/ פריקה

eliav16

New member
אני דיי מעדיף אדם נורמלי לדבר איתו...

ולא אתר ממוחשב... מה שמצחיק שאפילו הפסיכולוג שלי לא יודע מה הם אומרים =\ לפי דעתי כל דבר שקשור באהבה לא עלוב, אלא אם זה ממש קיטצ'י.... וגם לי היה סיפור שבגללו התחלתי את כל עניין הפיק-אפ, והתמכרתי. בכל מקרה תודה לך :)

Rioter

New member
דודה שלי די מבינה בכל הקטע של חלומות

אם מעניין אותך?

LOLI152

New member
אני גם מתעניינת בתחום, ויכולה לנסות לעזור

רוצה לנסות? יש לי קצת נסיון בזה. אבל אני לא יכולה לבד- זה צריך להיעשות מולך. [email protected] -מסן :)

Rioter

New member
מקבלת,

אם כי היום בספרות נרדמתי...
חלמתי שחבר שלי מביא לי משהו בביה"ס, ואז יש צלצול ואנחנו הולכים הביתה.. רק מה.. מסתבר שהצלצול היה באמת.
העירו אותי וכולי מבואסת שיש עוד ארבע שעות XD

Drenthe

New member
כוסמו, אני שונא את הבצפר שלי הלוואי וישרף

באמת שהשרשור הזה נפתח ביום האידיאלי כמו שאומרים מבחינתי; היום אמרו לנו את שמות התלמידים שיצאו למשלחת לספרד, והודהמתי לגלות ששמי נדחה! הכיתה שלי היא כיתת מחוננים, ומאז אשתקד, יש לי ממוצע 97-98, רק שבסמסטר האחרון, היה לי 78 באנגלית ( והמבחן הראשון 92 ); ובציון המשוקלל אין לי 90+ מה שדחה אותי מהתמודדות למשלחת; מה שמבאס, שמאז פתיחת הכיתה הזו, מעולם לא היה לי ציון מתחת ל90, ובכלל הרוב מעל 97, רק שבסמסטר האחרון באנגלית היה לי ציון גרוע... בא לי לשרוף את בית הספר הזה... מה שמצחיק שהם לוקחים רק לפי הציון המשוקלל האחרון באנגלית, ואיזה תלמיד טיפש אחד, קיבל את מקומי רק בגלל שיש לו ממוצע משוקלל גבוה ממני באנגלית בלבד; מעוצבן לאללה.

Drenthe

New member
מה שמעצבן גם

שכאשר אתה מקבל תעודות הצטיינות, הבית ספר חולה על התחת שלך, רק שכאשר אתה צריך אותו, אין למי לפנות... בתחילת השנה רדפה ההנהלה אחריי כמו כלבים לאיזה פרוייקט לי"א, והיועצת והמנהל בעצמם ביקשו שאצטרף על אף שבסוף לא יכולתי בגלל לימודיי מחוץ למסגרת בית הספר... רק שעכשיו, פתאום כולם חארות :mad:

PoisonSnowFlake

New member
../images/Emo10.gif אני מצטערת.

אני יודעת שזה בערך הדבר הכי מעצבן שאני יכולה לומר עכשיו - אבל יהיו הזדמנויות אחרות. גם אם זה מבאס עכשיו וגם אם רצית את זה מאוד, הכל יסתדר בסוף. אני הדוגמה החיה לכך שכשדלת נסגרת, מוצאים ת'דרך להכנס בחריץ שמתחת.

Drenthe

New member
חח זה לא הכי מעצבן בעולם

אבל הבעיה שאלה שכן התקבלו, הם "סתם" תלמידים בלשון המעטה, אבל מה, המזל לא שיחק לטובתי הפעם

PoisonSnowFlake

New member
אנננשיםם צאו לי מהצלחת כבר ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

חד וחלק - כן אני אוכלת לא אני לא אנורקסית לא אני לא מקיאה כן אני כן מוצאת בגדים סעעעעעמק ערסס זה שאני לא דופקת שווארמה והמבורגר כל יום מול הפרצוף שלכם לא אומר שאני מרעיבה את עצמי
חשבתם אולי שאני לא אוהבת ג'אנק? שאני מנסה לחיות מעבר לגיל 40 ?! האעע ?!?!?!!?! אני לא רואה אותכם הולכים למישהי מלאה ואומרים לה שהיא צריכה דיאטה, נכון?! אז מה אתם מנסים לפטם אותי כאילו אני איזה ברווז !? צאו לי מהוריד. בבקשה.

eliav16

New member
היי גם לי זה מוכר,

רק שלי אומרים להפסיק לאכול כ"כ הרבה.... אני אוכל ככה כבר כמה חודשים ואיכשהו ירדתי 6 מידות בג'ינס וכל החולצות שלי גדולות עליי

PoisonSnowFlake

New member
למה אנשים מתערבים בנושאים כאלה?

נראה כאילו הנושא הזה מציק רק לי. אפשר לחשוב שאני הבחורה הרזה היחידה בעולם

למעלה