהן עושות בבלוג שלהן זה לפלרטט עם הצופים בלי שום תוכן אמיתי. השותפים הוכיחו את עצמם ונכנסו בזכות לחמישייה הראשונה. אני לא מבקש טובות מאף אחד, רק שאנשים יקבלו את מה שמגיע להם, ומגיע להם ! אני רוצה גם להוסיף ולומר שאני עד לא מזמן ניהלתי את פורום כדורגל בתפוז, והכרתי את האנשים הפועלים ואת ההנהלה, ואני באמת לא מאמין שהאנשים האלו מסוגלים לעשות דברים שכאלו.

ARISTO100

New member
צודקת ובגדול !!!!!!!!../images/Emo45.gif

שלושת השותפים הקימו חדר איכותי עם המון אנשים שנהנים לצפות בהם . מאוד מוזר שדווקא האיכות הזו לא נחשבת אצל מקבלי ההחלטות שמשום מה החליטו לא להזמינם (למרות שהם נמצאים בחמישיה המובילה). מאוד תמוהה שדווקא הבלונדינית שעוברת על החוקים לא הושעתה מהתחרות (ובעצם , לא תמוהה שכן , אם שוטרי הבלוג שורצים אצלה בבלוג - לפעמים חמישה ביחד, אז אפשר להבין את השחיתות) . אז אם אתם רוצים להוכיח שאיכות היא לא מילה גסה ושהאתר לא מושחת - תזמינו גם אותם מחר לפגישה ותנו להם את הכבוד שאותו הם קיבלו ביושר

Shklak

New member
"איכות זו לא מילה גסה"

תפוז ! להתעורר ! המשפט הזה צריך להיות המוטו שלכם ולא מיקסום רייטינג ע"י אירוטיקה

למעלה