לונדון!
ל ליטול B New member 29/6/06 #98 חחחחחחח../images/Emo6.gif אני הצפות?! פחחחח... מה אני אגיד.. יאללה ליטלניסים
B Beautiful Disaster New member 29/6/06 #41 ../images/Emo6.gif אנלא יודע מה מצחיק יותר העובדה שמדא הזכיר לכם אותי או העובדה שאני הזכרתי לכם רקעים יפים
../images/Emo6.gif אנלא יודע מה מצחיק יותר העובדה שמדא הזכיר לכם אותי או העובדה שאני הזכרתי לכם רקעים יפים
A a k c New member 29/6/06 #42 שניהם נורא משעשעים...../images/Emo6.gif לא שיש לי מושג למה מד"א מזכיר אותך, אבל אני בהחלט מבינה למה רקעים יפים.. אויי כמה שאני מתחנפת...
שניהם נורא משעשעים...../images/Emo6.gif לא שיש לי מושג למה מד"א מזכיר אותך, אבל אני בהחלט מבינה למה רקעים יפים.. אויי כמה שאני מתחנפת...
B Beautiful Disaster New member 29/6/06 #54 תודה:$ צריך פה סמיילי מתבייש כזה כמו שיש במסנג'ר שעושים :$ ויש מתבייש כזה:X
I ICדרוש New member 29/6/06 #66 ../images/Emo80.gifגמאני אמרתי את זה../images/Emo3.gif נמאס לי לעשות כל הזמן |מסמיק{ה}|... אבל אם תגיד מילה על זה ורייצ'ל תראה, היא שוב תפתח לנו בהרצאה
../images/Emo80.gifגמאני אמרתי את זה../images/Emo3.gif נמאס לי לעשות כל הזמן |מסמיק{ה}|... אבל אם תגיד מילה על זה ורייצ'ל תראה, היא שוב תפתח לנו בהרצאה