/ פריקה

eliav16

New member
חחחח זה מזכיר לי את עצמי...

תמיד יש לי בגדים על הכיסא וכל פעם אני מעביר אותם מהמיטה לכיסא וההפך
כיסא זאת המצאה גאונית

Rioter

New member
יש אמונה כזו

שאם הופכים כוס מוצאים דברים. תנסי

כבר שלוש פעמים אני

באה בכוונה לכתוב, ובסוף לא
א. אני פתאום נושמת אחרי שפרשתי מ 5 פיזיקה וחזרתי למסלול הרגיל של 3! ב. העומס עוד לא התחיל, כל יום תגבור לבגרות ואני לא נושמת
ג. המבחן בהנדסת מחשבים הלך מ-ז-ע-ז-ע-! אני כמעט בטוחה שהצלחתי שאלה אחת.. גם משהו ד. שישי הבא תעודות, הממוצע עומד על 80 כרגע, ואני לא מרוצה מזה, כי ויתרתי לעצמי יותר מידי, התעצלתי ולמדתי יומיים לפני מבחנים. למרות שכולם סביבי אומרים שזה מעולה, אני מאוכזבת מעט/מבואסת/סתם בלחץ...
ה. האימונים משתפרים, אני נהנית לאמן, אבל אליפות העולם בספק, פתאום
ו. גדנ"ע וגיבוש חובלים בקיץ! יאי D: ז. לפעמים אני חושבת שהחלום שלי, הוא לא שלי בעצם
ח. אני אוהבת את החברות שלי, לא שמה על אף אחד אחר. אני יודעת מתי צבועים כלפי. ט. המורה שלי להיסטוריה מלך, המורה לפיזיקה ירד ממני סוף סוף והמורה ללשון.. אני סתם אוהבת אותה
כל השאר........ אעאע! כאפה! כמה סמיילים, הא? יהיה בסדר, ינואר תיכף נגמר

Drenthe

New member
הנה אלופת הקראטה ../images/Emo47.gif

רק שאלה קטנה בקשר לפיסיקה; מה את לא עושה כאשר את ב3 יח'ל? מעבדה והטופס של הקרינה וחומר? בינינו, אם התאמצת והוצאת ציונים טובים בחשמל ומיכניקה, סימן שאת יכולה וחצי לשתי היחידות הנוספות

חחח תודה../images/Emo9.gif

בחמש עוד לא סיימו מכניקה, בשלוש התחילו חשמל שלשום, והמורה מעלה את הכיתה לועדת חריגים, אולי ניגש לבגרות השנה ולא שנה הבאה... הבגרות העיונית זה כל הפרקים ביחד, הבגרות המעשית - אין לי מושג

נמש164

New member
נכון שיבאס אתכם לשמוע שאני לא מתלוננת?../images/Emo6.gif

קיצר, החיים שלי לא וורודים אבל הם סבבה לגמרי, כל דבר שמעצבן מבחינתי רק מכשל אז פשוט לעבור את זה וזהו
היה יום חרא מבחינת הרגשה, מבחן בלשון שהלך נורא, רבתי עם חברים שלי, קיבלתי ציון נכשל באזרחות, אז מה! תדאגו לעשות לפחות פעם ביום משהו בשביל עצמכם שיעשה לכם שמח, משהו קטן שיעשה לכם טוב על הלב
אני יודעת שמאוד קשה להיות אופטימי בזמנים כאלה ועוד בכלל הלחץ בלימודים רק גדל, אבל עוברים את זה! ובשביל מה יש אותנו כדי לא לעבור את זה יחד?
(כולם בשביל אחד??
) קיצר, תנסו לא להיות מבואסים יותר מידי, ואם זה ישפר לכם את ההרגשה אני מחלקת חיבוקים לכולם

Insanity Is Me

New member
הציעו לי להשתתף בסדרה חדשה של הוט ../images/Emo6.gif

יצאתי מהבצפר עם החבר, ובדיוק בשער מבחוץ ישבו שני נציגים של הוט שחיפשו נערות בגילאי 16-18 לסדרה חדשה של הוט עברתי בלי לעצור, והנציגה עצרה אותי והסבה את תשומת ליבי לשלט שהיה שם
אמרתי לה שאני לא מעוניינת והיא כולה ניסתה לעצור אותי שוב חחח ראיתי עוד הרבה שנרשמו. רק אני לא אסכים להשתתף בסדרה של הוט כי בדר"כ הם עושים סדרות נורא מטופשות ולא איכותיות?

Drenthe

New member
חסר לך שלא תנסי ../images/Emo3.gif

יש סדרות טיפשיות ובשפע, אך כל המפורסים התחילו ממשהו; צריך לנסות, ולקוות שבשם השם הדברים יתקתקו לכיוון הנכון

למעלה