/ פריקה

טוב.

אני שונא שונא שונא את הבי"ס הזה!!!!!!
שונא את הכיתה שלי שונא חלק מהמורים שלי שונא שהבי"ס משקיע בטיפשים שונא את זה שכל זבל נכנס לבי"ס, כאלה עם מנת משכל אפסית משתבצים במסלול א' שונא שכל הכיתה שלי מלאה בטיפשים עילגים שלא יודעים עברית ולא קרוא וכתוב שונא מורים טיפשים מפגרים שלא יודעים ללמד וכל הזמן מדברים רק על הילדים שלהם (אהמ ספרות) שונא את כל הערסים והפרחות שהבי"ס מפוצץ בהם שונא את הנפצים שיש כל הזמן בלי הפסקה אעעעעעעעעעעעעעעעאעאעאעאע למה נגזר עלי להיות בבי"ס מלא בטיפשים ובכיתה מפוצצת בהם?
למה נגזר עלי להיות בכיתה שחברים שלי מכיתות אחרות אומרים שאנחנו כמו מב"ר? בכיתה שרק הערסים והפרחות משמיעים את קולם, אומרים שמי שלא שומר כשרות הוא נגוע, אומרים שכל האשכנזים מתנשאים ומה לא. אוף שיתחילו למיין את האנשים שרוצים להיכנס לבי"ס המזדיין הזה!!!!!

eliav16

New member
טוב שמע...

גם אצלנו זה בערך אותו דבר חוץ מהקטע של המורים והנפצים. מה שכן שהמורים אצלנו מגישים על 60 כל מי שלא לומד. חשבת לפנות למנהל\ת ביה"ס שלך ולהגיד לו\לה את זה?

Rioter

New member
תראה,

אני לא יודעת כמה זה אפקטיבי עכשיו כשאתה באמצע י"א, אבל אולי שווה לשקול מעבר - אם באמת כ"כ רע לך ואתה משוכנע שאין מה לעשות כדי לשפר את המצב הנוכחי - לפחות כדי שהשנה וחצי האחרונות בתיכון יסתיימו עם טעם טוב?

Rioter

New member
ועוד משהו,

גם אם אפשר לעבור וגם אם לא, נראה לי שאתה צריך ללמוד קצת לשחרר... (לשחRRRRR).. אז מה אם הם טיפשים עלגים שלא יודעים עברית, קרוא וכתוב... מה אכפת לך? אני לא חושבת שיש פה מישהו שאוהב את כל המורים שלו, או את כל התלמידים בכיתה שלו - אבל אם לא אוהבים מישהו, אז פשוט לא נמצאים בחברתו או מורידים את הקשר איתו לרמה מינימלית. אתה מרגיש, סתם דוגמה, שהמורה למתמטיקה לא מקדם אותך? אל תחכה שביה"ס ישקיע בך (אתה רחוק מלהיות טיפש הרי!), אז תקח את הספר, תקרא את ההסברים ותתקדם לבד. זו אחלה שיטה, באמת, ההסברים והדוגמאות בספרי לימוד הם מצויינים
שני דברים שלדעתי הם הכי מהותיים, זה א. הנפצים - נשמע זוועתי בטירוף! אני אחת שקופצת מכל דבר
לא עושים בהנהלה שום דבר נגד זה? המנהלת לא מודעת לנפצים? יש לכם פורום כיתה\שכבה? אולי שווה לפנות אליה בנושא? ב. הסטיגמות בכיתה שלך - נשמע נורא. הם נשמעים כמו חבורת צרי אופקים
מצטערת על זה. אבל תתעלם, תשחרר ועל הדרך גם תגיד לחברים שלך שלא יהרוג אותם לתמוך בך קצת במקום לקרוא לכיתה שלך כיתת מב"ר.

