פסח שמח וכשר

reut444

New member
נו גאמני לא ממשש ..

אבל עכשיו זה מענייןן ..זה האולפן השקוףף ..משדרים יותר ויותר היפ הופ ואומנים צעירים יותר.. פעם היו משדרים את כל האומנים הזקנים האלה כמו שלום חנוך וכאלה :S חבל שדניאל לא מופיע..זו יכולה להיות הזדמנות מצוינת לקאמבק ..:(

מיוש94

New member
אני פה.......בוקר טוב חחח

קמתי עכשיו כי אנשים לא מפסיקים לעשות רעש דווקא כשאני ישנה!!!!!!!!!!!!!!
הייתי אתמול בהופעה של ארז שלם והוא מזה מצחיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reut444

New member
חחחחחח

ככן זה מעצבןןן שעושים רעש שאתה ישן XD חחחחחחחח אבל הוא היה בצחוק מהעבודה לא ?XD לדעתי הוא לא כזה מצחיק XD

מיוש94

New member
צחוק מעבודה זה לא שידור ישיר

מצלמים את התוכנית ביום רביעי נראה לי גם חברה שלי חשבה שהוא לא כזה מצחיק אבל אחרי המופע היא אמרה שהוא ממש מצחיק

reut444

New member
..:)

אה סבבהה :) חחח בבאר שבע יש מופע של שחר חסון ..D: אולי היה או שיהיה חחח .. וואי את לא מבינהה ..סיכלו פיגוע שהיה סמוך לבאר שבע :O איזה פחדד..!

מיוש94

New member
וואי וואי זה באמת מפחיד...

חברה שלי הייתה בשחר חסון והיא אמרה שהוא קורע מצחוק אם יש כדאי לך ללכת אני רוצה גם ללכת למופע שלו ושל עדי אשכנזי ושל אורי חיזקיה הם הכי מצחיקים שיש!!

reut444

New member
את יודעת כמה כרטיס להופעה :O

100 ומשהו שקל..:X לא שווה..:/

roey406

New member
מלא אומרים לי שהיו במופע של שחר חסון

והיה ממש מצחיק חח גם אני רוצה ללכת אבל נראה לי הוא כבר היה בעיר שלי

אני הלכתי מזמן לרועי לוי הוא קורעעע

ואז היה גם את שחר חסון ולא רציתי ואתמול היה את אורי חזקיה שהוא הכי מצחייק בעולםם ומזה רציתי ללכת אבל חברה שלי לא רצתה אז לא הלכתתי ...

reut444

New member
המופעים של אורי חזקיה ורועי לוי לא כל כך

יקרים נראה לי..חח הם לא דורשים המון כסף עבור הופעה..כמו שחר חסון בואנה שחר חסון נהיה הסטנדפיסט..(כתבתי נכוןD:?) וכמו שאומרים..חחחח D: ביי ביי שלום היי שחר XD

כשזה סטנדאפיסט בודד זה לא יקר בין 70-80 שקל

גם שחר חסון עלה ככה כשהוא היה פה.. אם זה היה שלום אסייג זה היה יותר יקר אבל זה זול יחסית

די לא נכווןןןןןןן

ההודעה האחרונה שלי פה זה מה- 18.3 ולא עברתםם אפילו חצי דףף... עד כדיי כך אתם לא יכולים בלעדיי ? חחחחחח סתםם בצחווק עכשיו אני באאאה מללא כי דודה שלי גרה לידי אז כל פעם שמשעמם אני יקפוץ ובעזרת השםם יתקינו לי אינטרנט ח--ד--ש ואני יהיה כל יום כל היוםםם

מיוש94

New member
סליחה?!?!?!?!?!?!?!?!?!

תגידו לא שלא טועות עייני ואני רואה שכתוב פה "דניאל חיים שלי אתה"
שניםםםםםםםםםםם שניםםםםםםםםםםםםםםם שניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שלא היית פה ונעלמת לי..........לא מראה סימן חיים לו מספרת כלום ולא באה לדודה שלה!!!!!!!!!!!!!
אישתי התגעגעתי אלייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

למעלה