נ ו נ י י י י
New member
../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifעונה
שם, שוב:נֹגה שיר אהוב:Ironic,של אלאניס מוריסט תוכנית טלוויזיה אהובה:האלופה...הדבר היחיד שאני רואה
האם אי פעם עישנת?כן האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם השתכרת עד אבדן חושים?לא האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו\י?כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?מקווה שלא יש\אין חבר:אין גובה:לאדעת
פירסינג\ קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות ראית מישהו אהוב?כן ב24 שעות האחרונות ראית מישהו שנוא?לא ב24 שעות האחרונות התרגשת?כן ב24 שעות האחרונות עשית משהו חשוב?כן ב24 שעות האחרונות התעצבנת על משהו סתמי?לא ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? מה?לא האדם האחרון שהתקשר אלי:מספר חסוי
לא זוכרת מי זה היה האדם האחרון שדיברתי איתו באייסיקיו/מסנג´ר/וואטבר:עכשיו,דנית
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים:משפחה האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא האם צחקת על מישהו בעל מום?לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?ברור
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מאיפה לי...כל אחד והרצונות שלו
יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?חברות
איזה צלצול יש לך?EVER BLAZIN של שון פול.אין לי כוח להחליף
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?5 בבוקר
לא אם כן, מה את/ה שומע/ת?--- מי החבר/ה הכי טוב/ה?קרן מי החבר/ה הכי טוב/ה שאנחנו מכירים-מהפורום?אממ תמר [תמרוש5] הגעת בזמן האחרון למצב כפית?כן
מהו הדבר הכי חשוב בחיים?שונאת את השאלות האלה מהו הדבר הכי לא חשוב בחיים?^^ דבר אחד שאת/ה אוהב/ת אצלך?עיניים דבר אחד שאת/ה לא אוהב/ת אצלך?אף נמצא/ת בחוג מסויימת?כן
חוג מסויימת
אם לא, באיזה חוג היית רוצה להיות? חתולים או כלבים?חתולים שטן או מלאך?
חם או קר?קר מתוק או מלוח?מלוח בנים או בנות?בנות
שחור או לבן?לבן תקווה או אכזבה?תקווה קיטשי או ציני?ציני
האם אי פעם... שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא
בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא צחקת עד כדי דמעות?כן הלכת מכות רציניות?כן
שברת משהו?כן הברזת למשהו חשוב?כן שיקרת לחבר/ה טוב/ה?כן הגענו לסוף...ולסיום-איך היה?חביב
שם, שוב:נֹגה שיר אהוב:Ironic,של אלאניס מוריסט תוכנית טלוויזיה אהובה:האלופה...הדבר היחיד שאני רואה