תודה ../images/Emo24.gif

מצחיק שהשתמשת במילה "צרי אופקים", אני די בטוח שהם לא יודעים מה זה
עם הנפצים אין מה לעשות, אחרי הכל זה בי"ס של ערסים וזה ידוע. סתם מעצבן (זה גם הבי"ס היחיד בעיר שלי, אז כולם הולכים אליו). זה גם משהו שכל ההנהלה מודעת אליו ולא נראה שאכפת להם במיוחד. עכשיו אני כבר לא אעבור, אבל אני מנסה להתנחם בעובדה שעוד כמה חודשים השנה הזאת נגמרת ושנה הבאה כמעט ואין לי שעות עם הכיתה. תודה על העידוד

PoisonSnowFlake

New member
../images/Emo201.gif

אני כל כך באותו מצב כמוך. הבית ספר שלי מורכב מ98% ערסים ופאקצות, וכל השאר פשוט נעלמים ברקע. אני לא יכולה לסבול את זה יותר, וזה לא שהם בנישה שלהם בצד, הם פשוט תקועים לי מול הפרצוף ומציקים לכל מי שלא עונה על ההגדרה שלהם למגניב. עזוב- רובם מתגייסים עוד שנה וחצי, בטח מישו ימות
[גניבה ספרותית, מישהו מזהה?]

תמרות עשן, לא? ../images/Emo3.gif

בכל מקרה, כנראה שנגזר עלינו להיות בסביבות ערסים ופרחות
מה שכן - לא נראה לי שעוד שנה וחצי הם מתכוונים להתגייס, יותר בכיוון של פרחות להתחתן וערסים לחזור בתשובה
(אני כל כך רואה את זה קורה).

PoisonSnowFlake

New member
יואו ../images/Emo12.gif

לא חשבתי שתזהה ;) [כותבת את ההודעה מחדש, כי שלחתי והיא נמחקה
] בכל אופן, מה שאמרתי זה שעוד שנה וקצת אתה הולך להפרד מהם לתמיד, ואם כן תראה אותם אי פעם, זה יעשה לך כל כך טוב לראות שהם עדיין תקועים בנישה התיכונית-מזרחית-ערסית-עלק מגניבע-כוסית שלהם, ואתה כבר התקדמת, מיליונר חתיך מבוקש עם עבודה נדירה ופמליית בנות אחרייך (כי מי אמר שסרטים לא משקפים את המציאות?
). בקיצור, אני כל כך מזדהה איתך בקטע הזה, אז אם אתה מוצא פתרון שגר אותו אליי. *והפעם אני הולכת להעתיק את ההודעה למקרה שהאינטרנט יחליט שהגיע הזמן למרר לי את החיים.*

~הדזהות~ (תכנס) ../images/Emo97.gif

טוב, הבית ספר שלי באמת נוראי מבחינת חומר אנושי, זה ידוע. הכתה שלי היא מעין ריכוז כל הטמטום האנושי על כל רבדיו, אין שיעור שמצליחים להעביר אצלנו, רצו לפצל את הכתה שלי כבר פעמיים וכנראה שבקרוב זה יקרה, יש! מתחילת י' אני מנסה לעבור כתה ללא הצלחה, אני מרגישה פשוט תלושה. כמו שאמרת, גם אצלנו רק הילדים הבעיתיים (תקרא להם ערסים/טיפשים/פרחות/פקאצות, איך שאתה רוצה) משמיעים קולם, ואני בהרגשה תמידית שאין טיפת הערכה כלפי האנשים שאשכרה שומרים על הממוצע הכתתי מעל נכשל
אף פעם מורה לא אמרה לי כל הכבוד וניסתה לדרבן אותי, ובאמת שזה קשה ללמוד בכתה כזו. מה שיש לי להגיד לך, זה תזכור מה המטרה שלך כשאתה בא לבית ספר, ועזוב שטויות, הם עוד יענשו על מה שהם עושים, בדרך כזו או אחרת.

eliav16

New member
שונא את זה ש..

