פורום חדש...

../images/Emo32.gif פורום חדש...

פורום חדש עלה לאויר ...פורום פוריות - חברתי הפורום כשמו כן הוא ...חברתי ... נשמח לראותכם ... שרוני וטיפטיפ

שווערצה

New member
../images/Emo104.gif מניפה דגל נאמנות לבית ../images/Emo70.gif

מניפה דגל נאמנות לבית הוירטואלי שלי לנועם שלנו ולפורום פוריות על היבטיו הרפואיים והחברתיים... חופש הביטוי כולל בחובו את החופש לפתוח פורומים חדשים מיותרים או חשובים ככל שיהיו אבל גם את החופש להכריז על נאמנות לבית, לא?

../images/Emo104.gif נאמנות נוסף ל ../images/Emo82.gif החם

והמיטיב הזה. ודגל של חברות וסולידריות לנועם@בת שלנו שעושה מלאכת קודש. ובאצילותה הרבה עוד מפרגנת ומאחלת בהצלחה לפורום ה"חברתי".

neta2

New member
גמני נושאת את הדגל לבית הזה.

ועדיין לא ברורה לי ההפרדה הזאת

neta2

New member
אפשר לקבל הסבר לקשות הבנה

כמוני? מה זה אומר חברתי בהקשר הפוריותי? בבקשה תסבירו

טיפטיפ29

New member
היי נטע וכל המתעניינות

הפורום החברתי הוא פורום שיעסוק פחות בפן הרפואי של הפוריות ויותר בפן החברתי, רגשי, פסיכולוגי אם תרצי.
הרי אף פעם לא מספיק לנו אחת מהשניה ובכל מפגש, אנחנו ממש "מתנפלות" אחת על השניה, כי כל כך רוצים להקשיב, לשמוע ולהשמיע.
לכן אנו מקוות שהפורום ישמש ערוץ נוסף ויתן מענה לכל אלה שרוצים עוד...
מקוה לראות אותך גם איתנו

blessed

New member
אני לא מבינה

למיטב הבנתי הפורום הזה לא עוסק רק בפן הרפואי אלא גם בפן הרגשי של הענין. הרי התמיכה הנפשית שאנחנו מקבלות כאן היא לא פחותה מהעיסוק במידע הרפואי.

תמר27

New member
../images/Emo88.gif דרוש הסבר !

מי יכולה להסביר לי למה אנחנו צריכות להתפצל לשני פורומים ? למה אי אפשר שהכל יהיה כאן ? אוף !

הסבר ...

פורום פוריות חברתי נפתח ...כמקום נוסף ... כנלווה לפורום פוריות זה .. פורום פוריות זה מבורך וחשוב מאוד והפך למשפחה גדולה מאוד !!! פתיחת הפורום הנוסף הוא כדי להעביר מעט את הנושא החברתי יותר לפורום נלווה ...

sab sab

New member
../images/Emo4.gif עדיין לא כל כך מובן...

הרי כאן מדובר בפרום שעונה על שני הפנים של מאותגרי פוריות: הרגשי והטכני אם הפורום הזה ישאר בעיקר טכני אז בשביל זה יש פורומי פוריות שמנוהלים עיי רופאים מומחים!!!! אז אני לא מבינה......

סליחה שאני בוטה, אבל ממש לא ברור

לי הצורך בפורום הזה, וימים יגידו האם צדקתי (ונדמה לי שאני לא היחידה). בפורום הזה יש מגוון רחב של הודעות, החל בהודעות טכניות, רפואיות, מידעיות, חברתיות, רגשיות, הזמנות למפגשים וכנסים וכלה בשרשורים מלאי הומור שהם בחלקם off. כל ערב בצ'אט יש חגיגות חברתיות, אז מה מטרת הפורום החדש, על פני הישן? או סליחה, מה יוצא מכאן כדי לעבור לשם? אם אהיה לגמרי כנה, זה אפילו טיפה מכעיס אותי ומכאיב לי כותיקה בבית הזה. סליחה עם פגעתי, אבל הייתי חייבת להגיד מה שאני מרגישה לגבי זה. בכל אופן, בהצלחה למייסדים, אני כנראה אמשיך להיות מסופקת עם מה שהפורום הזה מציע, ולא אשתמש בשירותי הפורום החדש.

../images/Emo41.gif יש לי מה להגיד בהקשר

אני בפורום הזה כבר 3.5 שנים ואני אמא לילדה!!! ומאז שנפתח הפורום "הורים בטיפולי פוריות" אני לא יכולה להתחבר אליהם ממש למרות ששם מתאים לי להיות היות ואנחנו אכן הורים בטיפולים אבל מאז שאני כאן אז אני לא יכולה ללכת למקום אחר וספק אם אוכל להתנתק מכאן גם כשאהיה בהריון כל כך אוהבת אותכן
ענק

swswsw

New member
ממש לא טוב

מה בדיוק "חברתי" בבעיות פוריות. הלואי שהיתה איזושהי אחריות של הקהילה על העניין, אבל ממש אין! ההפרדה לא נכונה. דווקא הבליל שבו העניינים עולים כאן נותן את תחושת האותנטיות. הרי זה באמת כך - יום אחד את כל כולך במעקב אובססיבי אחרי סימנים שונים בגופך (כן כאבי מחזור, לא כאבי מחזור, הכאב חד יותר מחודש שעבר, והפטמות כאלו או אחרות) ויום אחר את במהפך רגשי "גלובאלי". הפורום הזה, בצורתו המתפרסת, הוא זה שנותן את התמיכה האמיתית.

למעלה