עם סטטיסטיקו

nogafe

New member
עונה

שם, שוב: נוגה שיר אהוב: BD תוכנית טלוויזיה אהובה: "פארסקייפ", "אבודים" האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? טעמתי, לאמ עבר האם אי פעם השתכרת עד אבדן חושים? לא האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו\י? לא על אהוב או משהו, אבל כן על אנשים אחרים האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יש\אין חבר:אין...ותודה על זריעת המלח על הפצעים
גובה: מטר וקרבו (או, בשפה מדעית, מטר שישים) פירסינג\ קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית?כן ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות ראית מישהו אהוב?בני משפחה נחשב? ב24 שעות האחרונות ראית מישהו שנוא? לא ב24 שעות האחרונות התרגשת? כל דקה בערך... ב24 שעות האחרונות עשית משהו חשוב? ועוד איך
ב24 שעות האחרונות התעצבנת על משהו סתמי? ברור
זאת אני ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? אני לא עוברת יום בלי לריב עם מישהו
ב24 שעות האחרונות קנית משהו? מה? אמממ....גבינת עיזים? נו בחייאת אני גרה באמצע המדבר- אין פה בדיוק ציוויליזציה...
האדם האחרון שהתקשר אלי: נעמה לפני כמה שעות האדם האחרון שדיברתי איתו באייסיקיו/מסנג´ר/וואטבר: אחותי הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: מצלמה
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? אמממ.....חסוי
האם צחקת על מישהו בעל מום? מעולם לא ולעולם לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כשזרקתי דברים שבירים לפח אז כן, זה היה קצת בכוונה... באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? לפי דעתי-18 לפי דעתה של אמא שלי- 35
יש לך פלאפון? לא- אני היחידה מעל גיל5 שאין לה פלאפון, אז ריספקט
למי אתה מתקשר הכי הרבה? אבא
איזה צלצול יש לך? הורדתי לפלאפןו של אבא שלי את הצלוצול של "סקס והעיר הגדולה" שהוא פשוט מעולה ושל "חבובות" שהוא גם ענק. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא- אמא ישנה
אם כן, מה את/ה שומע/ת?
מי החבר/ה הכי טוב/ה? נעמה מי החבר/ה הכי טוב/ה שאנחנו מכירים-מהפורום? אממממ...לאידעת
הגעת בזמן האחרון למצב כפית? כן....כשלךמדתי לספרות עם ארבע חברות הזויות...
מהו הדבר הכי חשוב בחיים? בריאות מהו הדבר הכי לא חשוב בחיים? טכנולוגיה דבר אחד שאת/ה אוהב/ת אצלך? אמממ...אופי או יופי? כי מבחינת אופי, אנ יאוהבת את זה שאני רגישה...מבחינת יופי- הציצים
דבר אחד שאת/ה לא אוהב/ת אצלך? רגישה מידי
נמצא/ת בחוג מסויימת? בעיקרון בפיתוח קול, אבל לא הלכתי כבר חודשיים...
אם לא, באיזה חוג היית רוצה להיות? פריזבי! חתולים או כלבים? ברור שחתולים
שטן או מלאך? שטן- הרבה יותר מעניין... חם או קר? קר! מתוק או מלוח? מתוק בנים או בנות? בנות כמובן
שחור או לבן? שחור
תקווה או אכזבה? תקווה....כי זה ממש, אבל ממש חסר לי... קיטשי או ציני? שונאת קיטשיות! רק ציניות האם אי פעם... שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? ברור
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? אמממ...לא נראה לי נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא...אני עדיין מפחדת
צחקת עד כדי דמעות? כמעט ולא קורה, אבל כן
הלכת מכות רציניות? לא...אני נקבה בכל מובן של המילה
שברת משהו? רק מלנטלפים פעם בערך... הברזת למשהו חשוב? כן והרבה
שיקרת לחבר/ה טוב/ה? לא שאני זוכרת...אני מתעבת שקרים ואני אף פעם לא משקרת....מה שכן, לפעמים אני מגזימה
הגענו לסוף...ולסיום-איך היה? היה אחלה
. סחתיין אדרוש