המנהל שלנו צבוע ומקבל כל אחד לביה"ס, העיקר ההכנסה לכיס שלו. [מליון וחצי בשנה :| ] שונא את זה שיש לי יותר מידי חופש, כבר אין לי מה לעשות בבית, אני משתגע משעמום, אני מתחיל לעשות כושר רק כי משעמם לי. שונא את זה שהמורה למת' בתחילת שנה אמר לנו לרדת רק אחרי חודש וחצי וזה רק בגלל שהמנהל אמר לו כדי שכמה שיותר ילדים ימשיכו לי"ג שונא את זה שהמורה למחשבים כל הזמן מתבכיין לנו שאנחנו לא מכבדים אותו בלה בלה בלה [6 ילדים בשיעור] וכל פעם אני אומר לו שילמד כבר והוא לא מקשיב לי. שונא את זה שאנשים חושבים מה יהיה טוב לי כשהם לא יודעים מה קורה אצלי בראש. שונא את זה שאני לא יכול לדבר עם ההורים שלי סתם ככה, כל פעם שאנחנו מדברים הם חייבים לדחוף את הלימודים, רק בגלל זה יורדת לי המוטיבציה. שונא את זה שיש לי חלומות מוזרים שאני זוכר אותם ואין לי מושג מה הם אומרים. שונא את זה שכבר אין לי רגשות ואני לא מסוגל להתאהב. ולסיום ציני, שונא את זה שכל פעם שאני קורא לכלב שלי הוא מסתכל עליי, וממשיך בענייניו, כלב לא אמור לעודד?

Rioter

New member
לא בריא, יותר מדי שנאה..

שונא את זה שאני לא יכול לדבר עם ההורים שלי סתם ככה, כל פעם שאנחנו מדברים הם חייבים לדחוף את הלימודים, רק בגלל זה יורדת לי המוטיבציה. למה שלא תגיד להם את זה? אני חושבת (בלי להכיר אותם אומנם), ברגע שהם יבינו שככה אתה מרגיש, הם יוכלו לתמוך בך בצורה הכי טובה שיש

eliav16

New member
חחחח אמרתי להם

אין לך מושג כמה פעמים, הם אנשים סגורים

Rioter

New member
זה מאוד תלוי בטון של הדברים

אם זה בא מתוך שיחה של עצבים, "או, די לדחוף את הלימודים לכל דבר!"... וואלה הגיוני שהם לא יפנימו. אבל אם זה בארוחת ערב שקטה, "תקשיבו, אני מרגיש X בגלל Y..." זה יותר ידבר אליהם אני חושבת... לא?

PoisonSnowFlake

New member
אז ככה -

מנהלים ידועים בכך שהם ימכרו אפילו את הלוחות בבית ספר ויתרצו את זה בקדמה חינוכית כל עוד הם ישמרו לעצמם נתחים מהמכירה, זה התפקיד שלהם - ללמד אותנו מה זה חמדנות. לפחות יוצא לך משהו מזה .. עוד מעט קיץ, גוף חטוב וכאלה
מתמטיקה? מה? לא הבנתי. הדבר היחיד שאני יודעת לגבי מת' זה שכולם נדפקים. אני באמת לא מכירה בנאדם אחד שנמצא בהקבצה שהוא אמור להיות בה. תגידו, כל המורים למחשבים כאלה פתטיים?
אף אחד לא יודע מה קורה אצלך בראש.. ולפעמים זה טוב. כולם מתיימרים להבין ולדעת, אבל במציאות זה ממש לא ככה. נסה לקבל את זה בהבנה, אני בטוחה שזה לא בא ממקום רע. יש אתר של חלומות שמפרש לך כל דבר! אני אחפש אח"כ :] להתאהב? שו? אם אני אספר לך את סיפור חיי.. זה פשוט עלוב. עזוב, אפילו באינטרנט אני צריכה לשמור על קצת כבוד בסיסי. לפחות יש לך כלב! הכי הרבה שהגעתי זה היה הנבטת חומוס בכיתה ג'! לך תוציא אותו לטיול עכשיו
.

למעלה