עם

קארנושש

New member
מארינה היא ה-זמרת!!!!!!!!11

ימארינה היא פשוט מדהימה יש לה קול כל כך מרגש(גם אם זה נישמע קלישאה) | היא בטוח לוקחת ואם לא היא אז בועז:) גם חמוד....

אני לא יכולה לשמוע את מארינה../images/Emo66.gif

הקול שלה הורס כל שיר ואני לא מבינה מה כולם מתלהבים ממנה!אבל בסדר כל אחד והטעם שלו

Shira XD

New member
בדיוק../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

ציטוט של מישי [לא שלי, אבל זה קרע אותי.
] "אופרה של רוסיה מסריחה\מזרחית מרדימה של תימני או רוק של מישהו חתיך, מדהים ומוכשר?" חחח כל אחד והדעה שלו פשוט התגובה קרעה אותי,

danit1234

New member
וואלה? למה לא ידענו על זה ?../images/Emo12.gif

סתם חחח אני גם ממש אהבתי את נדב. חבל שהוא עף מוקדם מידי ביחס לכשרון שלו

zimi5

New member
מה שאני עושה בישביל בועז ! ../images/Emo3.gif ../images/Emo192.gif

אני אספתי פלאפונים לגמר ושילמתי לכולם שקלל חחח !! אני כל כך רוצה שהוא יזכה גם אמא שלי מסכנה כל כך קשה לה לדבר והיא נכה וזה אויי והוא כל כך אוהב אותהה חמוד

zimi5

New member
אומיגדדדד תיקון דחוף ! ../images/Emo192.gif

אמא שלו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חלילה וחסס !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

שלומי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo66.gif

הוא היחדי שמציל את הגמר משיעמום טוטאלי לבועז יש קול חמוד ואת מארינה אני שונאתת
והיחיד שנותן באמת שואו זה שלומי
ורק בגלל זה מגיע לו לנצח!!ואני יודעת שהוא לא יזכה כי בטוח מרינה או בועז אבל שלומי הכי טוב מהשלישייה

yifati XD

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif היי מאי =]]

הוא לא הכי טוב לדעתי בשירה אבל הוא כזה חמוודד וחתייךך ואיזה עייניםם, וזה פה כל הסיפור בכוכב נולד--> לדעת לעמוד על במה ולכבוש את כולם, גם אם מישהו לא ניראה טוב ויש לו נוכחות חזקה וביטחון עצמי הוא יכול להצליח, אחרת אתה נופל מהר מאוד גם אם אתה מנצח! אני חולה על שלומי ולא אוהבת את מאארינה ובועז שר יפה אבל אין על שלומי!

danit1234

New member
אני חושבת שהוא שר טוב , אמנם אין לו את

הקול המושלם כמו של מרינה ובועז אבל ברוק בדר"כ לאמנים אין את הקול המושלם יש להם קול מיוחד כזה אם נחשוב על זה לאו דווקא האמנים שיש להם את הקול הכי הכי יפה הם אלה שבסוף מצליחים. אני לא בטוחה שיש לו את מירב הסיכויים לנצח בגמר ולא בגלל שהוא פחות טוב אלא שבגלל שיותר מתחברים לבועז נראה לי אני בכל מקרה אצביע לו.

danit1234

New member
כלומר זה שהוא שר קצת יותר נמוך ויותר מחוספס

זה הופך את זה ליותר מיוחד. בעייני כמובן

למעלה