timtamtum1

New member
../images/Emo27.gif

איזה סוג של מוזיקה אתה אוהב לשמוע מוזיקה נעימה וכיפית
איזה זמר אתה ישראלי אתה הכי אוהב אין ספציפי, אבל אני שומע הראל מויאל, עברי לידר ועוד כמה.. איזה זמרת ישראלית אתה הכי אוהב הכי הכי הכי?
אין. איזה להקה ישראלית אתה הכי אוהב דגנחש, שוטי הנבואה [היה כ"כ טוב אתמול!
] מוניקה ועוד כמה.. איזה זמר מחו"ל אתה הכי אוהב - איזה זמרת מחו"ל אתה הכי אוהב קלי איזה להקה מחו"ל אתה הכי אוהב בלק, הלהקה ההיא של רותם ועוד.. תן 10 שירים שאתה הכי אוהב ותדרג אותם: אין לי כוח לחשוב יותר מדי, אז אני ארשום שירים שסתם אני חורש עליהם בימים האחרונים..
1. השיר של פריס הילטון [עם התנועות שהמצאנו לזה זה הרבה יותר מגניב
] 2. שירו של הפדידה [איפה את היוווווווום? איפה את היוםםם?
..] 3. GO כפרעליו. ידעתם שיוצא לו קליפ ב10 ביולי?
מעניין איך הוא יראה......
|פורד| 4. אם אלה החיים - קרן פלס 5. גט טוגדר - מדונה 6. דינדין אביב ומוש - חולמת 7. ייאלה די 8. זהו 9. מספיק 10.
אוכל: אתה אוכל קורנלפקס בבוקר כן מה אתה שם בסנדוויצ'ים שלך כשאתה הולך לבצפר לא לוקח אוכל.. איזה קורנפלקס אתה הכי אוהב כריות אם אתה צמחוני.. אז למה חלטת להיות כזה אבל אני לא איזה רשת של המבורגרים אתה יותר אוהב מקדו מקדונלד'ס, בורגראנץ' או בורגרקינג אמרתי מקדו אוהב מעדנים אם כן אז ספר איזה..: לא ממש. זה או זה שתייה מוגזת או לא לא גבינה צהובה או לבנה צהובה גוטג' או סקי קוטג' קורקה קולה או אר סי קולה או בכלל פפסי קולה קורקה צ'יפס מטוגן או צ'יפס חטיף קשה
קיץ: מה תעשה בקיץ הקרוב מה לא.. פחחח
אוהב ים פחות או יותר.. אוהב בריכה לא X: איזה ארטיק על בטוח תקנה קרח דובדבן
שוחה עם מצופים במים עמוקים.. מה אתה הכי אוהב לעשות בים להשתזף, לשחק מטקות להתרחץ בים..: לשחק מטקות?
אתה אוהב את הקיץ בכלל עכשיו לא מה עדיף יותר להישאר בבית עם המזגן הכיפי או לצאת לים או לבריכה איזה שאלות עלובות
לא יודע.. מה הדבר שאתה הכי שונא בקיץ חרקים מעופפים למינהם הודגש באמצעות מדגישומטיק
<- קרדיט

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifנראה אם תעמוד בזה../images/Emo3.gif

LeRanch

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם, שוב:אורָן שיר אהוב:אמממ.. יש יותר מדי תוכנית טלוויזיה אהובה:נמלטים ואבודים האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?לא האם אי פעם השתכרת עד אבדן חושים? לא האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו\י?כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?אולי יש\אין חבר:אין גובה:1.70 ומשו.. אולי 1.80 פירסינג\ קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית?כן ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות ראית מישהו אהוב?כן ב24 שעות האחרונות ראית מישהו שנוא?לא ב24 שעות האחרונות התרגשת?כן ב24 שעות האחרונות עשית משהו חשוב?כן ב24 שעות האחרונות התעצבנת על משהו סתמי?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? מה?לא האדם האחרון שהתקשר אלי:לא זוכר האדם האחרון שדיברתי איתו באייסיקיו/מסנג´ר/וואטבר:ידידה שלי הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים:מוזיקה האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא האם צחקת על מישהו בעל מום?לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כשמרגישים שמוכנים.. אבל לא פחות מ-15.. יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברים איזה צלצול יש לך? סתם צלצול של הפלאפון.. הקודם היה BOY את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן אם כן, מה את/ה שומע/ת? Open your heart של ווסטלייף מי החבר/ה הכי טוב/ה?לינה וג'ני מי החבר/ה הכי טוב/ה שאנחנו מכירים-מהפורום?לינה וג'ני הגעת בזמן האחרון למצב כפית?לא מהו הדבר הכי חשוב בחיים?בריאות ואושר מהו הדבר הכי לא חשוב בחיים?אממ.. אנשים דפוקים דבר אחד שאת/ה אוהב/ת אצלך? -- דבר אחד שאת/ה לא אוהב/ת אצלך? -- נמצא/ת בחוג מסויימת?לא אם לא, באיזה חוג היית רוצה להיות? --- חתולים או כלבים? גם וגם שטן או מלאך?מלאך חם או קר?קר מתוק או מלוח?מתוק אבל לא בהגזמה בנים או בנות?בנות שחור או לבן?לבן תקווה או אכזבה?תקווה קיטשי או ציני?ציניייייייייייייייייייייי האם אי פעם... שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא צחקת עד כדי דמעות?כן הלכת מכות רציניות?לא שברת משהו?כן הברזת למשהו חשוב?אולי.. שיקרת לחבר/ה טוב/ה?כן הגענו לסוף...ולסיום-איך היה? שאלון חלומי

adida12

New member
עונה..

