תודהה לך על החיזוק ..די אני עייף...
שלום לכולם, ראשית בובה תודה לך על החיזוק את ממש נשמה טובה. אני בקושי רושם פה העינים שלי נעצמות להן לבד, מאתמול בשעה 3 בצהריים עד 6 בבוקר. טיילתי בבלוגים, עליתי לישון ב8 בבוקר,פשוט נדהה שנתי מרוב מחשבות, מה שיש לי לכתוב ובזה אסיים את כתיבתי להיום כנראה... להנהלת הבלוגים....לכל הנוגעים בדבר.... למתחרים... אני רוצה לאחל בהצלחה. אני רוצה לסכם את תקופת הזמן שהיתי בבלוג שלי.אז ככה אני השקעתי כל מה שבליבי. השקעתי בכל רגע נתון, נתתי ת'נשמה. עשיתי הכל שיהיה טוב בבלוג שלי, זאת היתה תקופה באמת יפה, ואני מודה לכל מי שהיה איתי בבלוג, מצאתי חברים בלב ובנפש חברים לטוב ולרע, מילה אחת חברים שבלב, אין דבר שאני מסתיר מהבלוג ומהחברים שיש לי שם, הכל פתוח על המסך, באמת נהניתי מכל רגע שם, מתחילת התוכנית, עם 4 אנשים. ולאט לאט באו חדשים, ועד היום כל חבר נביא 10 חדשים, הבלוג שלי תפס תנופה יפה, והרבה כח, של הכרות חדשה בין אנשים, ואני שמח שזה קרה.באמת מכל הלב.איני מבקש הרבה רקב שיהיה לי שקט בפינה שלי בזמן שלי שאני מקדיש לאנשים בבלוג, נותרו עוד יומיים לסיום התחרות ובאמת מכל הלב אני מאחל לכולםפ הצלחה בתחרות ושתיהיה תחרות הוגנת, ואם פגעתי במישהו אני ממש מצטער ואומר סליחה, הכל בקטע של מריבות של התחרות, כל בלוג יורד על השני בקטעים שונים, שטויות הזמן עושה את שלו, הרי שניתן ללמוד שאנו רק בני אדם, ואני יכול לסכם את התחרות הזאת כחוויה באם זה הפסד או זכיה, לי או לשאר המתחרים בתחרות,מי שיזכה שיהיה לו לבריאות, ומגיע לזוכה לקבל את מלוא הכבוד, כמו שאומרים אנשים תוכנית הכי טובה והכי מוצלחת, אינני שופט, מי שיחליט על כך אתן לו את הכבוד, לצוות תפוז אני רוצה לומר רק תודות, אין מילים באמת אתם אחלה, נתתם לי את הפוש קדימה. לא אציין שמות, אבל תודה על הכל מכל הלב, לאותם אנשים שרק עזרו ותמכו תודה על הכל אתם הכח שלי בבלוג, מי אתן ותזכו רק לתשואות וכבוד, ולכל מי שמכיר אותי תודה על הכל! היתי חייב לפרוק הכל מליבי. סליחה שאני לא מגיע היום למפגש, סיבות אישיות מנעו ממני להגיע. ואין שום קשר לתחרות, \זה ממש אישי, אני רק מקווה שתיהיה החלטה הוגנת ונבונה מצד כל השופטים בתחרות, חברים יקרים אנשים וכל מי שרק מכיר אותי, יודע שאני בני התחלתי בכלום, זרעתי את עצמי כשתיל וגדלתי בזכות עצמי ובזכות מי שרק נתן לי ת'כח לעלות מעלה, אין לי כל תלונה או סלידה כלפי איש פה, אין לי במה לבכות או במה לטעון לשווא או לא לשווא, אבל יש לי במה להתגאות, בדברים שאני השגתי. בדברים האמיתים שלי, בזה שאלוהים נתן לי ת'כח להוכיח לאותם אנשים כמה אני יכול להצליח בבלוג שלי ובכלל לייצג את צאט תפוז, ואת עצמי בכל ליבי ובכל דרך אמיתית, לסיום כמה מילים,תודות לכוולם על הכל, מקווה שתהנו מהמפגש הערב עם שאר המתמודדים, שיהיה לכם בהצלחה בתחרות, לא נותר לי לאמר שרק תצליחו בכל! מי יתן וזאת תיהיה תחרות הוגנת וכנה בכל המובנים, תודה על ההקשבה ושלום על כולנו אמן, ממני מלך הסטלנים,