/ פריקה

שוב,מכירה את זה קצת.

נכון,אנשים לא אומרים את זה לבנות מלאות מהסיבה הפשוטה שבהן הם לא מקנאים,מבחינת מראה חיצוני לפחות. אני אמנם כן דופקת המבורגרים וטוחנת,אבל אנשים לא יפסיקו לעקוץ מדיי פעם. אני יכולה להגיד לך שפעם הייתי ממש נעלבת,וזה קרה יותר.היום
ממ,אנשים לא העירו לי כבר הרבה זמן.
למה
כי למדתי להיות אדישה,וכשאת אדישה-אז פשוט,אנשים יפסיקו עם זה. אם מישהו,שידע שאני אוכלת מלאאא וכן,מה לעשות,לא עולה במשקל,ובכ"ז העיר לי איזו הערה סטייל "מה,את אנורקסית?" סתם בשביל לעצבן,אמרתי לו "כן
" עם חיוך,והוא הבין,וסתם את פיו. אם באמת לא אכפת לך מה הם חושבים,את תלמדי לענות להם ככה,ותראי שהם ירדו מהקטע,כי תאמיני לי,הם יודעים שאת לא וסתם רוצים להציק כי וואלה,יש להם כמה ק"ג שהם היו מתים שלך יהיו ולהם לא
. תנסי לחשוב על זה ככה.

PoisonSnowFlake

New member
../images/Emo24.gif

אני יודעת שאת צודקת, אבל זה עדיין פוגע . ואם לא פוגע - מטריד. זה כאילו הנושא הזה נכנס לכל מקום כל הזמן.. בלי קשר לכלום :S

o p c

New member
הלך הרעיון של תלפיות

נו, שויין גם ככה לא ממש חשבתי על זה לעומק והיו לי עוד כמה רעיונות

o p c

New member
דווקא הפסיכוטכני הלך בסדר, בבוחן עברית הייתה

לי מילה שלא ידעתי וכשיצאתי זה היה כזה "אוי שיט, אני מכיר את זה!!!!" ואממ בראיון היא כנראה לא האמינה שמורה אמר לי להפסיק לשבת כמו בבית זונות (אמת לאמיתה)

o p c

New member
כי זה הוריד לי את כל המורל אח"כ ועכשיו אני חו

שב שמצאתי לעצמי עוד טעות. אגב תלפיות=קב"א 56. ושוב, אני לא יודע אם אני בכלל רוצה

עמרי../images/Emo140.gif הקב"א נקבעת מהמון גורמים

בניהם גם מספר החדרים שלך בבית, המקצוע של ההורים שלך, מקום המגורים שלך וכו'... נראלי שבמקרה הזה אתה מסודר
. וגם, מההכרות שלי איתך, אני יודעת שמאחורי הניק שלך מסתתר לו ילד גאון, בעל מוח מבריק וידע כללי מצויין. אם לא לך תהיה קב"א גבוה אז למי?

o p c

New member
לא גאון וגם אם נניח וכן, כל אחד יכול לתפוס יו

ם חלש

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifבדיוק בזמן הנכון

נמאס לי כבר מהלימודים האלו. נמאס לי להשקיע ובסוף, גם כשהכל בא לטובתי, להכשל. המתכונת היום במתמטיקה...איך יכולתי לא לקבל בזה ציון גבוה? אני הולכת לקבל חמישים. ומה מעצבן?! שפתרתי יום לפני 2 תרגילים שהיו במתכונת#$%@# אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
אני שונאת את זה שהתרחקתי מהכל החברים שלי וזה ממש חסר לי. אני מתחרפנת כבר שאני לא יכולה להיות עם הבנאדם שאני כ"כ רוצה. חשבתי שלפחות משהו שיעודד את היום הזה זאת תהיה חזרה שתהיה במקהלה, בכל זאת, אני אוהבת לשיר. אבל לא! אני הולכת לשם ומגלה שהיום החזרה התבטלה ואף אחד לא טרח להודיע לי! אני מנסה להוריד visual basic 6 ואני לא מצליחה:mad:#$^% השרשור פריקה הזה פשוט הופיע ביום הנכון.מעניין עוד איזה משהו מבאס יהיה היום..

PoisonSnowFlake

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif

מתמטיקה זה דבר מסובך, גם לי קורה המון שיש במתכונות תרגילים זהים לאלה שפתרתי יום לפני בבית, ועדיין אני לא מצליחה. בכל זאת, מבחן זה מצב מלחיץ. אל תלקי את עצמך, זה קורה לכולם וגם אם הבגרות עוד יומיים - תמיד יש הזדמנות לשפר. מניסיון.. התקופה הזו של הבגרויות היא נורא מלחיצה, אנשים משתנים ומתבודדים, זה קורה לי כל הזמן. ועם החברות שיש לי .. אני יכולה לא להחליף איתן מילה שבוע ויום אחרי זה להמשיך כרגיל כאילו לא קרה כלום. זה קורה לכולם, אף אחד לא שופט אותך. התקופה המבאסת הזאת תעבור והכל יישאר זכרון מר
אני אוהבת VB
למה אני לא לומדת ?!

מחר חברה שלי מעבירה לי

C++ כן? זה מעצבן, אבל היום פתרתי תרגיל אתגר(!!!)
אני אשלח לכן או משהו אם תרצו........ אסמבלי מזעזע. מזעזע.

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifמה?../images/Emo10.gif מה כבר יכול להיות לא כיף

זה נראה בין הדברים היותר נחמדים שיש

אני כמו ילדה קטנה.

בד"כ,אני מאד אחראית והכל.חוץ מכשזה מגיע לסדר על השולחן שלי וכאלה,אז אני לא
. זוכרים את העניין עם העבודה
אז איבדתי ת'דף.כנראה מישהו זרק את זה.חיפשתי את זה שעתיים בבית,שרפתי ת'יום,ואין לי איך להשיג את המספר שוב. אולי אח שלי עוד יצלצל אליי בחזרה (הוא חזר לאוניברסיטה אתמול,ב"ש) ואני אשאל אם הוא ראה/לקח. לא ייתכן שדף נעלם סתם ככה
ובדקתי בכל מקום,זה משגע אותי,אני חייבת להניח לזה כרגע,כי רק ככה יהיה סיכוי שאני אמצא את זה. אוף.

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifזה לא שמור בטלפון?../images/Emo3.gif

הרי כבר דיברת איתו... אני משערת שזה לא שמור, אז..בהצלחה במציאת הדףD:

Drenthe

New member
מהנסיון שלי, דף כן יכול להיעלם

במיוחד כאשר את מסוג האנשים שעל השולחן שלהם יש ערימת בגדים בגובה 5 מטר וערימת ספרים בגובה 7 יארד; שורה תחתונה, הבניין הכי גבוה בעולם. [ אני מסתכל על עכשיו על המיטה שלי, והיא ההתגלמות של האפשרות להיעלמות דפים
]. נה סתם, אני בטוח שתמצאי בסוף.

למעלה