פסח שמח וכשר

שלוםם אקסית אחמממ אחחמממ אחחממממ

חשבתי שיש לך מיש'י אחרת או שאת פשוט לא יכולה בלעדיי אז חזרתי להיות אישתך.. כי אם כן לא מתאים לי הקטעים הלאה
וגממאני התגעגעתי מלא מלא מלא .. האא ועוד מש'ו לא כתוב דניאל חיים שלי אתה , כתוב דניאל חיימשלי אתה חחחחח ולא באתי כי דודה שלי עברה דירה אז עד שחיברו את האינטרנט וסידרו ת'בית לקח זמן אבל עכשיו היא גרה שתי צעדים מהבית שלי אז אני יכולה לבוא כל פעם שמשעמם לי.. נחמד לא ?

reut444

New member
רגעעעעעעעעעע דניאללל

אבל את מחוברת למסן :O איך זה יכול להיותXD או שאיבדתי אותך ברשימה שלי חחח כי יש לי המון מחוברים וכל שנייה את מחליפה כינויXD

האמת שזאת פעם שנייה שאני רושמת אבל אולי לא תר

תראי למטה.. קוראים לי אורפז ולא דניאל הכינוי זה על דניאל זילברשטיין

מיוש94

New member
לי יש מסן../images/Emo8.gifלאורפז עד כמה שאני יודעת אין יש

לה רק אייסי

reut444

New member
הכלל טווב :)

המחשב נדפק לי בימים האחרונים.. אתמול זה הסתדר ..אחי סידר לי אותו ..D: יש חדשש ?ועדיףף שתגידי לי בקשר לדניאלל!!!!!)

מיוש94

New member
צילמו אותה בפסטיגל וגלל שהוא שר איתה אז הראו

אותו גם הוא מזה חמוד חח

reut444

New member
אה סבבההה חחח D:

אמממ אולי כדי שסהרר תגיד לנו מה חדש איתו ? בטוחח שיש עוד משהוו חדש :O..

יאיר זיו ../images/Emo99.gif...

כל הכבוד על השרשור המקום.... אוחחחחח ימי המוטיבציה איפה הם עכשיוווו

האפיקומן עדיין מתחבא ב-../images/Emo43.gif אנשים

איפה האפיקומן של תפוז
בעשרת הימים הקרובים, נחביא מדי יום אפיקומן בפורום אקראי. גלו באיזה פורום מתחבא האפיקומן, ענו על החידה הנמצאת בפורום ואולי תזכו במארז מוצרי ספא מפנק במיוחד מתנת Spring! את כל הפרטים בנוגע לתחרות תוכלו למצוא כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=168&MessageId=128528415 והיום: יש לי 4X4 ומנוע מגרגר, אבל אני לא רכב שטח. חושבים שאתם יודעים באיזה פורום מדובר? חפשו את האפיקומן!

אתם לא מבינים מה קרה לי אתמול : \

חיפשתי את האפיקומן וקפצתי כדי לראות אם הוא מעל הארון וסובבתי את כל הרגל אני לא יכולה לרדת ולעלות מדרגות

מיוש94

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח רועי הרגת אותי../images/Emo6.gif

לא אכפת לך שכואב לה וזה העיקר מי מצא
ואורפזי תרגישי טוב

למעלה