עם סטטיסטיקו

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifעונה

שם, שוב:נֹגה שיר אהוב:Ironic,של אלאניס מוריסט תוכנית טלוויזיה אהובה:האלופה...הדבר היחיד שאני רואה
האם אי פעם עישנת?כן האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם השתכרת עד אבדן חושים?לא האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו\י?כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?מקווה שלא יש\אין חבר:אין גובה:לאדעת
פירסינג\ קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות ראית מישהו אהוב?כן ב24 שעות האחרונות ראית מישהו שנוא?לא ב24 שעות האחרונות התרגשת?כן ב24 שעות האחרונות עשית משהו חשוב?כן ב24 שעות האחרונות התעצבנת על משהו סתמי?לא ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? מה?לא האדם האחרון שהתקשר אלי:מספר חסוי
לא זוכרת מי זה היה האדם האחרון שדיברתי איתו באייסיקיו/מסנג´ר/וואטבר:עכשיו,דנית
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים:משפחה האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא האם צחקת על מישהו בעל מום?לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?ברור
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מאיפה לי...כל אחד והרצונות שלו
יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?חברות
איזה צלצול יש לך?EVER BLAZIN של שון פול.אין לי כוח להחליף
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?5 בבוקר
לא אם כן, מה את/ה שומע/ת?--- מי החבר/ה הכי טוב/ה?קרן מי החבר/ה הכי טוב/ה שאנחנו מכירים-מהפורום?אממ תמר [תמרוש5] הגעת בזמן האחרון למצב כפית?כן
מהו הדבר הכי חשוב בחיים?שונאת את השאלות האלה מהו הדבר הכי לא חשוב בחיים?^^ דבר אחד שאת/ה אוהב/ת אצלך?עיניים דבר אחד שאת/ה לא אוהב/ת אצלך?אף נמצא/ת בחוג מסויימת?כן
חוג מסויימת
אם לא, באיזה חוג היית רוצה להיות? חתולים או כלבים?חתולים שטן או מלאך?
חם או קר?קר מתוק או מלוח?מלוח בנים או בנות?בנות
שחור או לבן?לבן תקווה או אכזבה?תקווה קיטשי או ציני?ציני
האם אי פעם... שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא
בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא צחקת עד כדי דמעות?כן הלכת מכות רציניות?כן
שברת משהו?כן הברזת למשהו חשוב?כן שיקרת לחבר/ה טוב/ה?כן הגענו לסוף...ולסיום-איך היה?חביב

