עם

khzh120

New member
../images/Emo32.gifעם../images/Emo210.gif../images/Emo94.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

כל מה שלא קשור לאלופה-לכאן
פירסומים של פורומים וקומונות יתקבלו בברכה,בהצלחה לכולם
שבת שלום לכולם
נצלו את השבוע האחרון של החופש עד סופו

zimi5

New member
הגמר של כוכב נולד ? ../images/Emo2.gif ../images/Emo192.gif

מאירנה ובועז
לדעתי (מתחילת העונה חשבתי ככה ) מארינה בועז ונדב קדמון צריכים להיות בגמר

Shira XD

New member
NUUU =[../images/Emo28.gif

אני רוצה את שלומיייי .
~בול נגמרו הפרסומות XD. ~

danit1234

New member
../images/Emo45.gif שלומי ../images/Emo47.gif ../images/Emo99.gif

אבל הכי נראה כאילו בהפקה יש משהו נגדו ומאוד בעד השנים האחרים בייחוד מארינהS: כל הזמן מנסים להבליט אותה איך היום אמרו נתראה בגמר עם מארינה בועז ו.... *שתיקה קצרה* שלומי מארינה כ"כ מעצבנת אותי מעבר לשירה שאני לא מתחברת אליה כל האישיות שלה בע אחד גדול P:

HILA46

New member
חח מה לעשות

שהוא הכי פחות טוב שם ובדוגרי בכלל לא הגיע לו לעלות לגמר ועובדה שהוא בעצמו היה בשוק כי הוא ידע את זה טוב מאוד תאמינו לי. דורון היה צריך להיות בשלישיה. ולגבי מרינה תעשי לי טובה זה שהיא מתנהגת קצת בהמוניות זה עושה אותה בנאדם פחות טוב?!

danit1234

New member
אולי די כבר לקבוע עובדות

מה תאמינו לי? אבל אני אוהבת אותו ומתחברת אליו בואי תכריחי אותי כאילו מה? שלומי היה בשוק בגלל שהוא התחרה מול חן שיש לו הרבה מעריצות וזה P: ככה הוא אמר בראיון. הסיבה היא לא שהוא לא מאמין בעצמו אחרת למה זו השנה השנייה שהוא מגיע לאודישן? לדעתי אולי בועז הוא זמיר ומארינה הכי מקצועית[למרות שאני לא מתחברת אליהם] אבל בכוכב נולד צריך גם להיות מעבר לזה . שלומי יותר משניהם יודע לעמוד על במה ולתת הופעה. אני מתחברת אליו אישית הרבה יותר ולסגנון שלו. מרינה הפגינה יכולות בתכנית אבל השאלה מה יהיה אחרי זה? כלומר מרינה היא מסצנת הג'ז ולא הרבה אנשים מתחברים למוזיקה הזו, עכשיו היא רק עושה קאברים השאלה איזה שירים משלה היא תוציא. לא אוהבת את האישיות שלה, פשוט לא ותגידו שזה חסר חשיבות? לדעתי בתחרות הזאת צריך יותר מיכולות קוליות כדי 'לשרוד' גם אחריה .

HILA46

New member
את כלכך טועה

"לא הרבה מתחברים למוזיקה הזאת" אז לכי מאמי קראי טוקבקים ובמיוחד באתר קשת ותביני שיש לה פול סיכויים לזכות, וכן לצערי כמעט יותר משל בועז. אז פסדר אולי את לא אוהבת אותה ולא מתחברת אליה, זכותך לא אמרתי שלא אבלל פאק מאיפה את כבר מחליטה שהיא לא תשרוד אחרי כוכב נולד?!?

