עונה
שם, שוב: נוגה שיר אהוב: BD תוכנית טלוויזיה אהובה: "פארסקייפ", "אבודים" האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? טעמתי, לאמ עבר האם אי פעם השתכרת עד אבדן חושים? לא האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו\י? לא על אהוב או משהו, אבל כן על אנשים אחרים האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יש\אין חבר:אין...ותודה על זריעת המלח על הפצעים
גובה: מטר וקרבו (או, בשפה מדעית, מטר שישים) פירסינג\ קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית?כן ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות ראית מישהו אהוב?בני משפחה נחשב? ב24 שעות האחרונות ראית מישהו שנוא? לא ב24 שעות האחרונות התרגשת? כל דקה בערך... ב24 שעות האחרונות עשית משהו חשוב? ועוד איך
ב24 שעות האחרונות התעצבנת על משהו סתמי? ברור
זאת אני ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? אני לא עוברת יום בלי לריב עם מישהו
ב24 שעות האחרונות קנית משהו? מה? אמממ....גבינת עיזים? נו בחייאת אני גרה באמצע המדבר- אין פה בדיוק ציוויליזציה...
האדם האחרון שהתקשר אלי: נעמה לפני כמה שעות האדם האחרון שדיברתי איתו באייסיקיו/מסנג´ר/וואטבר: אחותי הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: מצלמה
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? אמממ.....חסוי
האם צחקת על מישהו בעל מום? מעולם לא ולעולם לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כשזרקתי דברים שבירים לפח אז כן, זה היה קצת בכוונה... באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? לפי דעתי-18 לפי דעתה של אמא שלי- 35
יש לך פלאפון? לא- אני היחידה מעל גיל5 שאין לה פלאפון, אז ריספקט
למי אתה מתקשר הכי הרבה? אבא
איזה צלצול יש לך? הורדתי לפלאפןו של אבא שלי את הצלוצול של "סקס והעיר הגדולה" שהוא פשוט מעולה ושל "חבובות" שהוא גם ענק. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא- אמא ישנה
אם כן, מה את/ה שומע/ת?
מי החבר/ה הכי טוב/ה? נעמה מי החבר/ה הכי טוב/ה שאנחנו מכירים-מהפורום? אממממ...לאידעת
הגעת בזמן האחרון למצב כפית? כן....כשלךמדתי לספרות עם ארבע חברות הזויות...
מהו הדבר הכי חשוב בחיים? בריאות מהו הדבר הכי לא חשוב בחיים? טכנולוגיה דבר אחד שאת/ה אוהב/ת אצלך? אמממ...אופי או יופי? כי מבחינת אופי, אנ יאוהבת את זה שאני רגישה...מבחינת יופי- הציצים
דבר אחד שאת/ה לא אוהב/ת אצלך? רגישה מידי
נמצא/ת בחוג מסויימת? בעיקרון בפיתוח קול, אבל לא הלכתי כבר חודשיים...
אם לא, באיזה חוג היית רוצה להיות? פריזבי! חתולים או כלבים? ברור שחתולים
שטן או מלאך? שטן- הרבה יותר מעניין... חם או קר? קר! מתוק או מלוח? מתוק בנים או בנות? בנות כמובן
שחור או לבן? שחור
תקווה או אכזבה? תקווה....כי זה ממש, אבל ממש חסר לי... קיטשי או ציני? שונאת קיטשיות! רק ציניות האם אי פעם... שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? ברור
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? אמממ...לא נראה לי נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא...אני עדיין מפחדת
צחקת עד כדי דמעות? כמעט ולא קורה, אבל כן
הלכת מכות רציניות? לא...אני נקבה בכל מובן של המילה
שברת משהו? רק מלנטלפים פעם בערך... הברזת למשהו חשוב? כן והרבה
שיקרת לחבר/ה טוב/ה? לא שאני זוכרת...אני מתעבת שקרים ואני אף פעם לא משקרת....מה שכן, לפעמים אני מגזימה
הגענו לסוף...ולסיום-איך היה? היה אחלה
. סחתיין אדרוש