Blue Aura

New member
../images/Emo210.gif עונה. ../images/Emo189.gif

שם, שוב: כאילו אתם לא יודעים. שיר אהוב: של קלי
כי אם לא אז יש מלא. תוכנית טלוויזיה אהובה: אבודים. האם אי פעם עישנת? פעם אחת. שחטאה אחת. האם אי פעם שתית אלכוהול? לא.
האם אי פעם השתכרת עד אבדן חושים? כבר אמרתי שאני לא שותה. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? מלא פעמים. האם אי פעם בכית על מישהו\י? מה זאת אומרת? כאילו שמישהו מת? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא. יש\אין חבר: אין. גובה: לאדעת. פירסינג\ קעקועים: עם מחשיבים עגילים באוזניים אז יש לי 6. ב24 שעות האחרונות בכית? אתמול. ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות ראית מישהו אהוב?
ב24 שעות האחרונות ראית מישהו שנוא?
ב24 שעות האחרונות התרגשת?
ב24 שעות האחרונות עשית משהו חשוב?
ב24 שעות האחרונות התעצבנת על משהו סתמי?
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו? מה?
האדם האחרון שהתקשר אלי: לא זוכרת ואין לי כוח להביא את הפאל'. האדם האחרון שדיברתי איתו באייסיקיו/מסנג´ר/וואטבר: גם לא זוכרת. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: הכלבה שלי.
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? פחח, לא. הכי קרוב זה יהיה קלי.
האם צחקת על מישהו בעל מום? לא. אני חסידה.
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של אמא שלי, אחותי והכלבה שלי. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? חחח. לא. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמוכנים. יש לך פלאפון? נתחשב במה שכתבתי למעלה אז כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אוריה. איזה צלצול יש לך? של קלי, BOY ששומעים אותה שרה.
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?
אם כן, מה את/ה שומע/ת? The Goo Goo Dolls - Stay With You מי החבר/ה הכי טוב/ה? אוריה. מי החבר/ה הכי טוב/ה שאנחנו מכירים-מהפורום? אממ, או דר או אלירן. הגעת בזמן האחרון למצב כפית? חחח, לא. מהו הדבר הכי חשוב בחיים? שאני לא אתחיל פה פילוסופיה ולרקורד אני לא לומדת פילוסופיה.
מהו הדבר הכי לא חשוב בחיים? יתושים! דבר אחד שאת/ה אוהב/ת אצלך? העיניים. דבר אחד שאת/ה לא אוהב/ת אצלך? שאני שמנה.
נמצא/ת בחוג מסויימת?
אם לא, באיזה חוג היית רוצה להיות? הייתי בכדורעף. חתולים או כלבים? כבר אמרתי אלף פעם בשאלון הזה שיש לי כלבה. שטן או מלאך?
חם או קר?
מתוק או מלוח? מתוק. בנים או בנות? גם וגם. שחור או לבן? שחור. תקווה או אכזבה? תקווה. קיטשי או ציני? ציני. האם אי פעם... שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא. בנית טירה מחול? לא. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא. צחקת עד כדי דמעות? לא נראה לי.
הלכת מכות רציניות?
שברת משהו? מלא. הברזת למשהו חשוב? לא. שיקרת לחבר/ה טוב/ה? לא. הגענו לסוף...ולסיום-איך היה? אה, בסדר.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

otollo

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo26.gif../images/Emo178.gif

שם, שוב:אור
שיר אהוב:BTHE
תוכנית טלוויזיה אהובה:אמריקן איידול.
האם אי פעם עישנת?לא
איכסה פיכסה
האם אי פעם שתית אלכוהול?לא
האם אי פעם השתכרת עד אבדן חושים? XD לא
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כנראה שכן
האם אי פעם בכית על מישהו\י?
. כן, חבר טוב שלי ושל אח שלי נפטר שהייתי בכתה ד'
.
האם אי פעם שברת למישהו את הלב?נראה לי שכן :S
יש\אין חברה:אין
גובה:לא יודע. מטר שישים ומשהו שבעים ומשהו
פירסינג\ קעקועים:לא
ב24 שעות האחרונות בכית?לא
ב24 שעות האחרונות צחקת?כן
ב24 שעות האחרונות ראית מישהו אהוב?o_O כנראה
ב24 שעות האחרונות ראית מישהו שנוא?לא
ב24 שעות האחרונות התרגשת?לא
ב24 שעות האחרונות עשית משהו חשוב?לא
ב24 שעות האחרונות התעצבנת על משהו סתמי?כן
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?את אמא זה נחשב?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כן
ב24 שעות האחרונות קנית משהו? מה?לא
האדם האחרון שהתקשר אלי:ידידה שלי
האדם האחרון שדיברתי איתו באייסיקיו/מסנג´ר/וואטבר:לא זוכר
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים:לא יודע.
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא
האם צחקת על מישהו בעל מום?לא יודע. מקווה שלא
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? O.O
יש לך פלאפון?כן
למי אתה מתקשר הכי הרבה? נראה לי שלאבא שלי
איזה צלצול יש לך? ברייקאוואי
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כלום
אם כן, מה את/ה שומע/ת?
מי החבר/ה הכי טוב/ה?חגי
מי החבר/ה הכי טוב/ה שאנחנו מכירים-מהפורום?לא יודע
הגעת בזמן האחרון למצב כפית?לא זוכר. נראה לי שכן
מהו הדבר הכי חשוב בחיים?לא הייתה כבר את השאלה הזאת
?
מהו הדבר הכי לא חשוב בחיים?אממ. אממ.
דבר אחד שאת/ה אוהב/ת אצלך?כלום
דבר אחד שאת/ה לא אוהב/ת אצלך?כלום
נמצא/ת בחוג מסויימת?כרגע לא
אם לא, באיזה חוג היית רוצה להיות?אני רוצה לחזור לטניס אבל אין לי כוח
חתולים או כלבים?כלבים
שטן או מלאך?לא יודע
חם או קר?חם
מתוק או מלוח?מלוח
בנים או בנות?בנות
שחור או לבן?שחור
תקווה או אכזבה?איזה שאלות
תקווה?
קיטשי או ציני?ציני
האם אי פעם...
שאבת אבק בלי שביקשו ממך?Hell no
בנית טירה מחול? אולי
לא זוכר
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא
נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא
צחקת עד כדי דמעות?כן
הלכת מכות רציניות?לא משהו רציני
שברת משהו?כן
הברזת למשהו חשוב?לא
שיקרת לחבר/ה טוב/ה?לא זוכר
הגענו לסוף...ולסיום-איך היה?מעפן
הודגש באמצעות מדגישומטיק