danit1234

New member
../images/Emo45.gif =\\ ולהילה

ממה שאני יודעת באמת פחות קהל מתחבר למוזיקה הזאת. רינה עצמה אמרה שהיא באה מהכיוון של הג'ז. השירים שהיא שרה בתכנית הם קאברים והם לא של ג'אס זה שירים שהיא אוהבת ומתאימים לקול שלה , אבל זה לא מעיד על השירים שהיא תוציא אח"כ. "אז לכי מאמי קראי טוקבקים ובמיוחד באתר קשת ותביני שיש לה פול סיכויים לזכות, וכן לצערי כמעט יותר משל בועז." טוקבקים לא תמיד מעידים , הרבה אהבו גם את רפאל מירילא . איפה הוא היום? לא שמעתי עליו אחרי כוכב נולד. ואם בעיינייך מי שיזכה זה מי שהכי טוב והכי יתפתח אחרי התכנית בעצם אז חבל, כי כדאי שתהיה לך דעה משלך ולא תמיד ללכת עם הזרם, הקהל בחר להעיף את אדיר אוחיון אבל הוא מצידו כבר קיבל חוזה תקליטים בלי להגיע לגמר וגם לא לחצי הגמר. לא אמרתי שהיא לא תשרוד מה שאמרתי במדויק זה בסכ"ה: "לדעתי בתחרות הזאת צריך יותר מיכולות קוליות כדי 'לשרוד' גם אחריה " לא דיברתי עליה ספציפית דיברתי בכלליות אני לא נביאה או משהו. ואני לא יכולה להחליט מי יצליח ומי לא . אבל אני אומרת שלא תמיד מה שקורה בתכנית הוא גם מה שיקרה אחריה.

HILA46

New member
אוקיי את צודקת

ואני ממש ממש לא "הולכת עם הזרם" כמו שאמרת,כי אני אוהבת את בועז התחברתי אליו מההתחלה והלוואי שהוא יקח ת'גמר בע"ה. ולא הבנתי מה רצית להגיד פה "ואם בעיינייך מי שיזכה זה מי שהכי טוב והכי יתפתח אחרי התכנית בעצם אז חבל". טחח מה חבל?? המתמודד שהכי טוב מבין השלישיה הוא זה שצריך לקחת והכי מגיע לו ת'ניצחון הזה, ובמקרה הזה זה בועז.

danit1234

New member
מה שרציתי לומר בחלק הזה...

אני אומרת בעצם שלאוו דווקא מי שניצח בגמר הוא בהכרח מי שהיה הכי טוב שם, מי שיוציא דיסק שימכור את מס' התקליטים הגדול ביותר, מיש ישמעו עליו הרבה אחריי התכנית, מי שיופיע, מי שבאמת יצליח כי יכול להיות שיש אנשים שבתכנית עושים קאברים לשירים טובים ושלהם עצמם יש את היכולות הנכונות אבל מפה לבין מה הם יעשו שכתגמר התכנית הפער גדול . ולמה אמרתי את זה ? בגלל השורה שרשמתי כמה הודעות למעלה "ותביני שיש לה פול סיכויים לזכות" - זה שX או Y יזכו זה לא אומר שהם הכי טובים אלא שהקהל הכי התחבר לביצוע שלהם היום \ או במשך העונה. הכי טובים אי אפשר לומר לדעתי כי כל אחד מהם בסגנון אחר של מוזיקה וכל אחד יכול לאהוב מה שיותר מתאים לו. אבל הצבעת הקהל בחלט לא מעידה על המשך הצלחתם של המתמודדים בתעשיית המוזיקה ראי למעלה ערך אדיר אוחיון

Norma Jean

New member
../images/Emo45.gif מסכימה...

איתך!!!ואני אפילו לא רואה את זה חחח...אבל אני מסכימה לרוב עם מה שאת אומרת חיחי...

לא לא לא.. לא מבליטים את מארינה..../images/Emo22.gif

היא כבר בולטת!! ..סטגדיש! הסבר: היא ע-נ-ק-י-ת(בגודל כמובן, לא בקול) מקווה ששלומי יזכה. עזבו את זה שהוא היחידי שעשה צבא. אני הכי אוהב אותו מהשלישייה, יש לו את הקול הכי יפה. נ.ב זה הכוכבד נולד(כולל נולד לרקוד) הראשון שאני רואה =]

האא נכון../images/Emo122.gif../images/Emo22.gif

אז.. שלומי היחידי שעשה "תחרות" נגד הגיטריסט המלווה(שהם ניגנו על השיניים, ומאחורי הראש), ובגלל זה, מגיע לו לנצח!D:

למעלה