אה סבבה ..:) בסדר חשבתי שהגזמתי קצת בתגובה ..בגלל זה .. חגג שמחחחח D: עכשיו הכל בסדר ......:)
R reut444 New member 8/4/09 #89 אה סבבה .. בסדר חשבתי שהגזמתי קצת בתגובה ..בגלל זה .. חגג שמחחחח D: עכשיו הכל בסדר ......
ד דניאל חיימשלי אתה New member 6/4/09 #50 הייי = ] האמת שאני לא סובלת האח הגדול ולא ראיתי אבל אם דניאלי היה שם הייתי מכורה כמו אמא שלי
מ מיוש94 New member 5/4/09 #33 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif למה תפוז מראה שהשעה עכשיו 13:12 השעה 12:12 ומישהו חושב עלי...
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif למה תפוז מראה שהשעה עכשיו 13:12 השעה 12:12 ומישהו חושב עלי...
מ מיוש94 New member 5/4/09 #35 ולמה לעזעזל לא עשיתי רווח??!?!! ולמה לעזעזל אני כותבת כל דבר שאני חושבת עליו????? אה......כי משעמם לי ואין לי מה לעשות!!!!!!! כאילו..יש לי.לסדר את החדר.וממש אין לי כח חחחחחחחח
ולמה לעזעזל לא עשיתי רווח??!?!! ולמה לעזעזל אני כותבת כל דבר שאני חושבת עליו????? אה......כי משעמם לי ואין לי מה לעשות!!!!!!! כאילו..יש לי.לסדר את החדר.וממש אין לי כח חחחחחחחח
R reut444 New member 5/4/09 #36 בוואנה נרדמתי מתשע עד 11 D: מממממממממממממה דניאללל?! איך הפלאפון נפל לשם?!:O והכללל טוובב רועי מה איתךךך? ומה קוורה מיהה ? רק סהר חסרה פה DD:
בוואנה נרדמתי מתשע עד 11 D: מממממממממממממה דניאללל?! איך הפלאפון נפל לשם?!:O והכללל טוובב רועי מה איתךךך? ומה קוורה מיהה ? רק סהר חסרה פה DD:
S Sahar Sweet Girl New member 9/4/09 #94 לא חסרה פשוט אני בדרך כלל מחוברת דרך הפלאפון וקשה להכנס לתגובה של התגובה של התגובה . אבל החג הזה אני לא...
לא חסרה פשוט אני בדרך כלל מחוברת דרך הפלאפון וקשה להכנס לתגובה של התגובה של התגובה . אבל החג הזה אני לא...
ד דניאל חיימשלי אתה New member 6/4/09 #48 אממ לא קוראים לי דניאל מאמי קוראים לי אורפז והוא נפל כשהתכופפתי לסחוט סמרטוט . . : \
R reut444 New member 5/4/09 #21 לא לא אמרו חחח אבל אני פשוט שואלתת ..כי כל האומנים מופיעים שם :O חשבתי שגם הוא מופיע שם..:/