daphnef

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם, שוב: דפני שיר אהוב: What's Lefy Of Me-Nick Lachey תוכנית טלוויזיה אהובה: "חברים"
האם אי פעם עישנת? לא...בחיים לא! האם אי פעם שתית אלכוהול? כן.. האם אי פעם השתכרת עד אבדן חושים? ממש לא..! האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן! האם אי פעם בכית על מישהו\י? כן!ברור! מי לא?! האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יודעת..
יש\אין חבר:אין...
גובה: 1.59 אני עולה לכיתה ח'! פירסינג\ קעקועים: אממ רוצה לעשות קעקוע.. ועגילים באוזניים, אבל בא לי בעוד מקום..אני עדיין חושבת חיחי.. ב24 שעות האחרונות בכית? כן..כי אח שלי רצה לחזור לצבא לחודש...עזבו סיפור ארוך.. ב24 שעות האחרונות צחקת? חח כן! ב24 שעות האחרונות ראית מישהו אהוב? משפחה?!
ב24 שעות האחרונות ראית מישהו שנוא? לא.. ב24 שעות האחרונות התרגשת? לא.. ב24 שעות האחרונות עשית משהו חשוב? כן..ניקיתי את הרחבות בחוץ וקיבלתי 50 ש"ח על זה!
ב24 שעות האחרונות התעצבנת על משהו סתמי? אממ לא.. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן, את אמא שלי.. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא.. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? מה? היום אני הולכת לקניון..אז עוד לא.. האדם האחרון שהתקשר אלי: אממ לא זוכרת.. האדם האחרון שדיברתי איתו באייסיקיו/מסנג´ר/וואטבר: עמית ושחר הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: הכלבה שלי והמשפחה שלי! האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? ברור...! האם צחקת על מישהו בעל מום? ממש לא! בחיים לא! יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של קרוביי.. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? ארון..|מסמיקה| באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כשרוצים.. יש לך פלאפון? כן! למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת.. איזה צלצול יש לך? Hips Don't Lie את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן.. אם כן, מה את/ה שומע/ת? את השיר של ניק לאשי.. וואטס לאפט או מי. מי החבר/ה הכי טוב/ה? עמית.. מי החבר/ה הכי טוב/ה שאנחנו מכירים-מהפורום? לא יודעת.. הגעת בזמן האחרון למצב כפית? חח..לא.. מהו הדבר הכי חשוב בחיים? חיים! מהו הדבר הכי לא חשוב בחיים? כסף דבר אחד שאת/ה אוהב/ת אצלך? אממ לא יודעת.. דבר אחד שאת/ה לא אוהב/ת אצלך? גם לא יודעת.. נמצא/ת בחוג מסויימת? לא... אם לא, באיזה חוג היית רוצה להיות? משו שקשור לריקוד.. חתולים או כלבים? שניהם! שטן או מלאך? ברור ששטן! חיח מלאך! חם או קר? חם! מתוק או מלוח? מתוק בנים או בנות? בנים....! ובנות..-->תלוי בקשר למה.. שחור או לבן?לבן תקווה או אכזבה? תקווה קיטשי או ציני? ....חומר למחשבה... האם אי פעם... שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא.. בנית טירה מחול? כן חח! היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא.. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא.. צחקת עד כדי דמעות? כן! הלכת מכות רציניות? לא.. שברת משהו? כן הברזת למשהו חשוב? לא ממש...כאילו שיעור זה לא דבר חשוב.. שיקרת לחבר/ה טוב/ה? אממ.. לא לחבר/ה טוב/ה... הגענו לסוף...ולסיום-איך היה? מעייף!!!