שם, שוב: עדי חח שיר אהוב: שיר לשירה- מירי מסיקה חח תוכנית טלוויזיה אהובה: אממ..חברים האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?חח 5% אלכוהול נקרא? האם אי פעם השתכרת עד אבדן חושים? לא האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן.. האם אי פעם בכית על מישהו\י? אולי.. חח האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יש\אין חבר: אין גובה: אין לי שמץ.. פירסינג\ קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? כן.. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן.. ב24 שעות האחרונות ראית מישהו אהוב? הורים? חח ב24 שעות האחרונות ראית מישהו שנוא? לא.. ב24 שעות האחרונות התרגשת? לא ב24 שעות האחרונות עשית משהו חשוב? אממ.. לא ממש.. ב24 שעות האחרונות התעצבנת על משהו סתמי? כן.. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? בערך... ב24 שעות האחרונות קנית משהו? מה? לא.. האדם האחרון שהתקשר אלי: אממ.. אבא האדם האחרון שדיברתי איתו באייסיקיו/מסנג´ר/וואטבר: רותם..חח הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: אממ... עבודות יד האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לאאאא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן... משפחה... שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא... באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 17.. יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאמאבא..שיסיעו... איזה צלצול יש לך? bthe-kelly clarkson את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא.. אם כן, מה את/ה שומע/ת? מי החבר/ה הכי טוב/ה? יש 3.. מי החבר/ה הכי טוב/ה שאנחנו מכירים-מהפורום? אממ.. ליאור.. הגעת בזמן האחרון למצב כפית? חח כן.. היום.. מהו הדבר הכי חשוב בחיים? אממ... אנשים שיעודדו אותך ושמחה... מהו הדבר הכי לא חשוב בחיים? לא יודעת.. דבר אחד שאת/ה אוהב/ת אצלך? איכפתיות.. דבר אחד שאת/ה לא אוהב/ת אצלך? ביישנות נמצא/ת בחוג מסויימת? הייתי.. טניס ואני אהיה בגיטרה.. אם לא, באיזה חוג היית רוצה להיות? חתולים או כלבים? חתולים שטן או מלאך? מלאך חם או קר? קר מתוק או מלוח? מתוק בנים או בנות? בנות חח שחור או לבן? לבן תקווה או אכזבה? תקווה קיטשי או ציני? קיטשי האם אי פעם... שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא צחקת עד כדי דמעות? כן הלכת מכות רציניות? לא שברת משהו? כן הברזת למשהו חשוב? לא שיקרת לחבר/ה טוב/ה? כן...בערך.. על משהו שקרה מזמן.. הגענו לסוף...ולסיום-איך היה? בסדר חח

The lawnmower

New member
עונה....

שם, שוב: יובלללל שיר אהוב: הרבה.... תוכנית טלוויזיה אהובה: אבודים ובובספוג האם אי פעם עישנת? לא! האם אי פעם שתית אלכוהול? לא! האם אי פעם השתכרת עד אבדן חושים? לא! האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? אממממ לא האם אי פעם בכית על מישהו\י? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא שזכור לי יש\אין חבר: לא..... גובה: 1.50 ומשו............... פירסינג\ קעקועים: לא... ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות ראית מישהו אהוב? אממ....כה ב24 שעות האחרונות ראית מישהו שנוא? לא ב24 שעות האחרונות התרגשת? לא ב24 שעות האחרונות עשית משהו חשוב? אממ לא ב24 שעות האחרונות התעצבנת על משהו סתמי? לא ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? מה? לא האדם האחרון שהתקשר אלי: דקל האדם האחרון שדיברתי איתו באייסיקיו/מסנג´ר/וואטבר: גיל הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: לשחק כדורגל האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא!! האם צחקת על מישהו בעל מום? לאאאא!!! יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אמממ לא יודעת שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מצדי אף פעם...חחח יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא איזה צלצול יש לך? SIMPLE PLAN-SHUT UP את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כלום אם כן, מה את/ה שומע/ת? כלוםם מי החבר/ה הכי טוב/ה? דפנה ועדן מי החבר/ה הכי טוב/ה שאנחנו מכירים-מהפורום? אדר הגעת בזמן האחרון למצב כפית? לא מהו הדבר הכי חשוב בחיים? לא יודעת מהו הדבר הכי לא חשוב בחיים? לסדר תחדר....חחחחחחחחחח דבר אחד שאת/ה אוהב/ת אצלך? אממ....לא יודעת דבר אחד שאת/ה לא אוהב/ת אצלך? השיער נמצא/ת בחוג מסויימת? כה.....כדורגל חליל צד ושנה הבאה גיטרה בס :) אם לא, באיזה חוג היית רוצה להיות? חתולים או כלבים? כלב שטן או מלאך? מלאך חם או קר? חם מתוק או מלוח? מלוח בנים או בנות? אה? שחור או לבן? שחורר תקווה או אכזבה? תקווה קיטשי או ציני? ציני האם אי פעם... שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא צחקת עד כדי דמעות? כן הלכת מכות רציניות? לא שברת משהו? כן הברזת למשהו חשוב? כן שיקרת לחבר/ה טוב/ה? לא הגענו לסוף...ולסיום-איך היה? נחמד

daphnef

New member
קלי

אם מותר לחזור על אותו דבר פעמיים.. אם לא אז.... שאקירה {שאקירה, הו בייבי ....
}

למעלה