עונה...../images/Emo26.gif
שם, שוב: עדי... שיר אהוב: BOY
תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים האם אי פעם עישנת? לא!!
=
האם אי פעם שתית אלכוהול? לא..
האם אי פעם השתכרת עד אבדן חושים?
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו\י? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יש\אין חבר: אין גובה: 1.55 (בערך..) פירסינג\ קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא נראה לי... ב24 שעות האחרונות צחקת? ברור!! חהחהחהה..
ב24 שעות האחרונות ראית מישהו אהוב? כן ב24 שעות האחרונות ראית מישהו שנוא? כן ב24 שעות האחרונות התרגשת? כן ב24 שעות האחרונות עשית משהו חשוב? לישון זה חשוב?
ב24 שעות האחרונות התעצבנת על משהו סתמי? אני מניחה שכן... ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? מה? לא האדם האחרון שהתקשר אלי: חברה שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באייסיקיו/מסנג´ר/וואטבר: בת דודה שנייה שלי הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים:
שאלה קשה... האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא שידוע לי
האם צחקת על מישהו בעל מום? לא.. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אני צריכה לחשוב על זה.. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא. אבל קרה לי שחשבתי "אוי
איזה באסה אם אני אשבור עכשיו כוס", ובדיוק כוס שהייתה אצלי ביד כמעט נשברה...
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אוי ליי!!
יש לך פלאפון? בוודאי... צביקה פיק
למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחברות שלי ולהורים שלי.. איזה צלצול יש לך? מכוער!! עזבו.. אל תשאלו.. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא.. רק קמתי!! אם כן, מה את/ה שומע/ת?
מי החבר/ה הכי טוב/ה? ענבר מי החבר/ה הכי טוב/ה שאנחנו מכירים-מהפורום? אין לי חבר הכי טוב מהפורום.. אבל אני מדברת אם חלק במסרים ובאייסי.. הגעת בזמן האחרון למצב כפית? נראה לי אתמול.. אני לא בטוחה.. מהו הדבר הכי חשוב בחיים? לחיות מהו הדבר הכי לא חשוב בחיים? לא לחיות דבר אחד שאת/ה אוהב/ת אצלך? אני מצחיקה (לחוץ ככה אני חושבת...
) דבר אחד שאת/ה לא אוהב/ת אצלך? אני מצעצבנת בקלות יתר.. נמצא/ת בחוג מסויימת? השנה הם נגמרו.. הייתי בתיאטרון ובכדורעף (לקחנו מקום ראשון לכיתות ז' של אליפות ירושלים!! רספקט!) אם לא, באיזה חוג היית רוצה להיות?
חתולים או כלבים?
אני לא יכולה לענות על זה.. שטן או מלאך? אני שטן קטן..
חם או קר? קר
מתוק או מלוח? שניהם בנים או בנות? בנות...
שחור או לבן? שחור תקווה או אכזבה? נו באמת.. בור שתקווה..
קיטשי או ציני? ציני..
האם אי פעם... שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חס ושלום!! בנית טירה מחול? כל הזמן!!
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? ממ.. לא שיידוע לי... נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא צחקת עד כדי דמעות? כן.. הלכת מכות רציניות? פעם אחת.. וגם זה אולי.. אני לא טיפוס של מכות... שברת משהו? כן הברזת למשהו חשוב? אולי מזמן... אני לא זוכרת.. שיקרת לחבר/ה טוב/ה? כן.. אבל לא רציני..
הגענו לסוף...ולסיום-איך היה? מהמםם!! חלק מהשעלות ממש ממש ממש ממש מפגרות...