a k c

New member
איזה שיר מדהים כתבת!!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

a k c

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo109.gifגם אני מתעצבת...

אבל לא שוברת ארונות בגלל זה.!!

Kelly B

New member
עונהההה

שם, שוב:לירון שיר אהוב:זה משתנה כל פעם... תוכנית טלוויזיה אהובה:friends האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם השתכרת עד אבדן חושים? לא האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? ברור כל אחד.. האם אי פעם בכית על מישהו\י? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן יש\אין חבר: אין גובה: 1.73 פירסינג\ קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? ברור :) ב24 שעות האחרונות ראית מישהו אהוב? כן. ב24 שעות האחרונות ראית מישהו שנוא? כן ב24 שעות האחרונות התרגשת? כן ב24 שעות האחרונות עשית משהו חשוב? נחתתי מברצלונה ב24 שעות האחרונות התעצבנת על משהו סתמי? חחחח כן ישבה לידי בטיסה מישהי מעצבנת. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן בשדה תעופה חחחח היו לי 24 שעות מעניינות... ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? עוד לא... ב24 שעות האחרונות קנית משהו? מה? חחחחחחחחח דיוטיפריייי ספרד , אלכוהול האדם האחרון שהתקשר אלי: חברה,קארין. האדם האחרון שדיברתי איתו באייסיקיו/מסנג´ר/וואטבר:ילדה מהכיתה , שני. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: קניות האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא, זה שאלה כללית , הייתי ממש קשורה לאנשים מהמין שלי אבל לא חשקתי בהם מינית, פשוט רציתי להיות איתם ולהתחבר איתם, לא רציתי אף אחד מבחינה מינית ! האם צחקת על מישהו בעל מום? חס וחלילה. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא, חיים ובריאות הכי חשוב, ופרארי גם חחחחחחחחחחחחחח שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא :) אבל רעיון יפה. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? זה לא קשור לגיל, אלא לזוגיות ולהרגשה עם בן הזוג. גיל לא חשוב יש לך פלאפון? כן בטח למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא :) איזה צלצול יש לך? ברייקאווי דאנס את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא אם כן, מה את/ה שומע/ת? מי החבר/ה הכי טוב/ה? איהההה :) מי החבר/ה הכי טוב/ה שאנחנו מכירים-מהפורום? אין לי פה הרבה חברים... הגעת בזמן האחרון למצב כפית? חחחחחחח לא מהו הדבר הכי חשוב בחיים? בריאות מהו הדבר הכי לא חשוב בחיים? עצבים דבר אחד שאת/ה אוהב/ת אצלך? יכולת להסתגל בהתאם למצב. דבר אחד שאת/ה לא אוהב/ת אצלך? בלגניסטיות נמצא/ת בחוג מסויימת? לא אם לא, באיזה חוג היית רוצה להיות? לימוד גרמנית חתולים או כלבים? כלביםםםםםם שטן או מלאך? שטןןןןן חחחחחחחח חם או קר? חם מתוק או מלוח? ערבוב של שניהם :) חחחחחחחחח בנים או בנות? שאלה רטורית כל אחד יבחר את בן המין השני לכן זה בניםםםם שחור או לבן? לבן תקווה או אכזבה? שאלה רטורית מפגרת לא עונה... קיטשי או ציני? כנ"ל האם אי פעם... שאבת אבק בלי שביקשו ממך? פחחחחחח לאא בנית טירה מחול? לא היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן עם הרישיון שלי :) צחקת עד כדי דמעות? כן הלכת מכות רציניות? כן שברת משהו? כן רטוריתתתתתתתת הברזת למשהו חשוב? כן מלא :) שיקרת לחבר/ה טוב/ה? חמאסס לעולם לא הגענו לסוף...ולסיום-איך היה? שאלות רטוריות מפגרות הרוב אבל השאר היה נחמד

