אתצה יודע מה עושה אותם לא כשר?
G Guid New member 29/6/09 #38 לא~ זה גם אף פעם לא הטריד אותי, האמת... את יודעת מה עושה אותן לא כשרות?
P Por Siempre Naama New member 28/6/09 #8 מגנוםםם../images/Emo99.gif פעם בשנה בערך אני מרשה לעצמי מגנום וניל מצופה בין היתר עם שוקולד, שקדים, ועוד קצת תוספת קרמלללל אלוהים איזה חטא זה
מגנוםםם../images/Emo99.gif פעם בשנה בערך אני מרשה לעצמי מגנום וניל מצופה בין היתר עם שוקולד, שקדים, ועוד קצת תוספת קרמלללל אלוהים איזה חטא זה
D deisy New member 28/6/09 #13 לא יודעת איך קוראים לו ../images/Emo3.gif אבל הוא ורוד ולבן בפסים כאלה בטעם מסטיק וניל כזה... והמקל שלו כחול שבתוכו יש מסטיק צהוב קשה כזה... כמובן שהמסטיק הולך לפח
לא יודעת איך קוראים לו ../images/Emo3.gif אבל הוא ורוד ולבן בפסים כאלה בטעם מסטיק וניל כזה... והמקל שלו כחול שבתוכו יש מסטיק צהוב קשה כזה... כמובן שהמסטיק הולך לפח
G Guid New member 28/6/09 #18 זה עדיין קיים...? וואו, איזה פלאשבקים לילדות הארטיק הזה עושה לי! /tapuzforum/images/emo6.gif
D deisy New member 28/6/09 #21 לא לא לא זה של הילדות! משהו חדש! ולא קוראים לזה מסטיגם.... מחר אני אלך למכולת ונראה איך קוראים לזה... והמסטיק קשה כמו אבן!
לא לא לא זה של הילדות! משהו חדש! ולא קוראים לזה מסטיגם.... מחר אני אלך למכולת ונראה איך קוראים לזה... והמסטיק קשה כמו אבן!
מ מאור כהן1 New member 28/6/09 #15 אומיאגד אייקונים חדשים :O טוואווווווווב XD הקיצר, סיימתי את הבגרות לפני האחרונה היוםםםםםםםםםםםםםםם סופסוףףףףףףףףףףף! רק מתמטיקה וזהו DDDDDDDDDDD: התגעגעתי XD
אומיאגד אייקונים חדשים :O טוואווווווווב XD הקיצר, סיימתי את הבגרות לפני האחרונה היוםםםםםםםםםםםםםםם סופסוףףףףףףףףףףף! רק מתמטיקה וזהו DDDDDDDDDDD: התגעגעתי XD
D deisy New member 28/6/09 #22 זה האהבה של הקטנה שלי ../images/Emo99.gif לפני שעה היא ואחיה חיסלו כאלה
ו ווינגז New member 29/6/09 #26 אחד מהדברים שאני מתגעגעת אליהם ממש (בחיי שאני צמחונית גרועה מכ"כ הרבה בחינות, אבל לפחות רק בתיאוריה)