עם סטטיסטיקו

YouFoundMe

New member
אויש סתום../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo129.gif

אתה חלק מהם
האנשים הקטנים המוכשרים האלו שעושים רקעים מדהימים. חוצפה.

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאני לא בטוחה על היותם קטנים

הם יותר גדולים משתינו
לא יודעת מה קשור, אבל הייתי חייבת לרשום "היותם"

YouFoundMe

New member
חחחחח../images/Emo47.gif../images/Emo129.gif

אבל הם בכלל לא בליגה שלנו
הם הרבה יותר

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifwell...yes!yes they are!

זה מאיזשהי סדרה, שהוא עושה "וול יס...יס איי דו!" אז הפכתי את זה לthem לא משנה
ואני, עם כל הגאונות שלי {צנועה} לא מסתדרת עם פוטושופ וכאלה-פעם אחת ניסיתי ואמרתי תודה רבה, שלום ולא להתראות אבל אני חייבת לאנשים האלה {"אנשים האלה"...
} הרבה, בזכותם יש לי קלי במסנג'ר בתור רקע, ולא מרוחה

sefer7

New member
משעמם ליייי חחחחח

שם, שוב:ספיר שיר אהוב: ADDICTED GO תוכנית טלוויזיה אהובה:חברים ואבודים האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם השתכרת עד אבדן חושים?לא האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? ברור..כאילו מי לא? האם אי פעם בכית על מישהו\י?כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לצערי יש\אין חבר:אין גובה:1.72 פירסינג\ קעקועים:לא ולא ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?חחח כן ב24 שעות האחרונות ראית מישהו אהוב? כן ב24 שעות האחרונות ראית מישהו שנוא? לא ב24 שעות האחרונות התרגשת?כן ב24 שעות האחרונות עשית משהו חשוב? אמממ ממש לא ב24 שעות האחרונות התעצבנת על משהו סתמי? כןןןן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? מה?ארטיק קרח האדם האחרון שהתקשר אלי: שניר האדם האחרון שדיברתי איתו באייסיקיו/מסנג´ר/וואטבר: חן הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים:הגיטרה שליי האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?כן האם צחקת על מישהו בעל מום? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן...חברות שליי שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? זה תלוי אם אתה מרגיש מוכן בגיל מסוים אז תעשה אם לא אז לא יש לך פלאפון? כן..והייתם מתים לקבל אותו חחח סתם למי אתה מתקשר הכי הרבה? לירון איזה צלצול יש לך? BRING ME TO LIFE את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן אם כן, מה את/ה שומע/ת? SHELTER מי החבר/ה הכי טוב/ה?לירון מי החבר/ה הכי טוב/ה שאנחנו מכירים-מהפורום?אממ לא נראה לי שיש הגעת בזמן האחרון למצב כפית?חחח לא מהו הדבר הכי חשוב בחיים?חברים ומששפחה אההה והגיטרה שלי מהו הדבר הכי לא חשוב בחיים? כרגע לא עולה לי שום דבר לראש דבר אחד שאת/ה אוהב/ת אצלך? את העיניים דבר אחד שאת/ה לא אוהב/ת אצלך? כל השאר נמצא/ת בחוג מסויימת? לא אם לא, באיזה חוג היית רוצה להיות? טוב לי ככה חתולים או כלבים?כלבים שטן או מלאך?מלאך חם או קר?חם מתוק או מלוח?מתוק בנים או בנות?בנים שחור או לבן?שחור תקווה או אכזבה?תקווה קיטשי או ציני?ציני האם אי פעם... שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לאא בנית טירה מחול?כןן..מי לא?!?1 היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כןן צחקת עד כדי דמעות?חחחחח כן הלכת מכות רציניות?אל תזכירו לי את זה שברת משהו?כן הברזת למשהו חשוב?לא שזכור לי שיקרת לחבר/ה טוב/ה? כן אבל אחרי זה סיפרתי להה הגענו לסוף...ולסיום-איך היה? זה היה קצר חחחח

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifיו../images/Emo12.gifיש כאן מישהי../images/Emo12.gif

ואת 1.72?! לא שמתי לב במפגש
אוף, גמאני רוצה להיות גבוהה

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאני תמיד רוצה להיות גבוהה../images/Emo3.gif

לא גבוהה 1.90
גבוהה 1.65 יכול לספק אותי
אבל זה בחיים לא ייקרה
אז תחיי בהרגשה טובה שתדעי שיש אי שם מישהי שמקנאה בך