Mimi Love Kelly

New member
../images/Emo189.gifעונה../images/Emo181.gif../images/Emo175.gif

שם, שוב: מיכלל שיר אהוב: כל השירים של קלוש תוכנית טלוויזיה אהובה: "פלוריסיינטה" "האלופה" האם אי פעם
? לא אז תפסיקו לעשן לידי
האם אי פעם שתית אלכוהול? לא האם אי פעם השתכרת עד אבדן חושים? אם לא שתיתי אלכוהול איך השתכרתי מהאוויר? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? יאפ ואתם? האם אי פעם בכית על מישהו\י? לא נולד הזבלל האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אולי יש\אין חבר: אין חבר אין צרות גובה: גבוהה אל תדאגו פירסינג\ קעקועים: בקרוב [פירסינג] ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כה ב24 שעות האחרונות ראית מישהו אהוב? כה תמונה של קלוש ב24 שעות האחרונות ראית מישהו שנוא? אממ.. בתמונות ב24 שעות האחרונות התרגשת? לא ב24 שעות האחרונות עשית משהו חשוב? לא ב24 שעות האחרונות התעצבנת על משהו סתמי? לא ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? מה? קניתי מישהו שיעזור לי עם השאלון הזה
חחח.. סתם לא האדם האחרון שהתקשר אלי: אממ.. נראה לי אבא שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באייסיקיו/מסנג´ר/וואטבר: חברה שלי הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: קלי האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לאאאאאאא!!!! חס וחלילה שמשון ודלילה שגרו בוילה!!! האם צחקת על מישהו בעל מום? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? קלי שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? שברתי הרבה דברים אבל לא בכוונה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אוי ואבוי כר אתם חושבים על זה
יש לך פלאפון? יאפ הנה הוא
למי אתה מתקשר הכי הרבה? להמון אנשים איזה צלצול יש לך? ביקוז אוף יו של קלוש את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? עכשיו לפני עכשיו ואחרי עכשיו אם כן, מה את/ה שומע/ת? קלוש אשלי סימפסון ריהנה [שלושת המלכות] מי החבר/ה הכי טוב/ה? אם אתם לא מכירים מזה משנה? מי החבר/ה הכי טוב/ה שאנחנו מכירים-מהפורום? לא רק הגעתי
הגעת בזמן האחרון למצב כפית? סליחה? בצלחת שלי
מהו הדבר הכי חשוב בחיים? קלי מהו הדבר הכי לא חשוב בחיים? בצפר בעעעע
דבר אחד שאת/ה אוהב/ת אצלך? אמ.. לא יודעת דבר אחד שאת/ה לא אוהב/ת אצלך? לא ידעת נמצא/ת בחוג מסויימת? לאא אם לא, באיזה חוג היית רוצה להיות? משחק [תאטרון] או ריקוד חתולים או כלבים?
שטן או מלאך? חצי
חצי
חם או קר?
מתוק או מלוח? מתוק בנים או בנות? בנות ובנים לא שמעתם את השיר של ערוץ הילדים?
[סתם חיחי] שחור או לבן? לבן תקווה או אכזבה? תקווה בואי רגע קוראים לך קיטשי או ציני? סיני האם אי פעם... שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לאא בנית טירה מחול? כה היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? יאפ נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כה במכוניות מתנגשות צחקת עד כדי דמעות? כה הלכת מכות רציניות? יאפ שברת משהו? המון משוהים
הברזת למשהו חשוב? כה שיקרת לחבר/ה טוב/ה? אממ... אולי אם הייתה לה מסיבת הפתעה הגענו לסוף...ולסיום-איך היה? סוף זה התחלה של שאלון אחרר
טוב די מספיק עם החפירה

