עם

NP16

New member
מ---ה????? אבל הוא כזה חמוד וחתיך?!?!?!?!

תחרות ש=י=ר=ה מי החליט שהסיפור בכוכב נולד הוא לכבוש את כולם? הסיפור הוא פשוט לשיר הכי טוב. לא לחפש איזה פוסטר יהיה בחדר של ילדות. :/ תצביעי לשלומי , אבל מהסיבות הנכונות לעזאזאל..

danit1234

New member
אמ מסכימה בחלק!

אני אצביע לשלומי אבל לא בגלל שיש לו עיינים יפות. אלא בגלל שהוא נותן ביצועים טובים, שר מצוין, מנגן מעולה, ומעל לכל יודע לעמוד על במה ולתת שואו. אני לא לגמריי מסכימה שזו רק תחרות שירה אמנם לא צריך מישהושיהיה פוסטר בחדר של ילדות אבל גם לא כל מי ששר יפה יהפוך להיות כוכב ושהרי שם התכנית הוא כוכב נולד ולא זמר נולד, צריך איכיויות מעבר. צריך אכן לשיר טוב, אבל צריך גם למשוך, ולעניין, לדעת לתת הופעה, אחד שלא יעשה רק קאברים טוב אלא שאחרי התכנית יהיה לו עתיד. אני רואה הכי הרבה מאלו אצל שלומי ולכן אני אתן לו את קולי.

ש ל ו מ י !

אוי אלוהים כמה שהבנאדם הזה מדהים
כל פעם אני מתאהבת בו מחדש
הכי מוכשר בחבורה לדעתי,יודע לתת שואו,מלךךךךךךךךךך הוא ראוי להיות במקום ה1:)

רוצים להופיע עם עדי הימלבלוי בסדרה חדשה?

אתר חדש מחפש שחקנים להפקות שיעלו בטלויזיה, בערוץ 10 ועוד... כולל הפקה חדשה של עדי הימלבלוי! לא צריך ללכת לשום סוכנות, את כל האודישן עושים דרך האתר! כל מה שצריך זה מצלמה ביתית, והאודישנים המוערכים ביותר או בעלי הדירוג הגבוה ביותר יוזמנו להופיע בסדרות החדשות. שניים כבר התקבלו. שווה!

khzh120

New member
אני ממליצה להכנס../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

בהצלחה לירז

linoy7

New member
אם זה כמו שנה שעברה, אז כן../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

ביום שישי וזה יעלה.. 2 שקל?
נגיד..

mayushaa

New member
באיזה תאריך?!?!

אני חושבת שפיספסתי ת'פרק הראשון!! איזו סדרה גאונה חחחחחח ממממ הפרק הראשון זה שאסי יירתה בגרשון בסוף?

mayushaa

New member
אז לא הפסדתי:)

אני חושבת שבגרשון!! כי דוד היה משהו כמו סוכן כזה שלה לא?או הפוך חחחחחח

yifati XD

New member
דוד.. היא ירתה בדוד ואז חשבו שהוא מת והוא חזר

על כיסא גלגלים

בגלל זה חשבתי ככה, כי אני זוכר ש..../images/Emo22.gif

גרשון היה כמו שצריך, ולדוד לא היה אוזן או משהו והוא היה גם נכה, אז.. שאלתי :p

danit1234

New member