YouFoundMe

New member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo47.gif../images/Emo129.gif

שם, שוב: עומר
שיר אהוב:At The Begining - אנסטסיה הסרט תוכנית טלוויזיה אהובה:מכושפות
האם אי פעם עישנת?לא
האם אי פעם שתית אלכוהול?כע האם אי פעם השתכרת עד אבדן חושים? ממש לא חחח
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
אבל הבנתי שהכל קורה מסיבות מסוימות ולמדתי לקחים
האם אי פעם בכית על מישהו\י?
והיה שווה את זה
האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
זה היה לא מזמן ואני מרגישה ממש רע בגלל זה
יש\אין חבר:אין
גובה:1.63 פירסינג\ קעקועים:
ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות ראית מישהו אהוב?הממ,ברור
ב24 שעות האחרונות ראית מישהו שנוא?
ב24 שעות האחרונות התרגשת?
ב24 שעות האחרונות עשית משהו חשוב?כמו לישון
ב24 שעות האחרונות התעצבנת על משהו סתמי?לא נראה לי
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?בטחחחח
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו? מה?הממ...לא לא קניתי כלום
האדם האחרון שהתקשר אלי:כארמל
האדם האחרון שדיברתי איתו באייסיקיו/מסנג´ר/וואטבר:דניאל
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים:אהבה
אויש זה קיטשי
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?חחחחחחחחחחחחחחח
האם צחקת על מישהו בעל מום?ממש
או בטח שהייתי קטנה יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של האנשים שיקרים לי. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כע
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמרגישים נכון לעשות את זה
יש לך פלאפון?כע
למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאבאמא
איזה צלצול יש לך? The Veronicas - 4Ever אבל אני רוצה לשנות לSweet Child O' Mine
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כע אם כן, מה את/ה שומע/ת? תגידי לו - אוהד חיטמן מי החבר/ה הכי טוב/ה?אביב
מי החבר/ה הכי טוב/ה שאנחנו מכירים-מהפורום?לויודעת
הגעת בזמן האחרון למצב כפית?לפני כמה שעות
מהו הדבר הכי חשוב בחיים?המשפחה מהו הדבר הכי לא חשוב בחיים?הבצפר
דבר אחד שאת/ה אוהב/ת אצלך?הכל חוץ מ: דבר אחד שאת/ה לא אוהב/ת אצלך?ברכיים
נמצא/ת בחוג מסויימת?קלאסי,מודרני,ג'אז,היפהופ,צופים,להקה,פיתוח קול
אם לא, באיזה חוג היית רוצה להיות?
חתולים או כלבים?
שטן או מלאך?
חם או קר?קר
מתוק או מלוח?מתוק
בנים או בנות?בנות
שחור או לבן?שחור
תקווה או אכזבה?תקווה
כי כל עוד ב
ב
קיטשי או ציני?קיטשי
האם אי פעם... שאבת אבק בלי שביקשו ממך?ככככככעעעעע
בנית טירה מחול?פעם... היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?
נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?
צחקת עד כדי דמעות?תמיייייייייייד
הלכת מכות רציניות?
אור כדאי להיזהר
חחח סתם
שברת משהו?כע
הברזת למשהו חשוב?כן... שיקרת לחבר/ה טוב/ה?
הגענו לסוף...ולסיום-איך היה?ארוך
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifOMG אני שונאת אותךךך!../images/Emo12.gif

גם קלאסי, גם מודרני, גם היפ הופ וגם ג'אז!? לי צימצמו את זה לשני חוגים, וגם זה לא בטוח... קלאסי או היפ הופ?! אההההההההההההה זה לא הוגן!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאה,ואני לא?../images/Emo122.gif

אבל אני לא מפוצצת בכסף, כמו מישהי אחרת...
תתרמי לי
|מתחנן|

YouFoundMe

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo129.gif

לא יפה לומר
חחח סתם אבל בגלל שגם האחיות שלי רוקדות יש לנו הנחות
והקלאסי והמודרני ביחד.

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo12.gifמזתומרת ביחד?

אצלינו זה כאילו חבילה לקחת ג'אז ובלט, זה זול יותר...לזה את מתכוונת? וביום שאחותי תרקוד אני אעשה שמיניות באויר
אוף, אני רוצה גם!!! טוב, תקנאי, אני טסה ללונדון לפיינאפל ואת לא
שזה אחד הסטודיויים היותר נחשבים באירופה. הא

YouFoundMe

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo47.gif../images/Emo129.gif

תהני
הקלאסי והמודרני זה באותו החוג,כאילו לומדים שלושטרבע שעה קלאסי שלושטרבע שעה מודרני

R o t e m G

New member
עונה

שם, שוב: רותם, שוב שיר אהוב: יש הרבה תוכנית טלוויזיה אהובה: מכושפות האם אי פעם עישנת? לא
האם אי פעם שתית אלכוהול? טעמתי... האם אי פעם השתכרת עד אבדן חושים? לא האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו\י? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא שאני יודעת יש\אין חבר: יש גובה: 1.63 מ' בערך פירסינג\ קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות ראית מישהו אהוב? כן ב24 שעות האחרונות ראית מישהו שנוא? לא ב24 שעות האחרונות התרגשת? כן ב24 שעות האחרונות עשית משהו חשוב? לא ב24 שעות האחרונות התעצבנת על משהו סתמי? אמממ אולי ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא נראה לי ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? מה? לא האדם האחרון שהתקשר אלי: אמממ אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באייסיקיו/מסנג´ר/וואטבר: שקד הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: המממ כל מיני האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? יכול להיות באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? ... יש לך פלאפון? כן, רוצים את המספר? למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברים...... איזה צלצול יש לך? this love - M5 מלא זמן לא החלפתי את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא.. אם כן, מה את/ה שומע/ת? ... ^^ מי החבר/ה הכי טוב/ה? ענת/יעל מי החבר/ה הכי טוב/ה שאנחנו מכירים-מהפורום? אין הגעת בזמן האחרון למצב כפית? לא מהו הדבר הכי חשוב בחיים? ..... מהו הדבר הכי לא חשוב בחיים? יש מלא מלא דברים חסרי משמעות בחיים דבר אחד שאת/ה אוהב/ת אצלך? .... דבר אחד שאת/ה לא אוהב/ת אצלך? המממ הרבה נמצא/ת בחוג מסויימת? חוג מסוימת? מה אנחנו רוסים? וכן, סטפס וציור אם לא, באיזה חוג היית רוצה להיות? ... חתולים או כלבים? שניהם
שטן או מלאך?
חם או קר?
- למרות שהוא נראה סובל... מתוק או מלוח? מתוק בנים או בנות? בנות... חחח לא מה שאתם חושבים שחור או לבן? שחור תקווה או אכזבה? תקווה קיטשי או ציני? המממ שאלה טובה האם אי פעם... אולי...... שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חחח ת'אמת שכן בנית טירה מחול? ניסיתי.. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא צחקת עד כדי דמעות? כן הלכת מכות רציניות? כן שברת משהו? בגוף, לא הברזת למשהו חשוב? לא נראה לי שיקרת לחבר/ה טוב/ה? כן הגענו לסוף...ולסיום-איך היה? חביב...

למעלה